Rundreise i Indokina

Fra 36450,- pr. pers.
Rundreise i Indokina
17 dager
Fra 36450,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på en uforglemmelig reise gjennom Indokinas juveler, hvor du vil oppleve den rike kulturen, fascinerende historien og det vakre landskapet i denne fantastiske regionen. Utforsk gamle templer, flytende markeder, idylliske landsbyer og pulserende byer.

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dag 1-2

Chiang Rai

Din reise begynner med varm gjestfrihet i Chiang Rai. Nyt tiden til fri disposisjon for å slappe av og la inntrykkene fra reisen synke inn.

Chiang Rai, med sin blendende natur og sjarmerende kultur, venter på å bli utforsket. Fra de frodige grønne fjellene til de fargerike templene, har Chiang Rai noe for enhver reisende.

Icon
Dag 2-3

Houay Xai og Pakbeng

Videre går reisen til Houay Xai, hovedstaden i Lao-provinsen Bokèo, og startpunktet for ditt spennende Mekong-elv cruise! Etter en avslappende reise langs elven, får dere en unik mulighet til å utforske en tradisjonell landsby og oppleve det autentiske livet til de lokale etniske minoritetene. Ta del i deres håndverk og bli kjent med deres daglige rutiner.

Ved solnedgang ankommer dere Luang Say Lodge nær Pakbeng, hvor dere vil sjekke inn og nyte den naturskjønne utsikten over Mekong-elven og det omkringliggende landskapet.

Icon
Dag 3-6

Luang Prabang

Turen fortsetter til en ny dag med spennende opplevelser i Luang Prabang. Høst ris og mal det sammen med landsbyboerne om morgenen. Velg blant valgfrie aktiviteter som Kamu-massasje, kjent for helbredende krefter. Utforsk Luang Prabang, besøk morgenmarkedet, delta i laotisk matlaging og diskuter buddhismen med munkene. Opplev gamlebyen, vakre templer som Wat Visoun, og ta en tur til en lokal landsby. Turen kulminerer med en panoramautsikt fra Phou Si Hill.

Icon
Dag 6-9

Siem Reap

Disse dagene får dere utforsk den legendariske Angkor Wat og det fortryllende Ta Prohm-tempelet, overgrodd av jungeltrær. Opplev det genuine rurale livet i Ta Brak-landsbyen, ta en rolig okse- og kjerretur og besøk det historiske Bakong-tempelet.

Båttur på Tonlé Sap fører dere til Kampong Phluck, en unik stiltby. Opplev den magiske atmosfæren og nyt lokal lunsj i et flytende hus. Avslutt dagen med "Phare - det kambodsjanske sirkuset", en spektakulær forestilling.

Icon
Dag 9-11

Phnom Penh

Underveis til Phnom Penh vil dere passere provinsbyer og landsbyer som gir et glimt av det rurale livet. Mulighet for en kaffepause i Kampong Thom. Ankomst i Phnom Penh, innsjekk på hotellet, og kvelden til fri disposisjon.

I Phnom Penh får dere muligheten til å oppleve The Royal Palace og Sølvpagoden, samt mulighet for å utforske Nasjonalmuseet med verdensledende Khmer-kunst. Dere får også være med på en spennende tuk-tuk-tur fokusert på mat, besøk legendariske Foreign Correspondents Club for en cocktail med Mekong og Tonle Sap-elvene som bakgrunn, samt utforsk lokale delikatesser ved elvebredden, inkludert Russian Market og populære sjømatboder.

Dag 11-12

Chau Doc

I dag vil dere besøke "Killing Fields", som var en del av det tragiske folkemordet i Kambodsja. Dere vil utforske det beryktede fengselet S-21 og Choeng Ek utryddelsessenter. Dette besøket gir en sterk innsikt i Kambodsjas fortid. Senere på dagen transporterer dere til havnen og tar en speedbåt ned Mekong-elven til Chau Doc.

Resten av tiden Chau Doc er til fri disposisjon.

Dag 12-13

Can Tho

Turen går videre med en båttur langs Bassac-elven, hvor dere besøker et flytende fiskeanlegg, utforsker en landsby tilhørende Cham-minoriteten kjent for tradisjonell vevkunst, og besøker en lokal muslimsk moske.

Deretter kjører dere til Can Tho. Underveis stopper dere ved Tra Su fuglereservat, hvor dere kan oppleve en rolig robåttur gjennom smale kanaler og observere et mangfold av fuglearter.

Dag 13-14

Bassac Cruise

Etter frokost blir dere transportert til havnen og begynner deres Bassac Cruise eventyr. Underveis vil dere besøke den fargerike Cai Rang Floating Market, samt en landsby og en risfarm.

På ettermiddagen besøker dere lokale landsbyer for å lære om det lokale dagliglivet. Etterpå returnerer dere til båten for å nyte solnedgangen og en deilig middag mens dere fortsetter langs elven. Bassac legger til anker for natten langs elven Mang Thit.

Dag 14-17

Ho Chi Minh City

Fra Bassac-cruiset blir dere kjørt til Ho Chi Minh.

Her får dere oppleve Hoc Mon-distriktet og besøke de historiske Cu Chi-tunnelene, en byutflukt som inkluderer Dong Khoi Street, Independence Palace, Notre Dame-katedralen og krigsmuseet. Dagene inkluderer også en morsom sykkeltur i tradisjonelle trehjuls-sykler (cyclo) gjennom byens gater og et besøk til det lokale Tan Dinh-markedet.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Luang Prabang - Siem Reap inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting som spesifisert i programmet.
 • Cruise, Mekong Delta som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet.
 • Transport med bil og båt som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet.

Prisen inkluderer ikke:

Personlige utgifter som forsikring, visum, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.

Merknader:

 • Reiseforslaget kan endres etter ønske med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller, utflukter etc.
 • ​Forbehold om ledige plasser og prisendringer.​

Utvalgte hoteller:

 • ChiangKhong Teak Garden Hotel Chiang Khong
 • Luang Say Lodge Pakbeng
 • Kamu Lodge Luang Prabang
 • Parasol Blanc Hotel Luang Prabang
 • Saem Siem Reap Hotel Siem Reap
  Villa Langka Boutique Hotel Phnom Penh
  Victoria Nui Sam Lodge Chau Doc
 • Hau Giang Hotel Can Tho
 • Bassac Cruise
 • Silverland Yen Hotel Ho Chi Minh City
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-
Elv i Japan, belyst av rosa latterner og omgitt av trær med rosa blader
Asia – 15 dager

Utforsk Japan med stopover i Bangkok

Fra 28000,-
Bilde av en bakhodet til en mann som ser utover fjellene i Inkaens helligedal.
Asia – 54 dager

Jorden rundt til Sør-Amerika og Asia

Fra 130000,-
Utsikt over fjell, med en oransje solnedgang, med japansk natur og arkitektur i forgrunnen.
Asia – 18 dager

Rundreise til Singapore og Japan

Fra 45000,-
Asia – 17 dager

Rundreise i Indokina

Fra 36450,-