En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn. En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia / Japan / Sør-Korea
Rundreise / 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,- pr. pers.
En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar
22 dager
Fra 29500,- pr. pers.
Send forespørsel →

Velkommen til en spennende og variert reise som tar dere med gjennom tre fascinerende land: Sør-Korea, Japan og Qatar. Fra de pulserende metropolene Seoul og Tokyo til det historiske hjertet av Kyoto og den rike kulturen i Doha, vil dere oppleve en unik blanding av eventyr, avslapning og oppdagelse. Forbered dere på en reise fylt med uforglemmelige opplevelser, kulinariske nytelser og kulturell berikelse.

I Dohas Venezia-distrikt står en mann ved gelenderet og betrakter kanalen som krysser forbi. Bygningene langs kanalen skaper et pittoresk bakteppe mot den varme himmelen.
En travel gågate i Tokyo, fylt med mennesker som går forbi under det blendende skjæret av neonlysene som lyser opp den moderne arkitekturen rundt dem.
En stille gate i Kyoto, omgitt av tradisjonelle, gamle hus som bærer på historiens vingeslag.
Icon
Avreise: Oslo

Icon
En travel gate i Seoul, oversvømmet av folkemasser, omgitt av neonbelyste skyskrapere som strekker seg mot himmelen.
Dag 1-6

Seoul

Første stopp er Seoul, en by som blander moderne skyskrapere med historiske skatter. Start eventyret i Myeong-dong, kjent for koreansk gatemat og shopping.

Dagen etter besøker dere Gyeongbokgung-palasset fra 1395 og vandrer gjennom Bukchon Hanok Village for å se tradisjonelle koreanske hus. Ta også turen til den bilfrie handlegaten Insadong for lokal kunst og snacks.

På dag tre i Seoul, besøk Seoul Tower og Lotte World Tower for utsikt over byen, og utforsk Gwangjang Market for autentisk gatemat. Ikke gå glipp av Common Ground, et kjøpesenter laget av skipscontainere.

Ta en dagsutflukt til Busan, kjent for sin havn og vakre kystlandskap. Besøk Gamcheon Cultural Village og Haedong Yonggungsa-tempelet langs kysten. Oryukdo Islands tilbyr spektakulære utsikter og et rikt økosystem.

Avslutt i Seoul med et besøk til Ihwa Mural Village for å oppleve byens kreative side før hjemreisen.

Icon
To damer med hver sin paraply går under en strålende sol, under en tradisjonell port i Osaka.
Dag 6-11

Osaka

Dere reiser videre til Osaka, hvor dere kan utforske byens underholdningsdistrikter og unike arkitektur. Start med Umeda for mat og shopping, og besøk Umeda Sky Building for panoramautsikt og en restaurantetasje i 50-tallsstil.

Utforsk Namba og opplev Dotonbori, Shinsaibashi og Amerikamura. Ikke gå glipp av Osaka Castle og Osaka Aquarium Kaiyukan.

En dagstur til Hiroshima gir muligheter for å besøke Peace Memorial Park, Atombombekuppelen og Miyajima med den flytende torii-porten. Ta også en dagsutflukt til Kyoto for å se Kiyomizudera, utforske Gion og besøke Arashiyama med bambusskogen og Togetsukyo Bridge.

Vurder en tur til Kobe for å se Sorakuen Garden, utforske Nankinmachi og nyte utsikten fra Mt. Maya. Alternativt kan dere besøke Nara for å se de tamme rådyrene i Nara Park og det historiske Todaiji-tempelet med sin enorme Buddha-statue.

Icon
Toppene av Tokyo Tower stiger opp mot himmelen, omkranset av delikate rosa kirsebærtrær i full blomst.
Dag 11-19

Tokyo

Under oppholdet i Tokyo vil dere oppleve en blanding av tradisjon og modernitet. Start med å utforske Roppongi, kjent for sine museer som Mori Art Museum og Tokyo City View.

Dykk inn i ungdomskulturen i Harajuku på Takeshita Street, og besøk Meiji Jingu Shrine for en pause fra bylivet. Ikke gå glipp av Shibuya Crossing, verdens travleste fotgjengerovergang.

