Utsikt over fjell, med en oransje solnedgang, med japansk natur og arkitektur i forgrunnen. Utsikt over fjell, med en oransje solnedgang, med japansk natur og arkitektur i forgrunnen.

Rundreise til Singapore og Japan

Fra 45000,- pr. pers.
Rundreise til Singapore og Japan
18 dager
Fra 45000,- pr. pers.
Send forespørsel →

Reisen begynner i moderne Singapore før dere fortsetter videre til Japan og livlige Osaka. Besøk så Kyoto, ofte omtalt som Japans kulturelle hovedstad, før dere nyter naturskjønne omgivelser i Kiso-Fukushima, og avslutter reisen i storbyen Tokyo.

Solnedgang over Singapore, med skyskrapere i forgrunnen ved havnen.
En bro i Japan, over en elv, med japansk arkitektur og kirsebærtrær i bakgrunnen.
En brolagt bakgate i Kyoto, omgitt av små japanske hus. To damer går fra kamera, begge bærer hver sin papir paraply.
Icon
Avreise: Oslo

Icon
Innsiden av Singapore lufthavn. Taket er formet som en opp ned kjegle, hvor et oransje fossefall renner ned fra toppen av kjeglen. Rommet er fylt av grønn vegetasjon.
Dag 1-5

Singapore

Dere ankommer Singapore og sjekker inn på deres hotell. De kommende dagene er deres til å utforske den pulserende byen.

Under deres opphold i Singapore bør dere utforske ikoniske steder som Marina Bay Sands, hvor dere kan nyte den fantastiske utsikten fra det spektakulære taket, eller Gardens by the Bay, med sine futuristiske hager og imponerende Supertree Grove. Dere kan også ta en tur til Sentosa Island for en dag fylt med spenning og moro på Universal Studios Singapore eller nyte en avslappende dag på stranden. Singapore er også kjent for sitt varierte matutvalg, så dere bør absolutt prøve lokale delikatesser som chili krabbe, laksa og hawker mat på byens mange matmarkeder.

Icon
En elv i Osaka, med høye bygg som lyser opp natten.
Dag 5-8

Osaka

Dere reiser videre til Osaka. Utforsk det yrende distriktet Umeda og besøk gjerne Umeda Sky Building for en unik panoramautsikt over byen. I kjelleren av bygningen kan dere oppleve restauranter som er designet som gater fra 1950-tallets Japan.

Osaka, kjent som Kansai-regionens økonomiske midtpunkt, er kjent for sin livlige atmosfære og fantastiske matkultur. Utforsk Namba-distriktet, kjent for Dotonbori, Shinsaibashi og Amerikamura, som tilbyr rikelig med mat og shoppingmuligheter. Ikke gå glipp av Osaka Castle, et av byens mest kjente landemerker.

Dersom dere ønsker en dagstur ut av byen, kan dere besøke havnebyen Kobe, en halvtime med tog fra Osaka Station. Utforsk Sorakuen, en tradisjonell japansk landskapshage, og Nankinmachi, Kobes Chinatown. For en panoramautsikt, ta gjerne Kobe Nunobiki Ropeway, og avslutt dagen med en avslappende tid i Arima Onsen, en berømt onsenby i nærheten av Kobe.

Icon
En bekk i Kyoto, omgitt av grønn vegetasjon og japansk arkitektur.
Dag 8-11

Kyoto

Turen går videre til Kyoto, kjent som Japans kulturelle hovedstad, med en kort togtur på omtrent en halvtime. Ved ankomst anbefales det å besøke Fushimi Inari Shrine, en berømt shinto kjent for sine tusenvis av røde torii-porter som fører opp Mt. Inari.

Kyoto er en by full av historisk sjarm, med et overflødighetshorn av templer og shinto-helligdommer. Utforsk det tradisjonelle Gion-distriktet, hvor man kan støte på geiko (geisha) eller maiko (geisha-lærling) som vandrer langs de brosteinsbelagte gatene.

Utforsk Kiyomizudera, et av Japans mest berømte templer, og de livlige gatene i Higashiyama-distriktet. Besøk Samurai & Ninja Museum for en guidet omvisning og interaktive opplevelser.

Vi anbefaler å utforske Arashiyama, Kyotos mest naturskjønne distrikt. Besøk den berømte bambusskogen, Togetsukyo Bridge, og Tenryuji-tempelet med sin flotte landskapshage. For dyreelskere er Arashiyama Monkey Park Iwatayama et must, hvor japanske snøaper kan observeres mens man nyter utsikten over byen.

Arashiyama byr også på et utvalg av kafeer, restauranter og butikker, slik at dere kan tilbringe en hel dag her med glede.

