Nepals høydepunkter

Fra 26850,- pr. pers.
Nepals høydepunkter
12 dager
Fra 26850,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på en spennende 12-dagers rundreise og opplev Nepals fantastiske severdigheter. La deg fascinere av Kathmandus rike kultur og historie, møt den gjestfrie befolkningen i landsbyene Nuwakot og Bandipur, nyt majestetisk fjellutsikt i Pokhara og dra på en eksotisk jungelsafari i Chitwan nasjonalpark.

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dag 1-3

Kathmandu og Bhaktapur

Turen starter i Nepals fargerike hovedstad, Kathmandu, med sine gamle palasser og templer. Byen byr på vakre stupaer med fantastisk utsikt, store templer med utsøkte utskjæringer i tre og stein, og den imponerende Boudnath-stupaen med hundrevis av bønneflagg på spiret. Dere vil også besøke det eldste hindu-tempelet i Nepal, med tradisjonelle nepalesiske utskjæringer, som ligger langs Bagmati-elven.

Neste dag reiser dere til Bhaktapur, en urørt by grunnlagt på 1100-tallet, som skiller seg fra hovedstadens urbanisering. Her kan dere oppleve mange gamle templer, statuer, hus og palasser. Byen er berømt for kunst og smykker, og blir ofte kalt "Nepals kulturperle" på grunn av den unike arkitekturstilen.

Icon
Dag 4-6

Nuwakot og Bandipur

Reisen går videre til Nuwakot, en sjarmerende landsby med et kongelig palass og majestetiske fjell. Her får dere tid til å utforske byen på egenhånd og nyte den unike atmosfæren.

Neste dag blir det sightseeing rundt Bandipur, en tidligere travel handelsby som fungerte som en viktig mellomstasjon mellom India og Tibet. Etter at hovedveien ble bygget fra Pokhara til Kathmandu, ble byen isolert i fjellene og har derfor beholdt mye av sin autentiske sjarm.

Icon
Dag 7-12

Pokhara og Chitwan

Dere avslutter reisen ved Pokhara, en vakker by omringet av tropisk plante- og dyreliv. Området byr også på imponerende fossefall og majestetiske fjell som speiles i den rolige Phewa-innsjøen.

Siste del av turen går til Chitwan nasjonalpark, som er kjent for sitt rike dyreliv, inkludert den bengalske tigeren, asiatisk elefant og det sjeldne enshjørnede neshornet. Dere vil oppleve spennende aktiviteter som safaritur i jeep, kanotur på elven Rapti, og besøk til en krokodillefarm. Turen avsluttes i Kathmandu med en dag til fri disposisjon.

Icon
Hjemreise. Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly Oslo – Kathmandu t/r inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet.
 • Transport med bil som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet.Rundreisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc.


Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.Utvalgte hoteller

 • Kathmandu: Kantipur Temple House, Standard Room.
 • Bhaktapur: Hotel Heritage, Standard Room.
 • Nuwakot: Home Stay, Standard Room.
 • Bandipur: Hotel Guan Ghar, Standard Room.
 • Pokhara: Temple Tree, Standard Room.
 • Chitwan: Jungle Villa Resort, Standard Room.
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Karibia – 15 dager

Rundreise på Cuba

Fra 34500,-
Afrika – 9 dager

Historiske Egypt

Fra 47590,-
Karibia – 12 dager

Cubas høydepunkter

Fra 28590,-
Afrika – 14 dager

Egypts høydepunkter

Fra 39950,-
Afrika – 9 dager

Rundreise i Uganda

Fra 52190,-