Besøk Asakusa for å se Sensoji-tempelet og Nakamise handlegate. Ta en tur til Tokyo SkyTree for utsikt over byen og Mt. Fuji. Vurder en dagstur til Yokohama for å se Cup Noodles Museum og utforske Chinatown.

I Odaiba, besøk Miraikan-museet og TeamLab Planets kunstutstilling. Om kvelden, se Rainbow Bridge og Tokyos skyline.

En dagstur til Kamakura kombinerer kultur og strand med besøk til Hasedera-tempelet og Kotokuin-tempelets Buddha-statue. Enoshima-øya tilbyr flotte strender.

For en unik opplevelse, besøk Gotokuji-tempelet i Setagaya, og utforsk shopping i Shimokitazawa og Shinjuku for mat og underholdning.

Et tårn i Doha strekker seg mot nattehimmelen, opplyst av blå og røde neonlys som lyser opp den mørke kvelden.
19-22

Doha

Velkommen til Doha, turens siste destinasjon og hovedstaden i Qatar. Under oppholdet i Doha har dere muligheten til å utforske byen i eget tempo. En ørkensafari kan være et spennende alternativ for en dag fylt med eventyr.

Besøk Souq Waqif, et tradisjonelt marked som gir et innblikk i Dohas historiske handelsliv med sine gjørmekledde bygninger og svingete smug. Her kan dere også oppleve falkejakt, en tradisjonell sport i Qatar. For en mer moderne opplevelse, ta turen til The Pearl, en menneskeskapt øy kjent som "den arabiske rivieraen", med luksuriøse butikker og kulinariske opplevelser.

Qanat Quartier, inspirert av Venezia, tilbyr turkise kanaler og fargerike bygninger, perfekt for en pittoresk spasertur eller en kaffe ved strandpromenaden. Ikke gå glipp av Fanar-bygningen, et spiralskulpturert landemerke som er spesielt imponerende om kvelden.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Fly, Oslo - Doha - Seoul / Tokyo - Doha - Oslo
 • Tog, Seoul - Busan.
 • Fly, Seoul - Osaka med
 • Overnatting som nevnt i reisebeskrivelsen.

Prisen inkluderer ikke:

 • Måltider som ikke er nevnt.
 • Personlige utgifter (drikkevarer, klesvask, telefon og lignende).

Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Det er lurt å ha Pocket WiFi i Japan. Pocket WiFi kan bestilles på forhånd og hentes på flyplassen ved ankomst: Informasjon om pocket WiFi med NinjaWifi finner du her.

Utvalgte hoteller:

 • Dere vil bo på nøye utvalgte hoteller, med minimum 4 stjerner eller tilsvarende.

Transport:

 • l reiser med kollektivtransport som ikke dekkes av Japan Rail Pass anbefaler vi Pasmo Pass eller Suica Card (tilsvarende lik Oyster Card i London).
 • I Kansai-regionen (Osaka og Kyoto) anbefales eventuelt bruk av Kansai Thru Pass som er et togpass som tilbyr ubegrenset bruk av tog, metro og busser med unntak av tog som driftes av Japan Rail.

NB! Alle reiseruter som er anbefalt er bare veiledende.

 • Vi tar forbehold om at rutetabeller kan endre seg, og at reisende har ansvar for å komme seg rundt på egenhånd.
 • Hendelser som kanselleringer, forsinkelser o.l er utenfor vår kontroll.
 • Vi anbefaler å bruke Navitime for å planlegge reisene: https://japantravel.navitime.com/en/area/jp/route/
To seilbåter glir stille over vannet ved havnen i Doha, med en klar blå himmel over dem og byens skyline som bakteppe.
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Asia – 9 dager

Rundreise i Georgia og Armenia

Fra 30450,-
Elv i Japan, belyst av rosa latterner og omgitt av trær med rosa blader
Asia – 15 dager

Utforsk Japan med stopover i Bangkok

Fra 28000,-
Karibia – 15 dager

Rundreise på Cuba

Fra 34500,-
Afrika – 9 dager

Historiske Egypt

Fra 47590,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-