Rundreise i Uganda

Fra 52190,- pr. pers.
Rundreise i Uganda
9 dager
Fra 52190,- pr. pers.
Send forespørsel →

Denne turen varer i ni dager hvor dere blant annet får opplevd Ugandas høydepunkter med gorillatrekking i Bwindi nasjonalpark, sjimpansjetrekking i Kibale Forest samt gamedrives i flotte Queen Elizabeth National Park.

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dag 1-2

Kibale National Park

Reisen starter i Kibale National Park, et fantastisk område med en imponerende variasjon av dyreliv. Parken er hjem til over 12 forskjellige arter av aper, inkludert blåaper og olivenbavianer, som vil glede dere med deres livlige aktiviteter. Fugleentusiaster vil også bli begeistret over det rike fuglelivet, med sjansen til å få øye på vakre turakoer og andre spennende fuglearter. Kibale National Park er også habitatet til majestetiske elefanter, og dere kan være heldige og få en glimt av disse imponerende skapningene!

En av høydepunktene i Kibale National Park er sjimpansjetrekkingen, en unik opplevelse som tar dere gjennom den frodige skogen i følge med en erfaren guide. Her vil dere få muligheten til å møte sjimpansene, som er kjent for å ha den største variasjonen og konsentrasjonen av primater i Øst-Afrika. Selv om vi ikke kan garantere sjimpanseobservasjoner, er sjansene likevel store for å både se og høre våre fascinerende slektninger.

Icon
Dag 2-4

Southern Queen Elizabeth Nationalpark

Videre går turen til Southern Elizabeth National Park, hvor dere vil få en spennende gamedrive i nasjonalparken og komme tett på noen av Afrikas mest majestetiske dyr. Hold øynene åpne for løver, leoparder, skogsvin, bøfler, elefanter og vakre antiloper som beveger seg fritt i det uberørte landskapet.

Etter en fantastisk safari, blir dere transportert tilbake til lodgen for litt avslapning før ettermiddagens høydepunkt - en 2-timers båttur langs den naturskjønne Kazinga Channel, som knytter sammen Lake Edward og Lake George. Denne unike kanalen er hjemmet til den høyeste konsentrasjonen av flodhester, og dere vil få muligheten til å se dem i sitt naturlige habitat. Båtturen gir også en utmerket mulighet til å fotografere og spotte andre ville dyr. Med over 550 forskjellige fuglearter omgir dere, vil dere oppleve et fargerikt og overveldende fugleliv.

Icon
Dag 4-6

Bwindi Impenetrable Forest

Her vil dere få oppleve en uforglemmelig gorillatrekking som starter etter en tidlig frokost. Et av høydepunktene på turen er når dere endelig møter disse majestetiske dyrene på nært hold. Forestill dere følelsen av å stå bare noen få meter unna menneskets fjerne slektninger mens de spiser, hviler, leker og danner nære bånd med sine små. Følg gorillaene i deres grasiøse bevegelser gjennom den tette skogen og observer samspillet med andre dyrearter som deler dette fantastiske økosystemet.

Icon
Dag 6-8

Jinja

Jinja er kjent som den nest største byen i Uganda etter Kampala, og den har en unik beliggenhet ved kilden til Nilen og Bujagalifallene. Byen ligger ved den nordlige kysten av Lake Victoria og har en majestetisk utsikt over Ripon-demningen.

Jinja byr på et imponerende utvalg av aktiviteter som vil tilfredsstille eventyrlystne sjeler. Her kan dere ta en spennende strikkhopp fra imponerende høyder, utforske den mektige Nilen med rafting eller kajakkpadling, oppleve det vakre landskapet på hesteryggen eller ta en adrenalinfylt tur med firhjuling langs elvens bredder. Dere har friheten til å velge de aktivitetene som passer best for dere og skape uforglemmelige minner i denne utrolige delen av Uganda.

Icon
Dag 8-9

Entebbe

Entebbe er en vakker by som tilbyr en rekke avslappende og hyggelige aktiviteter for å nyte den siste dagen i Pearl of Africa. Byen ligger ved bredden av den vakre Lake Victoria og har et avslappet og sjarmerende atmosfære.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Overnatting inkludert frokost som nevnt i programmet.
 • Transport med 4x4 jeep samt engelsktalende guide/sjåfør som nevnt i programmet.
 • Løyve for sjimpansje- og gorillatrekking.
 • Engelsktalende sjåførguide som nevnt i programmet.
 • Utflukter og inngangspenger som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet.

Rundreisen inkluderer ikke:

Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.

Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.

Utvalgte hoteller:

 • Turaco Treetops - Kibale Forest National Park
 • Twin Lake Safari Lodge - Southern Queen Elizabeth National Park
 • Ichumbi Gorilla Lodge - Bwindi Impenetrable Fores
 • The Haven Eco Rice Lodge - Jinja
 • Protea Hotel By Marriott Entebbe - Entebbe
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia – 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,-
En oversikt over Machu Picchu, som viser de gamle Inka-ruinene mot en klar blå himmel. Scenen er fremhevet av frodig grønt gress som omgir det historiske stedet, og fremhever den velbevarte naturen og den rolige skjønnheten til denne ikoniske lokasjonen."
Sør-Amerika – 10 dager

Perus høydepunkter

Fra 27750,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-