Asia / Thailand
Matreiser / Kultur / Natur / 16 dager

Rundreise i Thailand

Fra 28650,- pr. pers.
Rundreise i Thailand
16 dager
Fra 28650,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på vår spennende rundreise gjennom det eksotiske Thailand, hvor vi tar deg med til fascinerende destinasjoner som Chiang Mai, Bangkok, Kanchanaburi, samt avslappende paradis som Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui. Utforsk landets rike kulturarv, vakre natur, vakre strender og uforglemmelig øyhopping, alt bundet sammen for å skape en minneverdig og uforglemmelig reise i Thailand!

Icon
Avreise: Oslo

Dag 1-4

Chiang Mai

Starten på reisen i Chiang Mai vil være fylt med spennende opplevelser og muligheten til å få innsikt i den thailandske kulturen. Dere vil få glede av en tradisjonell "Khantoke" middag med levende folkemusikk og smake på deilige thailandske retter. Besøket til Meostammen vil gi dere en dypere forståelse av de ulike etniske gruppene i Thailand og deres kultur.

Et av høydepunktene vil være besøket til det praktfulle tempelet Wat Phrathat Doi Suthep, som ligger majestetisk til med en fantastisk utsikt over Chiang Mai. Rideturen på elefanter gjennom jungelen vil gi dere en unik sjanse til å oppleve naturen på nært hold og kjenne spenningen ved å utforske det ville landskapet.

På besøket til en orkidé-gård vil dere kunne beundre den vakre thailandske floraen og lære mer om landets varierte planteliv. Etter disse minneverdige opplevelsene vil reisen fortsette med en togreise på natten til Bangkok, hvor nye eventyr og opplevelser vil vente på dere.

Icon
Dag 5-7

Bangkok

Ved ankomst til Bangkok vil dere bli transportert til deres for innsjekk og en avslappende dag til fri dispoisjon. Kanksje dere vil besøke Grand Palace og Wat Phra Kaew for å oppleve thailandsk arkitektur og historie. Kanskje nyte et avslappende elvecruise på Chao Phraya-elven for å se Bangkoks landemerker. Eller utforske markedene og shoppingmulighetene, besøk vakre templer som Wat Arun og Wat Pho.

Den andre dagen, vil dere bli guidet gjennom hjemmet til kongene av Siam i Chakri-dynastiet, inkludert Grand Palace og Wat Phra Keo-tempelet. Deretter vil dere besøke Vimanmek Palace, en av verdens største bygninger laget av teak.

Dag 7 - 8

Kanchanaburi

Turens neste destinasjon er Kanchanaburi. Her vil dere besøker togmuseet og den berømte broen over Kwai i Kanchanaburi før dere tar båt til River Kwai Jungle Rafts. På ettermiddagen besøker dere Hell Fire Pass før dere avslutter dagen med middag og en kulturell forestilling.

Neste dag våkner dere opp til lyden av naturen og nyter frokost på flåten. Etter en spasertur til en stammelandsby, sjekker dere ut og blir transportert med båt til Resotel Marina. Etter lunsj får dere oppleve en togtur på Death Railway Train før dere blir transportert med bil til Hua Hin for innsjekk på Novotel Hua Hin Cha Am Beach-hotellet.

Denne delen av reisen byr på unike opplevelser langs Kwai-elven og en spennende togreise før dere fortsetter til Hua Hin for avslapning ved stranden.

Dag 8 - 10

Hua Hin

Turens fjerde destinasjon er Hua Hin. Som er kjent for sine vakre strender, avslappende atmosfære og luksuriøse feriesteder. Disse dagene vil dere kunne slappe av og nyte det Hua Hin har å by på. Kanskje dere vil gå langs de lange hvite sandstrender, oppleve kongepalasset (Klai Kangwon), eller gå langs det livlige nattmarkedet i Hua Hin.

Dagen er deres til å oppleve slik dere ønsker.

Dag 10 - 11

Koh Tao

Videre venter enda en fantastisk stranddestinasjon på dere. Koh Tao er en pittoresk øy i Thailand kjent for sine spektakulære undervannslandskaper, fantastiske dykkemuligheter og avslappede atmosfære. Er kan dere slappe av i ro og fred, før turen går videre til Koh Samui.

Icon
Dag 11-16

Koh Samui

Koh Samui er kjent for sin fullmånefestøyen sin, men også fo sin rolige atmosfære. Her får dere nyte de siste dagene på stranden. Her vil dere oppleve de hvite sandstrendene, det krystallklare vannet og den avslappede atmosfæren på denne tropiske øya i Thailand

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly Oslo – Chiang Mai / retur fra Koh Samui inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting i dobbelt-/twinrom, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Transport med bil, båt og buss, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:

 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Familierabatt kan tilbys (minimum 2 voksne og 2 barn)
 • Grupperabatt kan tilbys dersom dere er 7 personer eller flere som reiser.
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/fære netter, andre reisemål, utflukter, hotellet etc.Utvalgte hoteller:

 • Chiang Mai: Empress Chiang Mai Hotel, Superior Room.
 • Bangkok: Rembrandt Hotel, Superior Room.
 • Kanchanaburi: River Kwai Jungle Rafts, River Rafts.
 • Hua Hin: Novotel Hua Hin Cha Am Beach, Superior Ocean View Room.
 • Koh Tao: Haad Tien Beach Resort, Hideaway Villa.
 • Koh Samui: Kandaburi Resort & Spa, Beachside Room.
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Karibia – 12 dager

Cubas høydepunkter

Fra 28590,-
Afrika – 14 dager

Egypts høydepunkter

Fra 39950,-
Afrika – 9 dager

Rundreise i Uganda

Fra 52190,-
Asia – 11 dager

Rundreise i Sentral-Asia & Stan-Landene

Fra 45420,-
Asia – 9 dager

Nyt avslappende dager i eksotiske Maldivene

Fra 37480,-