Rundreise i Sentral-Asia & Stan-Landene

Fra 45420,- pr. pers.
Rundreise i Sentral-Asia & Stan-Landene
11 dager
Fra 45420,- pr. pers.
Send forespørsel →

Opplev en uforglemmelig og eventyrlig rundreise til de mystiske Stan-landene! Utforsk de storslåtte landskapene, dykk ned i rik historie og kultur, og bli fascinert av de unike tradisjonene og skjulte skatter disse landene har å tilby.

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dag 1-2

Samarkand

Reisen starter i den 2000 år gamle byen Samarkand, hvor dere vil oppleve en unik kombinasjon av moderne eleganse og orientalsk sjarm. Utforsk gamle torg og bygninger som Kukeldas Madrasah og Khast-Imam Square, som vitner om den rike kulturarven i området. Dere vil også lære om lokale legender og historier ved Kaffal Shashi Mausoleum. Besøket kulminerer med det livlige Chorshu Bazaar, hvor dere får et glimt av det daglige livet til lokalbefolkningen.

Den andre dagen blir dere med på en utflukt i byen og besøker Registan Square, Guri Emir Mausoleum, Ulugbek, Shirdor, og Tillya Kari Madrash. Dere vil også oppleve Bibi Khanum Mosque, Shah-i-Zinda, Ulugbek Observatory, og det lokale markedet hvis tiden tillater det.

Icon
Dag 2-3

Bukhara

Løpet av dagene i Bukhara får dere være med på en spennende utflukt i byen. Først besøker vi Ark Citadel, en imponerende festning som en gang var den kongelige residensen og det politiske senteret i Bukhara. Her får dere en reise igjennom tid mens dere vandrer gjennom disse gamle murene og utforsker historien som har formet denne byen.

Deretter tar vi dere med til Ismael Saman Mausoleum, et hellig sted dedikert til Ismael Samani, en viktig figur i den persiske historien. Beundre den vakre arkitekturen og føl dere beæret over å besøke dette hellige stedet.

Icon
Dag 3-4

Tashkent

Denne pulserende hovedstaden i Usbekistan venter på å bli utforsket. På deres rundreise i Stan-landene vil dere ha muligheten til å tilbringe tid i Tashkent, oppdage byens unike blanding av moderne og historisk sjarm, og oppleve den lokale kulturen. Etter en overnatting i Tashkent, vil reisen deres fortsette til den vakre byen Khujand.

Icon
Dag 4-5

Khujand

I den sjarmerende byen Khujand får dere oppleve rik kultur og historie. Dere vil besøke Sheikh Muslihiddin's Mausoleum, som en gang var herskerens bolig og også et hellig sted dedikert til den berømte poeten fra det 12. århundre. Deretter venter det historiske museet, hvor dere kan fordype dere i regionens fortid. Og selvfølgelig må dere ikke gå glipp av Payshanba, det største markedet i hele Tajikistan, hvor dere vil oppleve den livlige atmosfæren og det pulserende handelslivet.

Icon
Dag 5-7

Bishkek

Bishkek, den største byen i Kirgisistan, ligger ved foten av den imponerende fjellkjeden Kyrgyz Ala-Tau. Under utflukten i byen vil dere besøke Osh Bazaar, Historical Museum, og Museum of Applied Arts, samt utforske det kjente Ala-Too-torget. Dette torget er landets hovedtorg og er vert for statlige begivenheter og feiringer. Dere vil også få se flere monumenter, et bildegalleri, den berømte Oak Parken, regjeringsbygninger i marmor og teatre. Ettermiddagen er til fri disposisjon.

Icon
Dag 7-9

Almaty

Almaty, en moderne og vakker by omgitt av majestetiske fjell og epletrær, venter på dere. Som den sørlige hovedstaden i Kasakhstan, er den et pulserende kultur- og forretningssentrum. Etter ankomst får dere tid til å oppleve byen på egenhånd og oppleve dens unike sjarm og skjønnhet. Utforsk Almatys spennende attraksjoner og opplev den rike kulturen i denne fasinerende byen.

Icon
Dag 9 -11

Ashgabat

Den ene dagen byr på en spennende byutflukt i Ashgabat, hvor dere vil besøke høydepunktene som Presidential Palace, Constitution Monument, Park of Independence og Ertogrul Gazy Mosque. Dere vil også utforske Square of Revival, også kjent som Galkynysh, som er en ny og moderne bydel som vil imponere dere med sin arkitektur og design.

Tiden i Ashgabat byr og på en tur til Darwaza Burning Gas Crater, som ligger omtrent 268 kilometer fra Ashgabat. Dette området er kjent for sin naturgass. På 1970-tallet tappet sovjetiske geologer inn i et hull fylt med naturgass, noe som førte til at jorden under boreriggene kollapset og etterlot et stort krater med en diameter på 70 meter. For å unngå giftig gassutslipp, ble det bestemt å brenne av gassen. Om kvelden vil dere oppleve den spektakulære og fascinerende utsikten over gasskrateret, som skaper en utrolig atmosfære.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Oslo – Tashkent / Osh - Bishkek / Almaty – Ashgabat / Asghabat – Istanbul – Athen / Athen – Oslo.
 • Overnatting inkludert daglig frokost som spesifisert i programmet i Stan-landene.
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet.
 • Transport som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet i Stan-landene.

Prisen inkluderer ikke:

Personlige utgifter som forsikring, visum, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.

Merknader:

 • Reiseforslaget kan endres etter ønske med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller, utflukter etc.
 • ​Forbehold om ledige plasser og prisendringer.​

Utvalgte hoteller:

 • Orient Star Hotel Samarkand - Samarkand
 • K.KOMIL BuKhara Boutique Hotel - Bukhara
 • Ichan Qal’a Hotel - Tashkent
 • Khujand Grand Hotel - Khujand
 • Plaza Hotel Bishkek - Bishkek
 • D’Rami Hotel - Almaty
 • Nusay Hotel - Ashgabat
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Asia – 9 dager

Rundreise i Georgia og Armenia

Fra 30450,-
Elv i Japan, belyst av rosa latterner og omgitt av trær med rosa blader
Asia – 15 dager

Utforsk Japan med stopover i Bangkok

Fra 28000,-
Karibia – 15 dager

Rundreise på Cuba

Fra 34500,-
Afrika – 9 dager

Historiske Egypt

Fra 47590,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-