Rundreise i Georgia og Armenia

Fra 30450,- pr. pers.
Rundreise i Georgia og Armenia
9 dager
Fra 30450,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på en spennende tur til Georgia med en liten smakebit av Armenia!

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dag 1

Tbilisi

Velkommen til Tbilisi, Georgias historiske hovedstad! Dette vil bli deres base mens dere er i Georgia.

Den første dagen får dere blir med på en fascinerende bytur i gamlebyen, hvor dere vil se Metechi Church og statuen av Kong Vakhtang Gorgasali, som grunnla Tbilisi på 5. århundre. Deretter går dere gjennom Sharden Street og Mshrali Khidi, og fortsetter til Trinity Cathedral og Metekhi Church, som begge er viktige religiøse landemerker

En spennende del av turen er kabelbanen fra Rike Park til Narikala festning, hvor dere vil nyte en fantastisk utsikt over byen og elven Mt’k’vari. Etter å ha besøkt festningen, vil dere gå ned til Abanotubani, et historisk område kjent for sine varme kilder og fargerike badehus. Turen vil også inkludere en hyggelig spasertur langs Rustaveli Avenue, Tbilisis hovedgate, hvor dere kan oppleve byens pulserende atmosfære.

Icon
Dag 2

Signagi

Denne dagen blir dere hentet av en guide og sjåfør for å begynne på dagens spennende utflukt. Første stopp er Signagi, en urgammel by som er kjent som "City of Love". Byen er et sjarmerende sted med steinbelagte gater, vakre balkonger i gammel georgisk stil og en atmosfære som tar dere tilbake i tid. Signagi ligger majestetisk på en høyde, 790 meter over havet, og fra toppen får dere en fantastisk utsikt over det bølgende landskapet i Alazani-dalen og de majestetiske Kaukasus-fjellene.

Deretter drar dere videre til Bodbe-klosteret, som har en historie som strekker seg tilbake til det 9. århundre. Klosteret ble betydelig restaurert i det 17. århundre og fungerer nå som et kloster for nonner.

Icon
Dag 3

Ananuri og Kazbegi

På den tredje dagen er det duket for en spennende utflukt til Ananuri, et imponerende slottskompleks fra det 17. århundret som ligger vakkert til ved Aragvi River. Utforsk de gamle festningene og tårnene mens dere nyter den fantastiske utsikten over området. Deretter kjører dere videre til Kazbegi, og på vei dit krysser dere det naturskjønne "Jvari Pass", som befinner seg omtrent 2379 meter over havet.

Icon
Dag 4

Borjomi-Kharagauli National Park og Bakuriani

På denne dagen byr på en spennende utflukt til Borjomi-Kharagauli National Park. Parken er kjent for sine frodige skoger, vakre naturlandskap og kilder med mineralvann. Dere vil få oppleve den naturlige skjønnheten i området mens dere utforsker parken.

Etter besøket i Borjomi kjører dere videre til byen Bakuriani. Denne sjarmerende byen er kjent for sine varme kilder, og dere vil ha muligheten til å oppleve det helbredende vannet og slappe av i det naturlige spaet.

Neste på programmet er en lett trekking i skogene som omringer Bakuriani. Denne turen gir dere muligheten til å nyte den friske luften og naturen mens dere går på stier som fører gjennom de vakre skogene.

Icon
Dag 5

Uplistsikhe

Dagen starter med et besøk til Uplistsikhe, et urgammelt steinhugg i den østlige delen av Georgia. Dette historiske stedet inneholder flere strukturer som daterer helt tilbake fra den tidlige jernalderen til sent i middelalderen. Uplistsikhe er kjent for sin unike kombinasjon av flere stiler av utskjæringer fra Anatolia og Iran, samt måten pagan og kristen arkitektur går sammen.

Icon
Dag 6

Tbilisi

På dag 6 har dere en hel dag til fri disposisjon i Tbilisi. Byen har så mye å by på, og dere vil ha mange spennende muligheter for å utforske og oppleve den rike kulturen og historien.

Icon
Dag 7-8

Dilijan

Videre går turen til Dilijan. Her vil dere ha tid til å utforske denne sjarmerende byen. Ta en tur langs håndverksgaten hvor dere kan oppleve lokale håndverkere som lager vakre suvenirer av tre, stein og keramikk. Her kan dere få unike suvenirer med hjem som minner om deres opplevelser i Dilijan.

Et høydepunkt på deres tur vil være et besøk til Haghartsin Monastery Complex. Dette historiske komplekset, som dateres tilbake til det 11. til 13. århundre, ligger i en avsidesliggende skog og representerer en viktig del av regionens historie, kultur og arkitektur. Her kan dere utforske de vakre kirkene St. Stepanos, St. Mary og St. Gregory, samt den berømte matsalen som er kjent for sin arkitektoniske skjønnhet.

Icon
Dag 8-9

Yerevan

Reisens siste stopp er Yerevan. Her får dere bli med til de mest betydningsfulle stedene i byen. Dere vil starte med å besøke Republic Square, State University, og nyte utsikten over byen fra City Panorama. Dere vil også se Mother Armenia Monument, Parliament, og President's Palace.

Et høydepunkt på turen er besøket til Matenadaran, som huser en imponerende samling av manuskripter som dateres tilbake til det 7. århundret.

Dere vil også besøke Genocide Memorial, en rørende dedikasjon til ofrene fra 1915, og utforske Genocide Museum for å lære mer om denne tragiske perioden i historien.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Oslo - Tbilisi / Yerevan - Kypros - Kreta.
 • Overnatting inkludert frokost som nevnt i programmet.
 • Privat transport med a/c som nevnt i programmet.
 • Engelsktalende guide som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet

Prisen inkluderer ikke:

 • Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc.

Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.

Utvalgte hoteller:

 • Tbilisi - Shota @ Rustaveli Boutique Hotel
 • Dilijan - Tufenkian Old Dilijan Complex
 • Yerevan - Republica Hotel
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Karibia – 15 dager

Rundreise på Cuba

Fra 34500,-
Afrika – 9 dager

Historiske Egypt

Fra 47590,-
Karibia – 12 dager

Cubas høydepunkter

Fra 28590,-
Afrika – 14 dager

Egypts høydepunkter

Fra 39950,-
Afrika – 9 dager

Rundreise i Uganda

Fra 52190,-