Rundreise i Sør-Korea og Japan

Fra 36920,- pr. pers.
Rundreise i Sør-Korea og Japan
17 dager
Fra 36920,- pr. pers.
Send forespørsel →

Denne rundreisen introduserer noen av Sør-Korea og Japans høydepunkter, og består av en spennende blanding av moderne og tradisjonelt.

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dag 1-4

Seoul

Første stopp er Seoul, en pulserende metropol som kombinerer moderne skyskrapere med historiske skatter og et mylder av livlige markeder. Dere vil bo på det komfortable Sotetsu Fresa Inn Seoul Myeong-dong, som gir en ideell base for å utforske byen.

I Seoul får dere bli med på en skreddersydd halvdagsutflukt med en privat guide, der dere kan velge hvilke steder dere ønsker å besøke, eller få tips fra guiden basert på deres interesser. Utforsk det livlige Myeongdong-distriktet, smak på deilige koreanske retter fra de lokale matbodene, og opplev Seoul på en autentisk måte.

En annen dag kan dere delta på en utflukt til DMZ, den demilitariserte sonen som skiller Nord-Korea og Sør-Korea. Lær om Korea-krigen og dens innvirkning på de to landene, og besøk kjente landemerker i nærheten av området.

Icon
Dag 4-7

Busan

Busan, Sør-Koreas nest største by og en travel havneby med rik historie. Her får dere utforske landemerker som Haedong Yonggungsa-tempelet, Taejongdae og det fargerike Gamcheon Culture Village. Nyt solen på den berømte Haeundae-stranden og besøk den livlige Haeundae Market. Hotellet, Ibis Ambassador Busan Haeundae, gir dere en praktisk beliggenhet rett ved stranden. Dere vil få en minnerik dag med halvdagsutflukt, samt tid til å utforske byen på egen hånd. Dette er en spennende del av reisen som vil gi dere et innblikk i den pulserende kulturen og historien til Busan.

Icon
Dag 7-9

Fukuoka

Turen går videre til Fukuoka, Japans travleste havnby og et fantastisk reisemål! Utforsk byens vennlige atmosfære og moderne attraksjoner, som kunst, arkitektur, shopping og den deilige Hakata ramen.

Dere bor sentralt på Nishitetsu Inn Fukuoka, perfekt for å utforske byen. Opplev Ohori Park med sine vakre vannlandskap, besøk den eldgamle Kushida-helligdommen og nyt utsikten fra Fukuoka Tower, Japans høyeste kysttårn.

Icon
Dag 9-13

Kyoto

Under deres opphold i Kyoto vil dere bo på det moderne og velbeliggende Hotel M's Plus Shijo Omiya. En flott base for å utforske byen og dens mangfoldige attraksjoner. Dere vil også få sjansen til å ta del i en skreddersydd halvdagsutflukt, for eksempel til det pittoreske Arashiyama-distriktet med sin bambusskog og Iwatayama Monkey Park. En annen høydepunktet er deltakelse i en tradisjonell teseremoni, hvor dere vil lære om historien bak seremonien og selv få muligheten til å tilberede teen.

Dere vil og overnatte på Ryokan Sawaya Honten. Her vil dere få oppleve en ekte japansk overnatting, med tatami-matter, futoner og autentiske japanske måltider. Ryokanet har også offentlige bad i japansk stil (onsen), hvor dere kan slappe av og nyte roen.

Icon
Dag 13-17

Tokyo

Turen avsluttes i Tokyo hvor dere kan utforske byens rike historie i tradisjonelle områder som Asakusa, oppleve ungdomskultur i Harajuku og Shibuya, samt nyte moderne attraksjoner i Odaiba.

Under deres opphold i Tokyo vil dere ha gleden av å bo på det komfortable og velbeliggende Sotetsu Fresa Inn Ginza Nanachome. Dette gir dere en flott base for å utforske byen og dens varierte attraksjoner. Dere vil også få sjansen til å delta på en skreddersydd halvdagsutflukt, hvor dere kan velge de stedene dere ønsker å besøke, og en lokal guide vil hjelpe dere med å bli kjent med kollektivsystemet.

En dag kan dere også utforske det tradisjonelle Asakusa-distriktet med det eldgamle Sensoji-tempelet og Nakamise-handlegaten. Etter å ha beundret Tokyo Skytree, Japans høyeste byggverk, kan dere rusle rundt i Tokyo Solamachi for shopping og underholdning.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Oslo - Seoul / Tokyo - Oslo med Finnair.
 • Tog, Seoul - Busan.
 • Ferge, Busan - Fukuoka.
 • Overnatting som nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Japan Rail Pass (ordinær) - 7 dager.

Utflukter og aktiviteter som er inkludert:

 • Seoul: Skreddersydd halvdagsutflukt med privat, engelsktalende guide (4 timer).
 • Seoul: DMZ halvdagsutflukt med tur/retur-transport (6 timer).
 • Busan: Halvdagsutflukt med Busans høydepunkter (9 timer).
 • Kyoto: Skreddersydd halvdagsutflukt med privat, engelsktalende guide (4 timer)
 • Kyoto: Deltakelse på teseremoni (45 minutter).
 • Tokyo: Skreddersydd halvdagsutflukt med en privat engelsktalende guide (4 timer).
 • Tokyo: Billetter til TeamLab Planets.

Prisen inkluderer ikke:

 • Måltider som ikke er nevnt.
 • Personlige utgifter (drikkevarer, klesvask, telefon og lignende).

Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Det er lurt å ha Pocket WiFi i Japan. Pocket WiFi kan bestilles på forhånd og hentes på flyplassen ved ankomst: Informasjon om pocket WiFi med NinjaWifi finner du her.

Utvalgte hoteller:

 • Seoul - Sotetsu Fresa Inn Seoul Myeong-dong
 • Busan - ibis budget Ambassador Busan Haeundae
 • Fukuoka - Nishitetsu Inn Fukuoka
 • Kyoto - Hotel M's Plus Shijo Omiya
 • Kyoto - Ryokan Sawaya Honten
 • Tokyo - Sotetsu Fresa Inn Ginza Nanachome

Transport:

 • Til reiser med kollektivtransport som ikke dekkes av Japan Rail Pass anbefaler vi Pasmo Pass eller Suica Card (tilsvarende lik Oyster Card i London).
 • I Kansai-regionen (Osaka og Kyoto) anbefales eventuelt bruk av Kansai Thru Pass som er et togpass som tilbyr ubegrenset bruk av tog, metro og busser med unntak av tog som driftes av Japan Rail.

NB! Alle reiseruter som er anbefalt er bare veiledende.

Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Asia – 9 dager

Rundreise i Georgia og Armenia

Fra 30450,-
Elv i Japan, belyst av rosa latterner og omgitt av trær med rosa blader
Asia – 15 dager

Utforsk Japan med stopover i Bangkok

Fra 28000,-
Karibia – 15 dager

Rundreise på Cuba

Fra 34500,-
Afrika – 9 dager

Historiske Egypt

Fra 47590,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-