Asia / Maldivene
Sol og bad / 9 dager

Nyt avslappende dager i eksotiske Maldivene

Fra 37480,- pr. pers.
Nyt avslappende dager i eksotiske Maldivene
9 dager
Fra 37480,- pr. pers.
Send forespørsel →

Reis til de eksotiske Maldivene, hvor dere kan nyte avslappende dager i idylliske omgivelser. Her venter dere på paradisiske strender, krystallklart vann og en fantastisk atmosfære som garantert vil skape minner for livet.

Icon
Avreise: Oslo

Icon
The Pearl Seaview

Fulidhoo


Under oppholdet på Fulidhoo vil dere bo på The Pearl Seaview, et 4-stjerners gjestehus som ligger bare noen skritt unna Fulidhoo Island Beach på Maldivene. Gjesterommene er koselige og komfortable, og er utstyrt med private bad og gratis Wi-Fi. På The Pearl Seaview vil dere få tilgang til ulike fasiliteter og tjenester som er tilgjengelige for å sikre deres komfort og bekvemmelighet.

Icon
Dag 1-5

Fulidhoo

Under oppholdet i Fulidhoo får dere være med på flere spennende aktiviteter som:

 • Båttur like utenfor Fulidhoo for å nyt den varme brisen mens dere blir vitne til den magiske himmelen som farges i gull og rosa. Underveis kan dere også prøve fiskelykken, og eventuell fangst vil bli grillet til kveldens middag.
 • Båttur til Banana Reef, utenfor øya Gureidhoo. Dette revet, formet som en banan, er et fantastisk sted for snorkling. Her får dere utforske den vakre undervannsverdenen med fargerike koraller og eksotiske fisker i. Deretter leter dere etter majestetiske mantastråler (avhengig av sesongen) og får muligheten til å snorkle sammen med disse imponerende skapningene. Etterpå drar dere videre til øya Gureidhoo, hvor dere vil nyte en guidet tur og deilige lunsj i det avslappede øyemiljøet.
 • Speedbåttur til et område hvor det er mulig å observere delfiner. Delfinene svømmer rundt båten og kommer ofte nær. Dere vil også få muligheten til å snorkle skilpadder, fargerike koraller og en rekke vakre fisker.

Icon

Kihaa Maldives - Baa Atoll

Kihaad Resort Maldives er gjemt bort på sin egen 600 meter lange og kokosnøttformede øy i Baa-atollen på Maldivene. Dette er et vennlig resort med frodig grønn vegetasjon, lange sandstrender og et tilstøtende korallrev.

Resortet tilbyr 124 romslige private villaer og et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester, med full respekt for den uberørte naturlige øyas atmosfære.

Gjestene kan dykke, snorkle, slappe av ved bassenget eller på stranden, spille volleyball, tennis, trene på treningsstudioet eller ha det gøy på innendørs spillområdet med bordfotball eller bordtennis.

Icon
Dag 5-9

Baa Atoll

I Baa Atoll står dagene til fri disposisjon! Nyt solen, krystallklart vann og vakre strender, lad batteriene og nyt den fantastiske naturen rundt dere. Her har dere mulighet til snorkling, dykking, vannscooterturer og øyhopping.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly Oslo - Istanbul - Male t/r.
 • Overnatting på Maldivene: The Pearl Seaview, Island View Room inkludert daglig frokost for 4 netter inkludert transport med båt Male flyplass - Fulidhoo t/r.
 • Utflukter, guide og måltider som spesifisert.
 • Overnatting på Maldivene: Kihaa Maldives, Beach Villa med daglig halvpensjon for 4 netter inkludert transport med fly fra Male flyplass - Kihaa Maldives t/r.

Rundreisen inkluderer ikke:

Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.

Merknader:

 • Maldivene: Det er en obligatorisk "Green Tax" som betales ved utsjekk. USD6 per person, per natt.
 • ​Forbehold om ledige plasser og prisendringer.​

Utvalgte hoteller:

 • The Pearl Seaview - Fulidhoo
 • Kihaa Maldives - Baa Atoll
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Karibia – 15 dager

Rundreise på Cuba

Fra 34500,-
Afrika – 9 dager

Historiske Egypt

Fra 47590,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-
Karibia – 12 dager

Cubas høydepunkter

Fra 28590,-
Afrika – 14 dager

Egypts høydepunkter

Fra 39950,-