Destinasjon

Eksklusive reiser i Midtøsten

Midtøsten – 8 dager

Rundreise i Jordan

Fra 20950,-
Midtøsten – 11 dager

Historiske Jordan

Fra 22950,-
Midtøsten – 9 dager

Rundreise i Oman

Fra 35950,-

Midtøsten er ganske enkelt en av verdens mest fasinerende og givende reisemål

Det var nettopp her at noen av de mest betydningsfulle sivilisasjoner i antikken steg og falt, hvor tre store religioner er etablert (jødedom, kristendom og islam). Regionen er som et kjempestort friluftsmuseum med gamle byer og historiske bygninger.

Midtøsten – 7 dager

Omans høydepunkter

Fra 25950,-
  • Histore, kultur og kunnskap

    Midtøsten er hjem til noen av verdens mest betydningsfulle byer som Jerusalem, Kairo, Damaskus, Bagdad og Istanbul. Ruinene av en gang tilsvarende episke byer som Petra, Persepolis, Ephesus, Palmyra, Baalbek og Egypt.

    Landskapene i regionen består av enestående hav av sanddyner og palmeinnjøer i Libya’s Sahara-ørken til de fantastiske fjellene i nord og undersjøisk verden i Rødehavet. Men det beste i Midtøsten er menneskene, som byr på seg selv, deres gjestfrihet og mildhet som strekker seg langt bak i tid.

    Er du klar for å utforske denne regionen? Bli inspirert av våre reisemål og rundreiser i regionen!

Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post