Destinasjon

Eksklusive reiser til Mellom-Amerika

Mellom-Amerika – 16 dager

Rundreise i Costa Rica

Fra 31450,-
Mellom-Amerika – 12 dager

Oppdag Costa Rica

Fra 26750,-
Mellom-Amerika – 11 dager

Rundreise i Panama

Fra 28420,-

Utforsk Mellom-Amerika. Med sine imponerende landskap, rike kultur og varierte dyreliv, vil Mellom-Amerika gi deg minner for livet.

Mellom-Amerika også kjent som Sentral-Amerika - et område med mangfold og skjønnhet. Utforsk den varierte naturen, fra de majestetiske fjellkjedene og frodige regnskogene til de tørre ørkenområdene og de fantastiske kystlinjene. La deg bli fortryllet av den unike kulturen, historien og tradisjonene til de mange ulike folkeslagene som bor her.

Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post