Icon
En elv som renner gjennom en liten landsby i Japan. Blå himmel og fjell i bakgrunnen.
Dag 11-13

Kiso-Fukushima

Etter utsjekk fra hotellet i Kyoto reiser dere videre til Kiso-Fukushima med shinkansen og tog via Nagoya, en reise som tar omtrent 2,5 timer. Kiso-Fukushima er en sjarmerende by omgitt av fjell i Nagano-prefekturen.

Etter innsjekk på en tradisjonell ryokan, kan dere utforske byen til fots. Beundre bygninger restaurert i tradisjonell Edo-arkitektur og besøk Kozenji-tempelet, hjemmet til Asias største steinhage i buddhistisk zen-stil. Nyt en tradisjonell japansk kaiseki-middag på ryokanet, tilberedt med sesongens lokale ingredienser.

Under deres opphold her vil dere få en autentisk opplevelse av japansk ryokan-livsstil, med futoner på tatami-matter i et rom i klassisk japansk stil. Dere kan også nyte både frokost og middag i kaiseki-stil, samt et bad i ryokanets onsen (naturlige varme kilder).

Utforsk den historiske vandreruten Nakasendo trail, en viktig forbindelse mellom Kyoto og Tokyo under Japans føydalperiode. Spesielt strekningen mellom de tidligere postbyene Magome og Tsumago er vel verdt å utforske, med sine atmosfæriske småbyer og godt vedlikeholdte stier. Lokale buss- og togforbindelser er tilgjengelige mellom Kiso-Fukushima og Magome/Tsumago.

Icon
Et overblikk over skyline-en i Tokyo.
Dag 13-18

Tokyo

Etter å ha utforsket Kiso-Fukushima, reiser dere videre til reisens siste stopp, storbyen Tokyo, med ekspresstog og shinkansen via Nagano, en reise på ca. 3,5 timer. Ved ankomst kan dere utforske det spennende distriktet rundt Shinjuku Station, med Shinjuku Gyoen og Tokyo Metropolitan Government Building som mulige destinasjoner.

Tokyo, Japans pulserende hovedstad og verdens mest folkerike metropol, byr på et uendelig utvalg av shopping, underholdning, kultur og mat. Utforsk tradisjonelle distrikter som Asakusa, ungdomskulturen i Harajuku og Shibuya, samt moderne attraksjoner i Odaiba.

Start med en skreddersydd halvdagsutflukt ledet av en lokal guide, hvor dere kan velge blant 2-3 steder fra en liste på rundt 20 forslag. Den lokale guiden vil også hjelpe dere med å forstå byens kollektivsystem.

Resten av dagene står til fri disposisjon. Besøk Harajuku for unik gatemote og ungdomskultur, eller ta en rolig spasertur i Meiji Jingu Shrine. Utforsk Shibuya med verdens travleste fotgjengerovergang, og besøk det berømte Sensoji-tempelet i Asakusa.

Vurder en dagstur til kystbyen Kamakura, mindre enn én time sør for Tokyo med tog, kjent for sine templer, helligdommer og historiske monumenter, inkludert den imponerende Buddha-statuen. Ta gjerne også turen til Tokyo Imperial Palace, Imperial Palace East Gardens, Tokyo Station, inkludert Character Street og Ramen Street.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Oslo - Singapore/ Tokyo - Oslo.
 • Transport nevnt i reiseprogrammet.
 • Overnatting som nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Japan Rail Pass (ordinær) - 7 dager.

Prisen inkluderer ikke:

 • Måltider som ikke er nevnt.
 • Personlige utgifter (drikkevarer, klesvask, telefon og lignende).

Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Det er lurt å ha Pocket WiFi i Japan. Pocket WiFi kan bestilles på forhånd og hentes på flyplassen ved ankomst: Informasjon om pocket WiFi med NinjaWifi finner du her.

Transport:

 • Til reiser med kollektivtransport som ikke dekkes av Japan Rail Pass anbefaler vi Pasmo Pass eller Suica Card (tilsvarende lik Oyster Card i London).
 • I Kansai-regionen (Osaka og Kyoto) anbefales eventuelt bruk av Kansai Thru Pass som er et togpass som tilbyr ubegrenset bruk av tog, metro og busser med unntak av tog som driftes av Japan Rail.

NB! Alle reiseruter som er anbefalt er bare veiledende.

Rød latterne i en mørk bakgate i Tokyo.
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Asia – 17 dager

Familieferie i Japan med klatring til Mt. Fuji

Fra 45450,-
Utsikt over fjell, med en oransje solnedgang, med japansk natur og arkitektur i forgrunnen.
Asia – 18 dager

Rundreise til Singapore og Japan

Fra 45000,-
Asia – 17 dager

Rundreise i Sør-Korea og Japan

Fra 36920,-
Bilde av en bakhodet til en mann som ser utover fjellene i Inkaens helligedal.
Asia – 54 dager

Jorden rundt til Sør-Amerika og Asia

Fra 130000,-
Asia – 9 dager

Rundreise i Georgia og Armenia

Fra 30450,-