Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene. Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,- pr. pers.
Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker
9 dager
Fra 40750,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på en uforglemmelig reise til Brasil der to av landets mest pulserende byer, Rio de Janeiro og São Paulo, står i sentrum. Opplev først Rio, kjent for sin storslagne natur og ikoniske landemerker som Kristusstatuen og Sukkertoppen. Deretter tar turen deg til São Paulo, en dynamisk metropol og et senter for Formel 1. Få en eksklusiv titt på Interlagos Circuit, og opplev spenningen ved verdenskjent motorsport, mens du også utforsker byens rike kultur og kunst.

Et overblikk over Rio de Janeiro. Mørke fjell stenger for kveldslys og kaster en skygge over de bygningene og havnen.
Tre personer observerer en oransje racing bil på en racingbane fra en grønn tilskuerboks
Overblikk over São Paulo. Byen er dekket av høye sementblokker, en elv går igjennom byen, med broer som krysser elven. Himmel er grå.
Icon
Avreise: Oslo

Icon
Rio de Janeiro ved morgengry, hvite blokker under fjellet med Kristusstatuen over seg.
Dag 1-5

Rio De Janeiro

Du starter reisen Rio de Janeiro.

Her vil du utforske noen av Rios mest berømte severdigheter, inkludert det majestetiske Kristusstatuen på Corcovado. Turen opp til Corcovado passerer gjennom deler av Tijuca-skogen, den største urbane skogen i verden, og her vil du reise med tog opp til toppen hvor du kan nyte en fantastisk panoramautsikt over Rio fra Jesusstatuen.

Du vil og utforske Sukkertopp-fjellet, hvor en to-trinns taubane tar deg til toppen. Fra denne utrolige vantagepunktet har du 360-graders utsikt over byen, og kan virkelig sette pris på den blendende skjønnheten Rio har å by på.

Videre venter en halvdags jeep-tur som lar deg utforske det sjarmerende nabolaget Santa Teresa som er kjent for sine vindelstrekker og historiske bygninger. Fra toppen av Santa Teresa-åsen åpenbares noen av de beste utsiktene over Rios frodige landskap og Guanabara Bay.

Tijuca-skogen byr på en lomme av ro midt i byens virvar hvor du kan vandre på lette stier blant imponerende grønt løvverk. Om du er heldig kan du også få øye på noen av skogens ville innbyggere, som aper, tukaner og iguaner.

På denne reisen er det også innskuddet av ledige dager, som gir deg frihet til å utforske byen i ditt eget tempo, gjøre nye oppdagelser eller bare slappe av og ta inn alt som Rio har å tilby.

Icon
En oransje bil på Interlagos Circuit. Bilen er på vei inn i en sving på den asfalterte banen.
Dag 5-9

Formel 1 i São Paulo

Du reiser så videre til São Paulo. Ditt eventyr i São Paulo starter med et besøk til det berømte Interlagos Circuit, et ikonisk sted i motorsportens verden. Tilbring en fartsfylt helg på Interlagos Circuit, en bane kjent for jevn og tett racing. Over årene har banen vært scene for flere minneverdige race, og om du er heldig er kanskje årets race en for historiebøkene.

Utover å oppleve spenningen på Interlagos, vil São Paulo tilby deg rikelig med tid til å utforske på egen hånd under oppholdet. Byen er kjent for sin imponerende arkitektur, livlige kulturscene og utmerkede matopplevelser. Om kvelden kan du nyte byens dynamiske atmosfære, enten du ønsker å utforske det lokale nattelivet eller ta en rolig kveld og lade opp til neste dags opplevelser.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Oslo - Brasil.
 • Overnatting som nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Mat som nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Transport som nevnt i reisebeskrivelsen
 • Inngangsavgift til Interlagos Circuit i 3 dager i Sektor G.

Prisen inkluderer ikke:

 • Måltider som ikke er nevnt.
 • Personlige utgifter (drikkevarer, klesvask, telefon og lignende).
 • Tips til lokale guider og sjåfører

Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.

Utvalgte hoteller:

Dere vil bo på 4-stjernede hoteller eller lignende.

Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia – 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,-
En oversikt over Machu Picchu, som viser de gamle Inka-ruinene mot en klar blå himmel. Scenen er fremhevet av frodig grønt gress som omgir det historiske stedet, og fremhever den velbevarte naturen og den rolige skjønnheten til denne ikoniske lokasjonen."
Sør-Amerika – 10 dager

Perus høydepunkter

Fra 27750,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-