Destinasjon

Eksklusive reiser til Japan

Velkommen til Japan - din reise til det mangfoldige og uforglemmelige. Japan er en destinasjon som vil gi deg uforglemmelige opplevelser og minner for livet. Utforsk denne kulturelle skatten i Øst-Asia, og la deg bli inspirert av landets unike blanding av fortid og fremtid, natur og urbanitet.

Asia – 17 dager

Familieferie i Japan med klatring til Mt. Fuji

Fra 45450,-
Asia – 17 dager

Rundreise i Sør-Korea og Japan

Fra 36920,-
Utsikt over fjell, med en oransje solnedgang, med japansk natur og arkitektur i forgrunnen.
Asia – 18 dager

Rundreise til Singapore og Japan

Fra 45000,-
Utsikt over fjell, med en oransje solnedgang, med japansk natur og arkitektur i forgrunnen.
Asia – 18 dager

Rundreise til Singapore og Japan

Fra 45000,-
Asia – 17 dager

Rundreise i Sør-Korea og Japan

Fra 36920,-
Asia – 17 dager

Familieferie i Japan med klatring til Mt. Fuji

Fra 45450,-
 • Okinawa

  Okinawa er Japans sørligste prefektur og består av flere små øyer. Prefekturet kan deles inn i tre store øygrupper; Okinawa Islands, Miyako Islands og Yaeyama Islands. Okinawa er en skjærgård som inkluderer hovedøya med samme navn og noen mindre øyer.


  Klima

  Klimaet i Okinawa er subtropisk, vinteren er veldig mild mens sommeren er lang, fuktig og regnfull. Gjennomsnittstemperaturen er over 20 grader celsius. Under somrene gjør vinden til at det sjeldent går over 30 grader celsius. Fra oktober til februar lønner det seg med en jakke da det kan bli litt kjølig, spesielt i desember og januar. Mars og april er som regel de beste månedene å dra da det er en behagelig temperatur og mye fint vær. I mai starter regnsesongen, det vil dog ikke regne hver dag og vanligvis ikke hele dagen heller. I slutten av måneden er det som regel flere klare dager i strekk som markerer slutten på regnsesongen. Fra juni til september så er det høyere temperaturer, samtidig som tyfonene kommer og øker i antall.

  Okt-feb: Kan være ganske kjølig, spesielt i desember og januar.

  Mars-april: Vanligvis behagelige temperaturer og fint vær, fin tid å reise på.

  Mai: Regnsesong

  Juni-sep: Ofte høyere temperaturer og tyfoner oppstår oftere.

  Strender

  Okinawa er omgitt av vakkert, blått vann. I det krystallklare vannet er det fargerike korallrev og en bred variasjon av marineliv som sammen skaper en drømmeverden. Mange turister blir både overrasket og imponert over hvor fantastisk og mystisk verden er, der nede i det klare blå vannet. Her er det flere offentlige og private strender, du kan nyte vannsport eller ta del i andre utendørsaktiviteter som for eksempel grilling.

  Renaissance Beach på hovedøya er privat og tilbyr flere fasiliteter som badstue og boblebad, den er åpen for alle mot en pris. Inkludert i prisen er bruk av begge bassengene og vannsklien. Fylt med hvit sand og blått vann i bukta er dette en av de beste strendene i Okinawa.

  Yonehara Beach i Ishigakijima er omgitt av et fantastisk korallrev med tusener av fargefulle fisker. Her befinner det seg et populært campingsted hvor besøkende er velkommen til å være over tid til en pris, og det ligger rett ved stranden. Dusjer og toaletter er selvfølgelig tilgjengelig. Man kan låne snorkleutstyr på campingområdet, noe som gjør at besøkende kan se og ta del i det vidunderlige økosystemet under vannet. Da det ikke er badevakter utplassert der, så anbefaler vi å leie en guide som kjenner vannet godt, dette skaper trygghet og det blir en behagelig utflukt.

  Hateno Hama på Kerama øyene, også kjent som Faraway Island, er en 7 kilometer lang, sandete øy utenfor kysten og er naboen til øya Kumejima. Det klare, varme vannet er fantastisk for snorkling og andre morsomme aktiviteter. Glassbunn på turbåter er også mulig å få. Det er bare offentlige toaletter her, så du må kjøpe strandparasoll, solkrem, snacks og andre nødvendigheter før du drar hit. Du må også kontakte resepsjonen på Kumejima øya for å finne ut av båttidene.

  Sunayama Beach på Miyakojima har en flott bue- formet steinformasjon på stranden som er kjent gjennom Okinawa og Japan. Steinformasjonen er ikonisk og er et ekstremt godt bildemotiv, det er ofte den Japanerne tenker på når de hører navnet Miyakojima. En naturlig port, skulptert gjennom århundrer av hamrende bølger. Med det uimotståelige smaragdgrønne vannet akkompagnert av fin hvit sand så er Suayama Beach virkelig noe unikt, selv blant de vakreste strender i Okinawa. Bare 4 kilometer fra hovedbyen Hirara på Miyakojima er det en sjeldent folksom strand som er populær blant både lokale og turister. Her kan man leie sportsutstyr, eller bare slappe av i sanden.

  Busena Beach ligger på hovedøya foran Okinawas ikoniske hotell, The Busena Terrace. Her kan du gjennom det klare vannet lett skimte de fargerike fiskene svømme langs sanden. I nærheten av stranden finnes det et undervannsobservatorium hvor det er 360- graders utsikt. En måte å nyte det maritime livet på, er å bli med på båttur hvor gulvet er gjennomsiktig og du kan observere livet under båten.

  Emerald Beach er en strand med koboltblått hav, stranda ligger i den nordligste delen av Ocean Expo Park på hovedøya, som også er hjem til Churaumi Aquarium. Emerald Beach har på grunn av sin eksepsjonelle skjønnhet og sikkerhet fått rankingen AA og er en av de 100 beste strendene i Japan.

  Sun Marina Beach på hovedøya ligger foran Sun Marina Hotel og er den stranden med klarest vann i hele regionen. Det er bare 12 strender i Japan med AA ranking i eksepsjonelt klart vann. Denne stranden er omgitt av moloer som gjør at bølgene er roligere enn vanlig.

  Okinawa Islands
  Okinawa Islands
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post