Elv i Japan, belyst av rosa latterner og omgitt av trær med rosa blader Elv i Japan, belyst av rosa latterner og omgitt av trær med rosa blader

Utforsk Japan med stopover i Bangkok

Fra 28000,- pr. pers.
Utforsk Japan med stopover i Bangkok
15 dager
Fra 28000,- pr. pers.
Send forespørsel →

Dere står foran en spennende reise som vil ta dere gjennom noen av Asias mest fascinerende destinasjoner, fra det hypermoderne Tokyo til det historiske hjertet av Kyoto, og videre til det livlige Osaka før dere avslutter eventyret i Thailands pulserende hovedstad, Bangkok. Denne turen er skreddersydd for å gi en dypere forståelse og opplevelse av både moderne og tradisjonell kultur, spektakulær natur og urbane underverker.

Gul Tuc Tuc i Tokyo, på vei til sin høyre i et kryss omgitt av bygninger.
Slott i Matsumoto i tradisjonell japansk stil ved en innsjø omgitt av trær.
Solnedgang ved et tempel i Bangkok. Båter flyter på elven foran templet.
Et hus i Kyoto i tradisjonell japansk stil. På den åpne plassen foran huset står en kvinne med rygge til, kledd i tradisjonell japansk drakt.
Icon
Avreise: Oslo

Icon
En trang bakgate i Tokyo om natten opplyst av tradisjonelle latterne som belyser de små butikkene i gaten.
Dag 1-4

Tokyo

Reisens første reise er Tokyo! Dere starter med en skreddersydd halvdagsutflukt hvor dere kan velge å besøke spennende steder som Akihabara for å dykke ned i animekulturen, eller andre attraksjoner basert på deres interesser. Dette gir dere en unik mulighet til å tilpasse opplevelsen og utforske byen med en lokal guide.

I løpet av de neste dagene vil dere også ha tid til å utforske byen på egen hånd. Dere kan vandre gjennom de livlige gatene i Harajuku, kjent for sin unike gatemote og ungdomskultur. Her kan dere smake på lokale søtsaker som de berømte regnbuefargede sukkerspinnene. Ikke langt unna finner dere Meiji Jingu Shrine, en fredelig helligdom som tilbyr en pause fra byens travle liv.

Dere vil også ha muligheten til å besøke Shibuya og oppleve den berømte Shibuya Crossing, kjent som verdens travleste fotgjengerovergang. For en dypere dykk inn i Tokyos historie, anbefales et besøk til Asakusa-distriktet hvor dere kan utforske Sensoji-tempelet, et av byens eldste og mest ærverdige templer.

For en spektakulær utsikt over byen, ta turen til Tokyo Skytree, Japans høyeste byggverk. Ved klarvær kan dere til og med få et glimt av Mt. Fuji. Rett ved Skytree ligger også Tokyo Solamachi, et stort shopping- og underholdningskompleks som er perfekt for en ettermiddag med shopping.

En annen dag kan dere utforske Shinjuku, kjent for sin travle togstasjon og et mylder av shoppingmuligheter. Besøk den vakre parken Shinjuku Gyoen for en pause fra byens larm, eller få en gratis panoramautsikt fra Tokyo Metropolitan Government Building. Ikke gå glipp av den ikoniske Godzilla-statuen som er et populært fotopunkt.

Icon
Matsumoto-slottet står majestetisk i sin tradisjonelle japanske arkitektur, vakkert beliggende ved bredden av en innsjø, omfavnet av frodige trær.
Dag 5-6

Matsumoto

Reisen neste destinajson er Matsumoto, en pittoresk by omgitt av fjell. Her vil dere få oppleve en blanding av historisk arkitektur og moderne kunst.

Et must-see er Matsumoto Castle, kjent som en av Japans best bevarte festninger. Slottet er kjent for sin imponerende fasade og idylliske omgivelser med en dam og røde broer, noe som skaper et vakkert syn mot fjellene i bakgrunnen. Dette historiske landemerket gir et fascinerende innblikk i Japans rike fortid og arkitektoniske kunst.

I tillegg til slottet, bør dere besøke Matsumoto City Museum of Art. Museet er spesielt kjent for sine utstillinger dedikert til Yayoi Kusama, en verdensberømt kunstner født i Matsumoto. Hennes unike, prikkete kunstverk er både fengslende og tankevekkende, og gir et innblikk i en av Japans mest innflytelsesrike moderne kunstnere.

For en mer avslappet opplevelse kan dere ta en spasertur gjennom Nawate Street, også kjent som "Frog Street". Denne sjarmerende lille gaten er kjent for sine mange små butikker som alle deler et frosketema. Det er en perfekt måte å nyte lokal kultur og kanskje finne noen unike suvenirer.

Icon
En lang rekke av røde torii-porter ved Fushimi Inari-helligdommen i Kyoto. Portene står tett i tett, nesten som en tunnel, hvor noe sollys kommer igjennom
Dag 6-10

Kyoto

Turen går videre til Kyoto, en by rik på historisk sjarm og kulturell dybde.

Etter ankomsten kan dere starte med et besøk til Fushimi Inari Taisha, kjent for sine tusenvis av røde torii-porter som leder opp Inari-fjellet. Denne helligdommen tilbyr en fantastisk utsikt over Kyoto.

