To sjiraffer vandrer majestetisk over savannen, omkranset av frodig vegetasjon og en himmel som strekker seg i det uendelige, malt i nyanser av dypblått. To sjiraffer vandrer majestetisk over savannen, omkranset av frodig vegetasjon og en himmel som strekker seg i det uendelige, malt i nyanser av dypblått.

Safari i Sør-Afrika & naturopplevelser Zimbabwe med late dager i Mosambik

Fra 66500,- pr. pers.
Safari i Sør-Afrika & naturopplevelser Zimbabwe med late dager i Mosambik
14 dager
Fra 66500,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på en uforglemmelig 14-dagers reise gjennom noen av Afrikas mest spektakulære landskap. Fra de majestetiske Victoriafallene i Zimbabwe til det ville hjertet av Kruger National Park i Sør-Afrika, og til slutt de idylliske strendene i Mosambik. Denne turen kombinerer spennende safariopplevelser med avslappende dager ved kysten, og tilbyr en perfekt blanding av eventyr og luksus. Utforske de kjente fossefallene, rikholdig dyreliv og dykk ned i krystallklart vann.

En smaragdgrønn tuk-tuk snor seg langs en sandete vei, omringet av svaiende palmer med det azurblå havet og himmelen som danner en fortryllende bakgrunn.
Et vidunderlig syn å skue: Victoriafallene tar pusten fra deg mens solen sakte senker seg i horisonten, farger himmelen i varme nyanser av oransje og rosa.
En majestetisk løvinne står stolt sammen med sine to lekne unger, møtende kameraets blikk, mens trærne danner en naturskjønn ramme i bakgrunnen.
En bison står rolig mens en liten fugl hviler lekent på nesen dens, skaper et øyeblikk av harmoni mellom to forskjellige skapninger.
Icon
Avreise: Oslo

Icon
Victoriafallene stråler i dagslyset, med en dypblå himmel som danner en perfekt bakgrunn og en glitrende regnbue som danser i fossens tåke.
Dag 1-4

Victoria Falls

Under deres opphold i Zimbabwe vil dere oppleve både eventyr og avslapning på Chundu Island og ved Victoria Falls. Turen starter med transport fra Victoria Falls International Airport til Chundu Island Lodge i Zambezi National Park. Her tilbringer dere to netter omgitt av vakker natur og dyreliv.

Første ettermiddag inkluderer en båttur på Zambezi-elven for å se solnedgangen, flodhester, krokodiller og fugler. De påfølgende dagene utforsker dere Zambezi National Park og Victoria Falls med guidet tur og mulighet for helikoptertur over fossene. Dere kan også delta på 4x4 safarier for å se dyreliv som bøfler, giraffer og løver, og muligheter for fotturer og fiske er også tilgjengelige.

Oppholdet på Chundu Island Lodge byr på både spennende aktiviteter og avslapning i lodge'ens fasiliteter, med utsikt over elven, solnedganger og dyreliv. Kveldene kan nytes under stjernene med andre gjester, omgitt av naturens lyder.

Icon
En smidig leopard hviler majestetisk på en stein, intensjonelt observerende savannen som ligger foran den.
Dag 4-9

Kruger nasjonalpark

Under oppholdet i Kruger National Park vil dere oppleve en autentisk safari på Rhino Post Safari Lodge og Plains Camp. Turen starter med fly fra Victoria Falls til Kruger, hvor dere først sjekker inn på Rhino Post Safari Lodge. Denne miljøvennlige lodgen ligger i en privat konsesjon og tilbyr luksuriøse bush-suiter og nærkontakt med dyrelivet, inkludert 'The Big 5'.

På Rhino Post vil dere delta på morgen- og kvelds-safarier i 4x4, og nyte måltider og kvelder under stjernehimmelen. Etter dette reiser dere til Plains Camp, som tilbyr overnatting i telt i afrikansk utforsker-stil og spesialiserer seg på guidede vandresafarier. Her kan dere utforske dyrelivet til fots og tilbringe en natt under stjernene på Sleep-Out dekket, med sørafrikansk "braai".

Dagene på Plains Camp inkluderer tidlige morgenvandringer, avslapning ved øko-bassenget og kveldsvandringer for å se nattlig dyreliv. Med en kapasitet på kun åtte gjester, tilbys en personlig og uberørt safariopplevelse.

Et vakkert innredet rom med en luksuriøs seng, kledd i rene hvite laken og gardiner som danser lett i brisen. Gjennom døråpningen fører en altan med en parasoll utover mot det glitrende havet, hvor solen bader alt i et mykt, gyldent lys i solnedgangen.
Dag 9-14

Vilanculos

Etter oppholdet i Kruger National Park, reiser dere til Vilanculos i Mosambik for fem netter på det luksuriøse Bahia Mar Club, som har utsikt over det vakre Bazaruto-arkipelet. Her tilbys romslige soverom og luksussuiter, alle med havutsikt.

Bahia Mar Club er ideelt for å utforske områdets naturskjønnhet og tilbyr fasiliteter som restaurant, bassengbar, svømmebasseng, treningsstudio, velværesenter og suvenirbutikk. Overnattingsstedet fokuserer også på helse og velvære med fitness- og yogaklasser.

Vilanculos fungerer som inngangsporten til Bazaruto-arkipelet, Mosambiks eneste undervanns nasjonalpark, kjent for sitt rike marine liv og korallrev. Her kan dere se dugonger, delfiner, hvaler og skilpadder, og delta på aktiviteter som dykking, snorkling, fiske, kitesurfing og mer. Det tilbys også solnedgangscruise og muligheter for å se hvaler fra juli til oktober.

Oppholdet i Vilanculos kombinerer spektakulære maritime opplevelser med luksus og avslapning på Bahia Mar Club, før avreise fra Vilanculos internasjonale flyplass.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly Oslo - Zimbabwe inkludert alle avgifter.
 • Fly Victoria Falls - Kruge inkludert alle avgifter.
 • Fly Mosambik - Oslo inkludert alle avgifter.
 • Overnatting på hotell som nevnt i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.


Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:

 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/fære netter, andre reisemål, utflukter, hoteller etc.Norske statsborgere må ha visum for å reise til Mosambik. 30 dagers turistvisum kan kjøpes ved ankomst på flyplassen i Maputo. Husk å sjekke at passet ditt er gyldig minimum 6 måneder før hjemreise dato.


Utvalgte hoteller:

 • Victoria Fall: Chundu Island lodge
 • Kruge National Park: Rhino Post safari lodge
 • Vilanculos: Bahia Mar Club
En mann vandrer langs kysten av Mosambik, med det dype blå havet som bakteppe og den myke sandstranden som strekker seg foran ham, en harmonisk scene av ro og skjønnhet.
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia – 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,-
En oversikt over Machu Picchu, som viser de gamle Inka-ruinene mot en klar blå himmel. Scenen er fremhevet av frodig grønt gress som omgir det historiske stedet, og fremhever den velbevarte naturen og den rolige skjønnheten til denne ikoniske lokasjonen."
Sør-Amerika – 10 dager

Perus høydepunkter

Fra 27750,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-