Rundreise i Asia

Fra 69950,- pr. pers.
Rundreise i Asia
45 dager
Fra 69950,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på en 45-dagers rundreise i Asia og opplev gullbelagte pagoder, hellige templer, flytende markeder og vakre fossefall. Utforsk Myanmar, Thailand, Laos, Vietnam og Kambodsja og nyt en eksplosjon av kulinariske og kulturelle opplevelser du sent vil glemme!

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dag 1-3

Yangon og Hsipaw

Turen starter i Yangon, der dere får oppleve det travle havnelivet langs Yangon-elven. Videre blir det utflukter til ulike pagodaer, et hinduistisk tempel, Chinatown og rådhuset.

Dag 3-5

Hsipaw

I Hsipaw får dere se en 700 år gammel pagoda, gå på spaserturer gjennom simarker og gårder, besøke et utsiktspunkt og et bambuskloster.

Icon
Dag 5-6

Kyaukme

Dere drar videre til Kyaukme, hvor dere får oppleve livet i de myanmarske fjellåsene. Senere blir det en togtur, hvor dere kjører over verdens høyeste jernbanebro på 103 meter.

Dag 6-8

Mandalay

I hjertet av Mandalay ligger markedet, hvor du kan kjøpe alt fra krydder, mat og klær. Her finnes også flere templer og pagodaer med unik arkitektur, samt verdens største bok laget av marmor.

Icon
Dag 9-10

Bagan

Videre går turen til Bagan, hvor dere får oppleve forskjellige templer, pagodaer, håndverksbutikker og landsbyer.


Dag 10-13

Nyaung Shwe

I Nyaung Shwe starter dere med en båttur langs Inle Lake. Rundt innsjøen finner dere tradisjonelle shan-landsbyer, med markeder og flytende hager.

Icon
Dag 13-14

Chiang Rai

I Chiang Rai får dere smake på ulike typer thailandske retter, samtidig som dere lærer om kultur, historie og arkitekturen i området.


Dag 14-15

Chiang Khong

Sent på ettermiddagen kjøres dere til grensebyen Chiang Khong, en kjøretur på ca. 2 timer.

Dag 15-16

Pakbeng

På vei til Pakbeng kjører dere over vennskapsbroen og tar en båttur med et stopp i Kamu-landsbyen langs Mekong-elven.

16-19

Luang Prabang

Neste dag tar dere en båt på vei til Luang Prabang, hvor dere stopper blant annet ved Pak Ou Caves. Luang Prabang er en koselig by med mye historie. Her får du se et 500 år gammelt tempel og gå opp Phousi Mountain for å få en nydelig utsikt over byen.

Videre blir det utflukter til Kuang Si Waterfall og Sunbear Refugee.

Icon
Dag 19-20

Vientiane

I Vientiane får du se den mest hellige bygningen i Laos, og besøke COPE Visitor Centre der du får vite mer om hva som skjedde da Laos ble verdens mest bombede land.

Dag 20-21

Pakse

Dere drar videre til Pakse, hvor dere får se hvordan de lager te og besøke Ted Fane Falls i en helt urørt jungel.

Dag 21-22

Paksong

Dag 22-23

Pakse

I dag blir det en morgentur til Vat Phou, ruinene etter Khmer tempelet fra 8-11. århundre og til et lokalt museum. På ettermiddagen blir dere transportert tilbake til Paske hvor dere vil sjekke inn på hotellet.

Dag 23-26

Siem Reap

Det blir også utflukter til ruiner av Khmer-templer og den majestetiske Angkor Wat.

Icon
Dag 26-28

Phnom Penh

Her starter dere dagen i Phnom Penh med en guidet tur til forskjellige minnesmerker og historiske steder fra Khmer Rouge sin regjeringstid. Videre besøker dere noen av byens høydepunkter som Independece Monument, Royal Palace, the Silver Pagoda og Nasjonalmuseet.


