Krabi 3 Krabi 3
OM oss – Eastern travel & Tours

Vi verdsetter personlig service og gir gjerne våre kunder råd og veiledning!

Eastern Travel & Tours er en autorisert IATA turoperatør som har drevet med både forretningsreiser, pakkereiser og gruppereiser siden 2003. Vi har bred kompetanse over reisemål i Østen og resten av verden og har spesialisert oss på rundreiser for de kresne. Eastern Travel & Tours verdsetter personlig service og gir gjerne våre kunder råd og veiledning for å skape den beste ferieopplevelsen.

For å utvide kompetansen blant våre medarbeidere, deltas det på flere studieturer til fjerntliggende destinasjoner årlig.

Vi har avtaler med kjente flyselskaper som SAS, Singapore Airlines, Thai Airways, KLM, Lufthansa, Air France, Etihad Airways og en rekke flere.

Vi er medlem av Reisegarantifondet (RGF), Norsk Reiselivsforum (NRF), Pacific Asia Travel Association (PATA) og International Air Transport Association (IATA).

For at du som reisende skal være trygg på oss som et seriøst reisebyrå og turoperatør, har vi IATA-rettigheter. IATA er en internasjonal organisasjon som setter en felles standard for reisebyråer verden over.

Takket være våre IATA-rettigheter kan du være helt trygg på at du bestiller din reise med et reisebyrå som streber etter høy kvalitet og personlig service. For mer informasjon om IATA, klikk her.

Beliggenhet

Tollbugata 59

3044 Drammen

Åpningstider

Hverdager: 09-16

Org. nr:

986 354 476