Egypts høydepunkter

Fra 39950,- pr. pers.
Egypts høydepunkter
14 dager
Fra 39950,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på en spennende rundreise i Egypt og oppdag den rike kulturen og historien til dette fascinerende landet. Underveis vil dere ta et uforglemmelig elvecruise langs Nilen og nyte opphold på eksklusive hoteller. Avslutt reisen med late dager ved stranden.

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dag 1-3

Kairo

Velkommen til historiske Egypt og Kairo!
Her vil dere være vitne til de majestetiske pyramidene til Cheops, Chefren og Mikarinus, med muligheten til å utforske innsiden av en av pyramidene. Dere får erfare og bli fascinert av den imponerende sfinxen, og møte Saqqara Step Pyramid, en av de eldste bygningene i verden.

Icon

Hilton Cairo Zamalek Residences

Under deres opphold i Cairo vil dere bo på Hilton Cairo Zamalek Residences, strategisk plassert på Gezira Island i Egypt, med en fantastisk utsikt over Nilen. Hotellet tilbyr vakre og smakfullt innredede rom, utstyrt med komfortable senger. Dere vil kunne nyte en rekke fasiliteter, inkludert et oppvarmet utendørsbasseng, badstue og dampbad. I tillegg tilbyr hotellet spisemuligheter ved bassengkanten, med en herlig utsikt over Nilen.

Icon
Dag 3-6

Luxor

I Luxor vil dere begynne med å utforske det majestetiske Karnak-tempelet, en imponerende religiøs struktur som bærer den gamle egyptiske sivilisasjonens evige arv.

Dagen etter tar vi dere med til den historiske vestbredden av Luxor, hvor dere vil oppdage Valley of the Kings. Denne himmelske dalen inneholder 63 underjordiske graver av noen av de mest berømte faraoene og adelige fra den gamle egyptiske historien. Deretter besøker vi Hatshepsuts Tempel. En uforglemmelig opplevelse venter dere i denne enestående delen av Egypt.

Icon

Steigenberger Nile Palace Luxor

I Luxor vil dere bu på Steigenberger Nile Palace. Dette hotellet ligger ved bredden av Nilen, ikke langt fra Luxor-tempelet. Blant gamle steder og arkeologisk betydningsfulle funn kan du nyte den spesielle atmosfæren og komforten til et moderne hotell av høy kvalitet. Alle rommene har moderne fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt mer komfortabelt. Andre fasiliteter på Steigenberger Nile Palace inkluderer 6 restauranter, en kafé, bar, oppvarmet utendørsbasseng og barnebasseng, helseklubb med massasje, badstue og dampbad, treningsrom og takterrasse tennisbane.

Icon
Dag 6-10

Cruise på Nilen

Disse dagene vil dere bli fortryllet av de historiske templene og graver på Vestbredden av Luxor, og oppleve den unike atmosfæren mens dere seiler mot Esna og Edfu om bord på Jaz Crown Jewel.

Cruiset tar dere med på en spennende tur til det velbevarte Temple of Edfu, dedikert til guddommen Horus, og utforsk det uvanlige tvillingtempelet Kom Ombo, bygget for Sobek og Haroeris. På Kveldene får dere nyte den deilige matet og la dere fortrylle av den stjernekledde himmelen om bord.

Videre fortsetter eventyret til Aswan, hvor dere vil besøke den uferdige obelisken og det vakre Philae-tempelet dedikert til gudinnen ISIS. Utforsk High Dam, en imponerende steinfyllingsdam bygget over Nilen.

Underveis har dere også muligheten til å besøke det fascinerende Nubian Museum og lære om Nubias rike kultur og historie.

Icon

Jaz Crown Jewel

Jaz Crown Jewel tilbyr luksuriøse lugarer med panoramautsikt over Nilen, mellom Aswan og Luxor. Cruiset har komfortable lugarer med moderne fasilitete. Gjestene kan nyte mat på hotellets restaurant og forfriskende drikke i salongbaren. Ekstra fasiliteter inkluderer et basseng, en bassengbar på soldekket, et treningsstudio, en gavebutikk og et spa.

Icon
Dag 10-14

Suezbukten

Etter en uforglemmelig cruiseopplevelse på Nilen, flyr dere tilbake til Cairo. Derfra blir dere transportert til den vakre stranden ved Sokhna. Her får dere nyte late dager ved stranden, hvor sol og bad venter på dere. Dere har også muligheten til å velge en dagsutflukt til Cairo eller utforske området rundt Sokhna etter eget ønske.

Icon

Stella Di Mare Grand Hotel Ain Sukhna

Reisen deres avsluttes på Stella Grand Hotel i Ain Soukhna, som er plassert på 40.000 kvadratmeter strandeiendom med utsikt over det beskyttede Rødehavet.

Nyt et bredt utvalg av internasjonal mat til frokost, lunsj og middag. I tillegg tilbyr spesialrestauranter og barer en rekke spisemuligheter og underholdningsopplevelser. Det perfekte miljøet for helse, velvære og rekreasjon.

Hotellets fasiliteter inkluderer et toppmoderne Thalasso-spa med panoramabasseng, privat strand, badstue, dampbad og et omfattende utvalg av terapeutiske behandlinger. Det er også en 18-hulls golfbane, dykk- og vannsportsenter, tennis- og squashbaner, minigolf og en daglig barneklubb drevet av et profesjonelt team.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly Oslo - Cairo t/r
 • Fly Cairo - Luxor/ Aswan
 • Overnatting som nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Måltider som nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Cruise med helpensjon som nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Guider, transport og utflukter som nevnt i reisebeskrivelsen.

Prisen inkluderer ikke:

Rundreisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc.

Merknader:

 • Reiseforslaget kan endres etter ønske med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller, utflukter etc.
 • ​Forbehold om ledige plasser og prisendringer.​

Utvalgte hoteller:

 • Cairo: Hilton Zamalek Nile View Room, inkludert daglig frokost
 • Luxor: Steigenberger Nile Palac, Standard Room City View, inkludert daglig frokost
 • Cruise: M/S Jaz Crown Jewel inkludert helpensjon.
 • Sokhna: Stella Grand inkludert halvpensjon
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Afrika – 9 dager

Rundreise i Uganda

Fra 52190,-
Asia – 11 dager

Rundreise i Sentral-Asia & Stan-Landene

Fra 45420,-
Asia – 9 dager

Nyt avslappende dager i eksotiske Maldivene

Fra 37480,-
Asia – 10 dager

Usbekistans høydepunkter

Fra 28950,-
Asia – 22 dager

Øyhopping Indonesia med Singapore og Bintan

Fra 49850,-