En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia / Japan
Formel 1 / Kultur / Rundreise / 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,- pr. pers.
Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan
21 dager
Fra 35000,- pr. pers.
Send forespørsel →

Reisemålet er Japan hvor reisen begynner i metropolen Tokyo for å oppleve hva en av verdens største byer har å by på. Opplev den yrende atmosfæren og nyt den unike blandingen av moderne og tradisjonelt! Turen fortsetter til Nagoya for å oppleve Formel 1 og bilkultur, og deretter reiser dere videre til Kyoto, ofte omtalt som Japans kulturelle hovedstad. Opplev så historiske Hiroshima før reisen rundes av i livlige Osaka.

Et overblikk over skyline-en i Tokyo.
En grå Formel 1-bil på asfaltert bane, med røde og blå oppmerkinger ved siden av banen
Utsikt over fjell, med en oransje solnedgang, med japansk natur og arkitektur i forgrunnen.
Osaka om natten med neonlys og folk
Icon
Avreise: Oslo

Icon
Bilde av Tokyo Tower, omgitt av blå himmel veier, biler og bygninger i Tokyo.
Dag 1-6

Tokyo

Du starter din reise i Tokyo, hvor du får utforsket denne pulserende metropolen på forskjellige måter. Start med å bli kjent med Akihabara, et teknologisk og kulturelt senter kjent for sin anime og elektronikk. Nyt friheten til å utforske byen videre på egen hånd, eller slapp av og ta innover deg den spennende atmosfæren i nabolaget rundt hotellet.

Følgende dag, fortsetter du å oppdage Tokyo med en privat halvdagsutflukt der du får en introduksjon til byens metro- og tognettverk. En skreddersydd tur med private guide gir deg muligheten til å velge mellom flere spennende destinasjoner som Asakusa og det imponerende Sensoji-tempelet, yrende Shibuya og Tokyo Skytree, hvor du kan nyte en fantastisk utsikt over byen.

Utforsk Harajuku for å få et innblikk i japansk ungdomskultur og motetrender, eller besøk det serene Meiji-helligdommen, omringet av Yoyogi-parkens lunge. Og ikke glem en tur gjennom verdens travleste fotgjengerovergang i Shibuya!

Dagene i Tokyo tilbyr også en tur til energiske Shinjuku, hvor du finner blendende skyskrapere og lommer av grønne parker som Shinjuku Gyoen. Tokyo Metropolitan Government Building byr på en panoramisk utsikt over byen som er verdt et besøk.

Du kan og ta en dagstur til Yokohama og oppleve det berømte Cup Noodles Museum og Cosmo World. Alternativt, kan du få oppleve den historiske byen Kamakura hvor tradisjonelle templer som Hasedera og den ikoniske Kamakura Daibutsu, venter.

Icon
Tradisjonelt oransje tempel i Nagoya med blå himmel dekket av fugler
Dag 6-11

Formel 1 på Suzuka ved Nagoya

Din reise fører deg videre til Nagoya, en rask og effektiv tur med shinkansen på omtrent 1,5 time. Byen er kjent som et industrielt kraftsenter i Japan, men byr også på andre interessante opplevelser. Utforsk det livlige underholdningsdistriktet Sakae, og samt besøk det besøk til imponerende Nagoya Slott. For de vitenskapelig interesserte er et stopp ved Nagoya City Science Museum, med et av verdens største planetarier, absolutt å anbefale.

Her vil du få oppleve spennende Formel 1-løp og relaterte festiviteter i Nagoya. For transport til Suzuka Circuit, hvor løpet avholdes, kan du benytte Kintetsu Limited Express-tog, etterfulgt av en shuttlebuss direkte til banen.

Videre kan du bruke tiden i Nagoya til å utforske Toyotas betydelige påvirkning i området, med besøk til Toyota Commemorative Museum of Industry and Technology. Her vil du få en dypere forståelse av Toyotas rolle i moderne teknologi og industri. Ca. 1-1,5 time med tog og buss fra Nagoya kan du også få muligheten til å utforske Toyota Kaikan Museum som viser fram nyeste teknologier og innovasjoner fra selskapet.