I løpet av de neste dagene vil dere også besøke Kiyomizudera, et av Japans mest berømte templer. Tempelet er kjent for sin store treterrasse og de mange tempelbygningene og pagodene på området. En tur gjennom de livlige gatene i Higashiyama-distriktet på vei til tempelet er en opplevelse i seg selv, med mange suvenirbutikker og sjarmerende sidegater å utforske.

Dere vil også delta på en tradisjonell teseremoni, hvor dere får observere og selv delta i tilberedelsen av japansk te. Videre kan dere utforske Arashiyama, kjent for sin berømte bambusskog og det pittoreske Togetsukyo Bridge. Området tilbyr også flotte zen-templer som Tenryuji, med sin vakre landskapshage, og muligheten til å besøke Arashiyama Monkey Park Iwatayama, hvor dere kan se japanske snøaper.

Til slutt, en dagstur til Nara Park med sine tamme rådyr og det imponerende Todaiji-tempelet, med sin enorme bronsestatue av Buddha.

Icon
Et japansk slott med tradisjonell arkitektur, står i all sin prakt mot en klar, blå himmel.
Dag 10-12

Osaka

Dere reiser videre til Osaka.

En av de første severdighetene dere bør besøke er det vakre Osaka Castle, et av byens mest kjente landemerker som tilbyr en dyp dykk inn i regionens historie og kultur. For en autentisk smak av Osakas berømte matkultur, ta turen til Dotonbori, et pulserende mat- og underholdningsdistrikt. Her kan dere leve etter den lokale filosofien "kuidaore", som betyr "spis til du sprekker", og utforske et bredt utvalg av matsteder.

Om kvelden anbefales et besøk til Umeda Sky Building, hvor dere kan nyte en fantastisk panoramautsikt over byen fra observasjonsdekket. Bygningen tilbyr også en unik opplevelse med sin "sky walk" utendørs. I kjelleren av Umeda Sky Building finner dere et helt etasje dedikert til restauranter, designet for å etterligne gatene fra 1950-tallets Japan, noe som gir en sjarmerende og nostalgisk atmosfære.

Dagen etter kan dere besøke Osaka Aquarium Kaiyukan, et av Japans største og mest imponerende akvarier. Her kan dere se et bredt spekter av marineliv og lære mer om de forskjellige artene som finnes i og rundt Stillehavet.

Icon
En gult tuk-tuk i forgrunnen av et strålende gult tempel i Bangkok, Thailand.
Dag 12-15

Bangkok

Etter deres opphold i Osaka, reiser dere videre til Bangkok, Thailand. Ved ankomst i Bangkok blir dere møtt av en representant og transportert til hotellet for innsjekk, hvor dere deretter har resten av dagen til å slappe av eller begynne å utforske byen på egen hånd.

Under oppholdet i Bangkok har dere flere dager til disposisjon for å utforske denne pulserende storbyen. En av de første anbefalingene er å besøke Grand Palace, et av Bangkoks mest berømte landemerker. Dette majestetiske palasset er et storslått eksempel på thailandsk arkitektur og er et must-see for alle som besøker byen.

Dere har også muligheten til å ta en dagsutflukt til Kanchanaburi, kjent for sin historiske bro over Kwai-elven og som et viktig sted under andre verdenskrig. Dette gir en fin anledning til å oppleve mer av Thailands historie og vakre landskap utenfor hovedstaden.

På den siste dagen i Bangkok har dere rommet til disposisjon frem til kvelden, noe som gir dere god tid til å gjøre de siste forberedelsene før hjemreisen. Privat transport til flyplassen er arrangert for å sikre en smidig avreise.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Oslo - Tokyo / Bangkok - Oslo.
 • Fly, Osaka - Bangkok.
 • Overnatting som nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Privat transport: Bangkok flyplass -> hotell t/r.
 • Overnatting som spesifisert i programmet.
 • Transport med bil og båt som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet.

Prisen inkluderer ikke:

 • Måltider som ikke er nevnt.
 • Personlige utgifter (drikkevarer, klesvask, telefon og lignende).

Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Det er lurt å ha Pocket WiFi i Japan. Pocket WiFi kan bestilles på forhånd og hentes på flyplassen ved ankomst: Informasjon om pocket WiFi med NinjaWifi finner du her.

Transport:

 • Til reiser med kollektivtransport som ikke dekkes av Japan Rail Pass anbefaler vi Pasmo Pass eller Suica Card (tilsvarende lik Oyster Card i London).
 • I Kansai-regionen (Osaka og Kyoto) anbefales eventuelt bruk av Kansai Thru Pass som er et togpass som tilbyr ubegrenset bruk av tog, metro og busser med unntak av tog som driftes av Japan Rail.

NB! Alle reiseruter som er anbefalt er bare veiledende.

En kvinne med en rød paraply går gjennom en japansk gate i regnværet. Hun står med ryggen til kameraet, og paraplyen skaper et levende fokus mot det omkringliggende landskapet.
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Asia – 22 dager

Øyhopping Indonesia med Singapore og Bintan

Fra 49850,-
Asia – 17 dager

Rundreise i Indokina

Fra 36450,-
Asia – 17 dager

Familieferie i Japan med klatring til Mt. Fuji

Fra 45450,-
Utsikt over fjell, med en oransje solnedgang, med japansk natur og arkitektur i forgrunnen.
Asia – 18 dager

Rundreise til Singapore og Japan

Fra 45000,-
Asia – 17 dager

Rundreise i Sør-Korea og Japan

Fra 36920,-