Oversiktsbilde av mange små øyer i Indonesia, omkranset av blått og asurblått vann. Oversiktsbilde av mange små øyer i Indonesia, omkranset av blått og asurblått vann.
Asia / Indonesia
Sol og bad / 16 dager

Fortryllende Raja Ampat & Bali

Fra 50000,- pr. pers.
Fortryllende Raja Ampat & Bali
16 dager
Fra 50000,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på en spennende reise gjennom Indonesia, fra Bali til Raja Ampat og Gili Meno. Denne turen kombinerer avslapning på idylliske strender med eventyr under vann i noen av verdens mest mangfoldige marine økosystemer. Spesielt Raja Ampat er kjent som et dykkeparadis, hvor dere kan utforske spektakulære korallrev og et rikt undervannsliv.

Oversiktsbilde av mange små øyer i Indonesia, omkranset av blått og asurblått vann, med en hvit båt som seiler mellom øyene.
To tradisjonelle indonesiske bygninger står ved siden av hverandre med et mellomrom imellom. I forgrunnen er det noen rosa blomster som gir bildet et fargerikt preg.
Oversiktsbilde av en hvit båt på et azurblått hav.
Icon
Avreise: Oslo

Icon
En strand på Bali med koraller i forgrunnen og mennesker som vasser i det blå vannet i bakgrunnen.
Dag 1-2

Bali

Reisen deres starter i den sjarmerende kystbyen Jimbaran på Bali, hvor dere har hele dagen til fri disposisjon. Jimbaran er kjent for sin vakre strand, avslappende atmosfære og fantastiske sjømatrestauranter langs stranden. Dette gir dere en perfekt mulighet til å slappe av, nyte solen, og gradvis tilpasse dere til øylivets roligere tempo. Jimbaran tilbyr en ideell start på ferien med sin kombinasjon av naturskjønnhet og kulturelle opplevelser.

Icon
Oversiktsbilde av mange små øyer i Indonesia, omkranset av blått og asurblått vann.
Dag 2-10

Raja Ampat

Videre går turen til Raja Ampat, hvor dere vil oppleve en unik kombinasjon av eventyr og avslapning i et av verdens mest biologisk mangfoldige marine områder. Reisen starter med en flytur til Sorong, etterfulgt av en båttur som tar dere til den ubebodde øya Birie, hvor Papua Paradise Resort ligger idyllisk til langs en uberørt strandlinje.

I løpet av dagene på øya vil dere kunne utforske den frodige jungelvegetasjonen og det eksotiske fuglelivet som øya har å by på. For dykkeentusiaster tilbyr resortens PADI-sertifiserte dykkesenter, Gangga Divers, en rekke dykkemuligheter og kurs. Dere vil ha sjansen til å dykke blant mantaer, haier og stimer av fargerike fisk, samt utforske noen av verdens mest spektakulære korallrev.

Raja Ampat er kjent for sin enestående undervannsfauna, og tilbyr noen av de beste dykkingsopplevelsene i verden. Etter en dag fylt med undervannseventyr, kan dere slappe av og nyte en kald drink på deres private balkong mens solen senker seg og farger himmelen i vakre nyanser. Dette er en perfekt måte å avslutte dagen på i dette paradiset.

Icon
En pagode ved vannet med solnedgang i bakgrunnen.
Dag 10-11

Bali

På dag 10 av deres reise tar dere båten tilbake til Sorong, hvorfra dere flyr tilbake til Bali. Ved ankomst på Bali vil dere bli transportert til et nærliggende hotell.

Icon
Oversiktsbilde av Gili Meno med en hvit sandstrand, frodig jungel og små hus, omgitt av krystallklart blått vann.
Dag 11-15

Gili Meno

Reisens neste destinasjon er Gili meno, som ligger mellom Bali og Lombok. Her vil dere tilbringe noen avslappende dager på den sjarmerende øya. . Reisen dit starter med en biltransport til havna i Padang Bai, etterfulgt av en båttur som tar dere direkte til øya. Ved ankomst sjekker dere inn på Seri Resort Gili Meno, en idyllisk ferieperle som tilbyr en fantastisk utsikt over det krystallklare, turkise havet.

På Gili Meno kan dere nyte late dager med bading og snorkling i noen av de beste snorklingsstedene i området. Øya tilbyr en perfekt blanding av avslapning og eventyr. Dere kan også ta dagsutflukter til de nærliggende øyene Gili Trawangan og Gili Air for å utforske mer av det lokale livet og naturen.

Icon
To tradisjonelle indonesiske bygninger står ved siden av hverandre med et mellomrom imellom. I forgrunnen står en dame med en oransje paraply i hendene.
Dag 15-16

Bali

Dere reiser fra Gili Meno, med speedbåt, tilbake til Bali, for siste natt i Indonesia. Når dere ankommer Bali, vil dere fortsette reisen med bil til hotellet hvor dere skal sjekke inn. Resten av dagen står til fri disposisjon, noe som gir dere muligheten til å slappe av før reisen hjem.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Oslo – Bali t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting i delt dobbelt/twinrom, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter, som spesifisert i programmet.
 • Privat transport, som spesifisert i programmet.


Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:

 • Prisen gjelder for minimum to reisende (tillegg for enkeltreisende).
 • Avreiseskatt på 200 000 IDR per person må betales ved avreise fra Bali i lokal valuta (ca. USD20,- per person).
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Dette er kun et reiseforslag, så rundreisen kan legges opp etter ønske med andre reisemål, hoteller, flere/færre netter etc.
 • Mulig med rabatt ved 3 eller flere reisende.
 • Norske borgere kan også få utstedt visum ved ankomst Indonesia. Dette visumet gir maksimum 30 dagers gyldighet. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder utover oppholdets varighet. Dette visumet kan ikke endres eller forlenges. Visumgebyret er USD 15,- for turistvisum gyldig inntil 7 dager og USD 35,- for turistvisum gyldig inntil 30 dager. Gebyret anbefales betalt i kontanter i USD eller andre større valutaer.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.


Utvalgte hoteller:

 • Dere vil bo på minimum 4* hoteller eller lignende.

Palmer kaster skygge mot en klar, blå himmel.
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia – 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,-
En oversikt over Machu Picchu, som viser de gamle Inka-ruinene mot en klar blå himmel. Scenen er fremhevet av frodig grønt gress som omgir det historiske stedet, og fremhever den velbevarte naturen og den rolige skjønnheten til denne ikoniske lokasjonen."
Sør-Amerika – 10 dager

Perus høydepunkter

Fra 27750,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-