Icon
En brolagt bakgate i Kyoto, omgitt av små japanske hus. To damer går fra kamera, begge bærer hver sin papir paraply.
Dag 11-16

Kyoto

Etter en rask tur med shinkansen fra Nagoya, ankommer du Kyoto - byen som er selve hjertet av Japans historiske og kulturelle arv. Her venter det mange opplevelser med besøk til noen av de mest kjente templene og helligdommene, som Kiyomizudera, Kinkakuji (Gullpaviljongen), og Fushimi Inari-helligdommen med sine ikoniske torii-portaler.

I løpet av ditt opphold i Kyoto, får du mulighet til å utforske Arashiyama, kjent for sin pittoreske bambusskog og det vakre landskapet rundt Togetsukyo-broen. Zen-tempelet Tenryuji byr på en idyllisk setting med sin tradisjonelle landskapshage, og du kan også besøke Arashiyama Monkey Park Iwatayama for å se japanske snøaper.

Dine dager i Kyoto inkluderer også en utflukt til Nara, hvor du får oppleve Japans første permanente hovedstad. Besøk Todaiji-tempelet med sin enorme bronse-Buddha, og nyt synet av tamme rådyr som vandrer rundt i Nara Park.

En dag i Kyoto kan også innebære et besøk til det kjente geisha-distriktet Gion. Vandre langs Hanamikoji Street og opplev den tradisjonelle arkitekturen og atmosfæren. Kanskje får du også et glimt av en geiko eller maiko. I tillegg vil du kunne delta på en autentisk teseremoni, hvor du lærer mer om denne viktige japanske tradisjonen.

Til slutt avslutter du ditt opphold i Kyoto med en dag til egen disposisjon, hvor du kan fordype deg ytterligere i byens rike historie eller simpelthen nyte atmosfæren i denne sjarmerende byen. Med base i ASAI Kyoto Shijo, som ligger sentralt men likevel tilbaketrukket nok for en rolig stund, er du godt plassert for å utforske alt Kyoto har å by på.

Icon
Tradisjonelt tempel i Hiroshima med kirsebærblomster i forgrunnen og blå himmel
Dag 16-18

Hiroshima

Reisens neste destinasjon er Hiroshima, en by som har reist seg imponerende fra asken etter andre verdenskrig til å bli et symbol på fred og forsoning. Et togbytte på Shin-Osaka Station er nødvendig under din ca. 2 timers reise med shinkansen til denne historisk ladede byen.

Under ditt opphold i Hiroshima bør et besøk til Peace Memorial Park være øverst på listen. Parken er et stille vitnesbyrd om byens tragiske fortid og dens engasjement for fred, kjent for Atombombekuppelen og det tankevekkende Peace Memorial Museum. Parken er fylt med kunstverk og monumenter som hver forteller sin historie om håp og fremtid.

Etter refleksjonene i parken, kan du ta turen til det livlige området downtown Hiroshima, der du kan slentre langs den populære shopping- og restaurantgaten Hondori. Ikke gå glipp av å prøve Hiroshima-style okonomiyaki, en lokal variant av den japanske pannekaken, som er must mens du er her.

Dagen etter anbefales en tur til den pittoreske øya Miyajima, en kort fergetur fra Hiroshima. Øya regnes som en av Japans tre vakreste natursteder og er stedet hvor du finner det ikoniske Itsukushima-helligdommen med sin berømte torii-port som ser ut til å flyte i vannet ved høyvann. Utforsk øyas naturskjønne stier eller ta taubanen opp til toppen av Mt. Misen for en spektakulær utsikt.

Icon
Gate i Osaka omgitt av skilt og neonlys med "Tsutenkaku Tower" i bakgrunnen
Dag 18-21

Osaka

Dette eventyret avsluttes i Osaka. En reise på omtrent 90 minutter med shinkansen fra Hiroshima bringer deg inn i hjertet av Japans kjente underholdningsby. Her anbefales det å utforske Namba-distriktet, kjent for sine vibrerende gater som Dotonbori og Shinsaibashi, samt det amerikainspirerte Amerikamura. Disse områdene tilbyr en overflod av mat og shoppingmuligheter som gir deg et ekte inntrykk av Osakas energiske atmosfære.

