Et luftfoto av Rawa Island. Øya har hvite strende, turkist vann og frodig grønn skog. Et luftfoto av Rawa Island. Øya har hvite strende, turkist vann og frodig grønn skog.

Singapore, Rompin og Rawa Island: Urban utforskning og tropisk paradis

Fra 25000,- pr. pers.
Singapore, Rompin og Rawa Island: Urban utforskning og tropisk paradis
10 dager
Fra 25000,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på en uforglemmelig reise fra det pulserende bylivet i Singapore til den uberørte naturen i Rompin State Park og den idylliske skjønnheten på Rawa Island. Denne 10-dagers turen kombinerer det beste av urban utforskning, eventyrlige utflukter og avslappende stranddager. Opplev mangfoldet av kulturer, landskap og aktiviteter som denne unike regionen har å tilby.

Strand på Rawa Island med hvit strand, turkist vann, og grønne palmer som kaster skygger over sandstranden.
En soloppgang kan sees mellom frodig grønne trør. Lysstrålene steinene på elven som skjærer gjennom jungelen.
Skyline av Singapore, med mørkt hav og mørk himmel i bakgrunnen.
Icon
Avreise: Oslo

Icon
Solnedgang over Singapore, med skyskrapere i forgrunnen ved havnen.
Dag 1-3

Singapore

Du starter denne reisen i Singapore hvor du vil ha muligheten til å utforske byen på egen hånd. Du kan for eksempel ta en avslappende spasertur langs den vakre Singapore-elven eller utforske byens mange kjøpesentre. Singapore er en by som tilbyr noe for enhver smak, enten dere er ute etter familievennlige aktiviteter, romantiske opplevelser, luksus, eventyr, byliv eller natur. Du kan også velge å delta på en av våre forhåndsarrangerte turer for en mer strukturert opplevelse av byen.

Icon
Mahkota fossen i Rompin State park omgitt av frodig og grønn tropisk natur med blå himmel.
Dag 3-5

Rompin State Park

Du reise videre til Rompin State Park i Malaysia. Her vil du oppleve en rekke spennende aktiviteter og naturskjønne opplevelser.

Etter utsjekking fra hotellet i Singapore, vil dere bli transportert til parken, hvor du vil ankomme om ettermiddagen. Her vil du få en kort orienteringstur rundt lodgen før middagen nytes i restauranten på første etasje, med lydene og utsikten av regnskogen som bakteppe. Etter middag kan dere delta på en guidet nattvandring, hvor guiden vil lete etter nattaktive dyr og vise hvordan skogen våkner til liv i mørket. Dere vil også ha tilgang til gratis aktiviteter som Rompin Discovery Centre, en hengebro og et vakttårn.

Dagen etter starter med en elvecruise ned Kinchin-elven, etterfulgt av en piknik ved elvebredden. Deretter tar dere en kort spasertur langs elven til Sungai Kernem, hvor dere finner en liten lagune med krystallklart vann som er perfekt for en forfriskende svømmetur. Senere på dagen venter en tur til Makhota-fossen, en imponerende naturlig attraksjon som står 50 meter høy og ligger i nærheten av lodgen. Fossen er et populært besøksmål og et must for alle som elsker fossefall. Dere får også muligheten til å ta en svømmetur ved fossen før dere returnerer til lodgen.

Icon
Palmer på stranden på Rawa Island. Sanden er hvit og grønne palmer kaster skygger over sandstranden.
Dag 5-10

Rawa Island

Reisens siste destinasjon er Rawa Island, en liten tropisk øy med turkis vann, hvit sandstrand og et fantastisk marint liv. Her vil dere få muligheten til å virkelig slappe av og nyte paradiset. Etter å ha sjekket ut fra lodgen i Rompin, vil dere bli transportert til Mersing Jetty, hvor en speedbåt tar dere videre til øya.

Dagene på Rawa Island kan tilbringes med å sole seg på stranden, lese en god bok og ikke minst nyte den endeløse tropiske skjønnheten som strekker seg langs Sør-Kinahavet. Dere vil også ha muligheten til å utforske øyas undervannsverden gjennom dykking og snorkling, eller delta i ulike vannsportaktiviteter.

For de eventyrlystne tilbyr øya også korte trekkingstier hvor dere kan oppleve den frodige regnskogen og dens rike flora og fauna på nært hold. Dagene på Rawa Island vil også gi dere rikelig med tid til bare å slappe av og nyte omgivelsene.

Til slutt, etter flere dager med avslapning og eventyr på Rawa Island, vil dere ta farvel med dette paradiset og bli transportert tilbake til fastlandet med speedbåt, og deretter videre til Singapore for å rekke deres neste flyvning hjem.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Oslo – Singapore t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet.
 • Transport med bil og båt som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet.

Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.

Merknader:

 • Prisen gjelder for minimum to reisende (tillegg for enkeltreisende).
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.

Utvalgte hoteller.

 • Singapore: Calton 4*
 • Rompin: Rompin Rainforest Lodge
 • Rawa Island: Rawa Island Resort

Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia – 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,-
En oversikt over Machu Picchu, som viser de gamle Inka-ruinene mot en klar blå himmel. Scenen er fremhevet av frodig grønt gress som omgir det historiske stedet, og fremhever den velbevarte naturen og den rolige skjønnheten til denne ikoniske lokasjonen."
Sør-Amerika – 10 dager

Perus høydepunkter

Fra 27750,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-