Historiske Egypt

Fra 47590,- pr. pers.
Historiske Egypt
9 dager
Fra 47590,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på en spennende rundreise i Egypt og oppdag den rike kulturen og historien til dette fascinerende landet. Underveis vil dere også ta et uforglemmelig elvecruise langs Nilen og nyte opphold på eksklusive hoteller.

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dag 1-3

Kairo

Velkommen til Kairo, en by som vil ta deg med tilbake i tid med sin unike samling av arkeologiske skatter og historiske perler! De første dagene vil dere få bli med på en utflukt og utforske noen av de mest bemerkelsesverdige stedene i Kairo. Dere vil blant annet se:

 • The Egyptian Museum, et imponerende sted som ble etablert i 1901 og er hjemmet til en av verdens største samlinger av arkeologiske skatter.
 • The Holy Hanging Church, også kjent som Jomfru Marias koptiske ortodokse kirke eller trappekirken. Dette arkitektoniske mesterverket har en rik historie som går tilbake til det 3. århundre e.Kr. Kirken ligger på toppen av et porthus til Babylon-festningen.

Icon

The St. Regis Cairo

De første nettene skal der bu på St. Regis Cairo. Hotellet ligger i sentrum av Kairo, Egypt, nær attraksjoner som Tahrir Square, The Egyptian Museum og Khan el-Khalili. Rommene, suitene og leilighetene er romslige og luksuriøst dekorerte, og utstyrt med moderne fasiliteter. Gjestene kan nyte deilige måltider på hotellets restauranter og forfriskende drikke på barene. Fritidsfasiliteter inkluderer et treningsstudio, et spa og svømmebassenger.

Icon
Dag 3-6

Cruise på Nilen

Disse dagene får dere oppleve en uforglemmelig 9-dagers cruiseeventyr på Nilen! Dere får besøke ikoniske steder som Valley of the Kings, Hatshepsuts Temple og Karnak Temple. I tilegg til utflukter til Kom-Ombo og Edfu. Under reisen får dere nyte luksusen ombord på M/S Amwaj Living Stone Nile Cruise mens dere seiler langs elven som har formet sivilisasjoner i århundrer.

Icon

M/S Amwaj

M/S Amwaj Living Stone Nile Cruise tilbyr luksuriøs og førsteklasses innkvartering som gir den ultimate komfort, eleganse og stil. Det er ulike typer lugarer, inkludert Royal Suites, Presidential Suites, Junior Suites og Standard Cabins. Alle lugarer har enten to enkeltsenger eller en king-size-seng. Gjestene kan nyte velsmakende måltider på restauranten eller forfriskende drikke på soldekk-baren. Fritidsfasiliteter inkluderer et spa med massasje, dampbad og badstue, et basseng med utendørs jacuzzi og et soldekk med solsenger og parasoller.

Icon
Dag 6-7

Luxor

Denne dagen tar vi dere med til det imponerende tempelkomplekset i Dendera, hvor dere vil få en omvisning og lære om områdets historie og arkitektur.

Etter besøket på Dendera, sjekker dere inn på hotellet i Luxor. Resten av dagen er til fri disposisjon, slik at dere kan slappe av og nyte omgivelsene på hotellet. Luxor er en by med en rik historie og kultur, så det er mange muligheter for å utforske og oppdage nye ting.

Icon

Al Moudira Hotel

I Luxo vil dere sove på Al Moudira Hotel. Hotellet ligger på vestbredden av Nilen i Luxor, nær UNESCOs verdensarvsted for det gamle Teben og Kongenes dal. Gjestene kan nyte deilige måltider på hotellets restaurant og forfriskende drikke i baren. Andre hotellfasiliteter inkluderer et spa, et svømmebasseng og en hage.

Icon
Dag 7-9

Giza

Reisen avsluttes i Giza, en historisk perle og portal til Egyptens majestetiske fortid! Her får dere oppleve pyramidene og det nye National Museum of Egyptian Civilization. Besøk Al Muizz Street og Khan El-Khalili Bazar for en autentisk opplevelse. Nyt deilig lunsj og fri ettermiddag. Overnatting i Kairo.

Icon

Marriott Mena House Cairo

Dagene i Giza bur dere på Marriott Mena House. Dette er et 5-stjerners hotell ved foten av pyramidene i Kairo, som tilbyr reisende en smak av moderne luksus, kun en kort spasertur fra Egypt's mest populære attraksjoner. Hotellets gjester kan slappe av i eksklusive rom med deilig sengetøy, marmorbad og private balkonger med fantastisk utsikt over bassenget, hagen eller pyramidene. Gjestene kan ta et dykk i utendørsbassenget, trene på det døgnåpne treningsstudioet, slappe av på spaet og nyte deilige retter på restaurantene.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly Oslo - Cairo t/r med.
  • 40KG innsjekket bagasje per person er inkludert.
 • Fly Cairo - Aswan / Luxor - Cairo.
  • 23KG innsjekket bagasje per person er inkludert.
 • Overnatting som nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Måltider som nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Cruise med helpensjon som nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Guider, transport og utflukter som nevnt i reisebeskrivelsen.

Prisen inkluderer ikke:

 • Rundreisen inkluderer ikke:
  Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc.

Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.

Utvalgte hoteller:

 • Cairo - The St. Regis Cairo
 • M/S Amwaj
 • Luxor - Al Moudira Hotel
 • Giza - Marriot Mena House Cairo
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Asia – 9 dager

Rundreise i Georgia og Armenia

Fra 30450,-
Elv i Japan, belyst av rosa latterner og omgitt av trær med rosa blader
Asia – 15 dager

Utforsk Japan med stopover i Bangkok

Fra 28000,-
Karibia – 15 dager

Rundreise på Cuba

Fra 34500,-
Afrika – 9 dager

Historiske Egypt

Fra 47590,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-