Dagen avsluttes med en spennende matutflukt i det retro Shinsekai-distriktet, hvor du vil komme tett på lokale spesialiteter som gyoza og takoyaki. Utflukten gir en fascinerende dybde til ditt kulinariske eventyr i Japan.

Videre kan du benytte en dag til å besøke det storslåtte Osaka Castle, som kombinerer en tradisjonell fasade med en moderne og interaktiv utstilling innvendig. En tur rundt i den omkringliggende slottsparken tilbyr et pusterom i den travle byen. Ikke gå glipp av Umeda-distriktet for enda mer shopping og mat, og en tur til Umeda Sky Building for en spektakulær panoramautsikt over Osaka.

For en kulturell vri på reisen, kan en dagstur til Koyasan eller Kobe være et utmerket valg. I Koyasan, et sentrum for japansk buddhisme, finner du fredelige tempelomgivelser som Kongobuji og den imponerende Konpon Daito pagoden, samt det historiske Okunoin-tempelet. En tur til Kobe tilbyr en annen tone, med muligheter for å utforske den tradisjonelle japanske hagen, Sorakuen, og Kobes livlige Chinatown.

Til slutt finner du deg selv med en dag til fri disposisjon før hjemreisen fra Kansai International Airport, med et håp om at reisen gjennom Japan har gitt varige inntrykk og minnerike opplevelser.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Oslo - Tokyo / Osaka - Oslo.
 • Overnatting som nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Billetter til shinkansen, Tokyo - Nagoya.
 • Billetter til shinkansen, Nagoya - Kyoto.
 • Kansai-Hiroshima Area Pass (5 dager).

Utflukter og aktiviteter som er inkludert:

 • Tokyo: Skreddersydd halvdagsutflukt med privat guide (4 timer).
 • Kyoto: Teseremoni (45 minutter).
 • Osaka: Osaka Food Tour (3 timer).

Prisen inkluderer ikke:

 • Måltider som ikke er nevnt.
 • Personlige utgifter (drikkevarer, klesvask, telefon og lignende).
 • Obligatorisk byskatt på noen av hotellene som betales ved innsjekk. Prisen bruker å være på mellom 500-2000 yen per person per hotellopphold, men er ofte noe høyere i Kyoto.

Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Det er lurt å ha Pocket WiFi i Japan. Pocket WiFi kan bestilles på forhånd og hentes på flyplassen ved ankomst: https://ninjawifi.com/en/application/order/
 • Det kan være en god idé å bestille bagasjehåndtering for å slippe å reise rundt med store kofferter mellom de ulike byene i reisen:https://www.global-yamato.com/en/hands-free-travel/

Utvalgte hoteller:

 • Dere vil bo på 4-stjernede hoteller eller lignende.

Transport:

 • Til reiser med kollektivtransport som ikke dekkes av Japan Rail Pass anbefaler vi bruk av IC-kort (tilsvarende Oyster Card i London). Eksempler på dette er Suica, Pasmo og Icoca. De ti største IC-kortene i Japan er kompatible med hverandre, slik at dere ikke trenger å kjøpe egne kort for Tokyo og Kyoto, f.eks. - det holder med ett!

NB! Alle reiseruter som er anbefalt er bare veiledende.

 • Vi tar forbehold om at rutetabellene kan endre seg og at reisende har ansvar for å komme seg rundt på egenhånd.
 • Hendelser som kanselleringer, forsinkelser o.l er utenfor vår kontroll.
 • Vi anbefaler å bruke Navitime for å planlegge reisen: https://japantravel.navitime.com/en/area/jp/route/
Gul tuk-tuk i et travelt veikryss i Tokyo
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia – 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,-
En oversikt over Machu Picchu, som viser de gamle Inka-ruinene mot en klar blå himmel. Scenen er fremhevet av frodig grønt gress som omgir det historiske stedet, og fremhever den velbevarte naturen og den rolige skjønnheten til denne ikoniske lokasjonen."
Sør-Amerika – 10 dager

Perus høydepunkter

Fra 27750,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-