Dag 28-29

Chau Doc

Etter frokost og litt fritid blir dere kjørt til havnen. Herfra tar dere speedbåt til Chau Doc i Vietnam.

Velkommen til Vietnam!
Ved ankomst her møter dere guiden og sjåføren som kjører dere til deres hotell i Chau Doc. Sjekk inn på hotellet og nyt resten av dagen på egen disposisjon.

Dag 29-30

Can Tho

Turen går videre til Can Tho, hvor dere kan oppleve det mest kjente flytende markedet i Mekong-deltaet, små kanaler med rismøller og sykkelturer.

Dag 30-32

Ho Chi Minh

I Saigon finner du en blanding av innflytelse fra Kina og USA. Byen er Vietnams økonomiske knutepunkt, med moderne skyskrapere og gamle pagodaer. Dere vil også finne kinesiske templer, krigsminnemuseumet og Gjenforeningspalasset.

Icon
Bygning i Hanoi i tradisjonell stil omgitt av grønn vegetasjon.
Dag 32-34

Hoi An,

Neste stopp er Hoi An, hvor dere får oppleve The Japanese Covered Bridge, Pottery Museum, Chua Ong Pagoda, det 200 år gamle Tan Ky House og det pulserende lokale markedet. I Hanoi besøker dere Temple of Literature, landets første universitet.


Dag 34-36

Hanoi

Etter frokost møter dere gudien og kjører mot Hoan Kiem Lake. Den er svært vanlig å våkne veldig tidlig for å trene i Vietnam. Det er veldig interessant å se hvordan de lokale, spesielt kvinner i alle aldre, starte dagens hektiske rutiner. Dere vil se mange grupper samle seg for å gjøre tai chi eller aerobic. Bli med de lokale på en morgentrening, før dere kan nyte en kopp vietnamesisk iskaffe, Café Sua Da. Deretter starter dere på en gåtur der dere får se den franske arkitekturen i forskjellige vietnamesiske bygninger. Vietnam er svært kjent for sin tradisjonelle mat, så et stopp for å smake på noen spesialiteter er et must. I det gamle kvartalet kan dere blant annet smake på Pho Bo, Nom, Banh Goi, Banh Couon eller Bun Cha. Etter deres svært lokale lunsj besøker dere Temple of Literature. Tempelet ble bygget i 1076 og var Vietnams første universitet. Deretter reiser dere til Quan Thanh Temple og Tran Quoc Pagoda. Dagen avsluttes med en tur til kjente Bia Hoi, hvor dere får smake på lokalt fatøl.

Dag 36-37

Halong Bai

Turen går deretter til Halong Bay, en av UNESCOs mest spektakulære steder på verdensarvlisten. Dere vil nyte et båtcruise til flere av øyene og en utflukt til Sung Sot Caves.

37-38

Hanoi

Etter frokost vil dere beøske en imponerende grotte i Halong Bay med guiden deres – Sung Sot Cave. Når dere returnerer til cruisebåten vil turen tilbake til bukten starte. Underveis kan dere bli med på et matlagingskurs, der dere lærer oppskrifter og teknikker for å lage ekte vietnamesiske vårruller. Lunsj blir servert ombord når dere nærmer dere havnen. Ved 12-tiden ankommer dere havnen og kjøres med buss tilbake til hotellet i Hanoi.

Icon
Dag 38-45

Koh Samet

Nyt de siste dagene på avslappende Koh Samet. Her finner du hvite strender, palmer og blå laguner som gir en avslappende atmosfære.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Oslo – Bangkok - Yangon / Hanoi – Bangkok - Oslo inkludert alle skatter og avgifter.
 • Innenriksfly i Myanmar.
 • Innenriksfly i Laos.
 • Innenriksfly i Vietnam.
 • Fly, Pakse - Siem Reap.
 • Overnatting inkludert frokost som nevnt i programmet.
 • Transport som nevnt i programmet.
 • Engelsktalende guide som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet.Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:

 • Mulig å oppgradere hoteller mot tillegg.
 • Mulig å endre reiserute med flere reisemål, flere/færre netter etc.
 • Mulig med rabatt ved 3 eller flere reisende.
 • Forbehold om prisendringer, trykkfeil og ledige plasser.Utvalgte hoteller:

 • Yangon: East Hotel, Deluxe Room
 • Hsipaw: Mr Charles, Superior Room
 • Kyaukme: Ar Yon Oo Guest House, Standard Room
 • Mandalay: Ayeyarwaddy River View Hotel, Deluxe River View Room
 • Bagan: Zfreeti Hotel, Deluxe Room
 • Nyaung Shwe: Paradise Hotel, Deluxe Bungalow
 • Chiang Rai: Laluna Hotel & Resort, Garden Bungalow
 • Chiang Khong: Chiang Khong Teak Garden, Garden View Bungalow
 • Pakbeng: Phetsoksay Hotel, Standard Room
 • Luang Prabang: Villa Chitdara Hotel, Standard Room
 • Vientiane: Vayakorn Inn, Standard Room
 • Paksong: Sabaidee Valley Hotel, Deluxe Villa Room
 • Pakse: Residence Sisouk, Superior Room
 • Siem Reap: Angkor Holiday Hotel, Deluxe Room
 • Phnom Penh: Cardamom Hotel, Deluxe Room
 • Chau Doc: Chau Pho Hotel, Deluxe Room
 • Can Tho: Kim Tho Hotel, Superior Room
 • Ho Chi Minh: The Alcove Library Hotel, Alcove Queen Room
 • Hoi An: Vinh Hung Emerald Resort, Deluxe Room
 • Hanoi: Essence D’ Orient Hotel, Deluxe Window
 • Bangkok: Nuocity Hotel, superior Classic Room
 • Koh Samet: Samed Club, Garden CottageVisum

Myanmar:
For å få turistvisum for Myanmar kan du enten søke ved Myanmars Ambassade i Oslo eller søke om elektronisk visum (eVisa).Det kreves at passet ditt er gyldig i seks måneder etter innreise.

Thailand:
Norske statsborgere kan oppholde seg i Thailand uten visum i inntil 30 dager.

Laos:
Visum kan søkes hos Laos' ambassade i Stockholm, som er sideakkreditert til Norge. Det er også mulighet for å få "Visa-on-arrival" ved grenseovergangene. Husk å ta med to løse passbilder og pass som er gyldig i 6 måneder etter innreise og mellom 30 - 40 USD for betaling.

Vietnam:
Norske statsborgere kan besøke Vietnam i inntil 15 dager uten visum. Ved ankomst til Vietnam må pass, gyldig i minimum 6 måneder fra innreisedato, og returbillett eller billett til et tredje land fremvises. Annen dokumentasjon som sannsynliggjør utreise før 15 dager vil også godtas. Ved opphold i Vietnam lenger enn 15 dager må visum søkes på forhånd ved den vietnamesiske ambassaden i Oslo.

Kambodsja:
Det er visumplikt til Kambodsja for alle typer norske pass.
Du kan søke om elektronisk visum (eVisa), husk pass som er gyldig 6 måneder etter innreise.

Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Asia – 22 dager

Øyhopping Indonesia med Singapore og Bintan

Fra 49850,-
Asia – 17 dager

Rundreise i Indokina

Fra 36450,-
Asia – 17 dager

Familieferie i Japan med klatring til Mt. Fuji

Fra 45450,-
Utsikt over fjell, med en oransje solnedgang, med japansk natur og arkitektur i forgrunnen.
Asia – 18 dager

Rundreise til Singapore og Japan

Fra 45000,-
Asia – 17 dager

Rundreise i Sør-Korea og Japan

Fra 36920,-