Dame i lærhatt drikker kaffi og sitter ved et trebord med scones og en lattern, mens den afrikanske savannen skinner i bakgrunnen. Dame i lærhatt drikker kaffi og sitter ved et trebord med scones og en lattern, mens den afrikanske savannen skinner i bakgrunnen.

Unik reise som gir deg frihet til å utforske Masai Mara

Fra 64560,- pr. pers.
Unik reise som gir deg frihet til å utforske Masai Mara
10 dager
Fra 64560,- pr. pers.
Send forespørsel →

Dette er en reise for alle sanser, unike øyeblikk og minner for livet!

Opplev dyrelivet på nært hold! Opphold dere midt i elefantflokken mens sebraene galopperer forbi, og få nærkontakt med løver som slapper av under et tre.

Bush-lodgen i Masai Mara og boutiquehotellet på stranden ligger på spesielt utvalgte steder langt unna turistområder i Kenya, slik at gjestene deler de unike safari- og strandopplevelsene med bare noen få andre likesinnede.

Det er ingen faste tider for aktiviteter. Gjestene tilbringer dagen etter deres ønsker, på for eksempel game drives, bush walks eller fossevandring. Hver dag planlegges individuelt sammen med guiden.

Reisende som speider utover savannen på baksiden av en safari jeep, med guide som speider foran bilen.
Flere gnuer og sebraer ved et drikkevann på savannen.
En man fra Masai stammen gjør klar en bål i på et lite fjell omgitt av afrikansk natur.
Et par holder rundt hverandre, mens de ser mot venstre. De er omgitt av afrikansk natur.
En hunløve og en hanløve på en slette.
Icon

Det unike ved denne reisen:

Skreddersydd eventyr: Dere bestemmer! Gjester har full frihet til å forme dagen sammen med erfarne guide, slik at dere kan utforske og oppleve akkurat det dere ønsker, når dere ønsker det.

Ubegrensede Game drives: Gå på safari så mye dere vil! Denne reisen tilbyr ubegrenset antall Game drives, slik at dere kan fordype dere i Afrikas dyreliv uten begrensninger og få nære møter med de majestetiske skapningene som kaller dette kontinentet sitt hjem.

Eksklusiv bruk av safarijeep: Med åpne safarijeeps får dere en intim og spennende safariopplevelse, hvor dere kan komme tett på dyrene og oppleve naturen på nært hold.

Lodge i villmarken: Opplev luksusen av å bo i bortgjemte og avsidesliggende områder, langt borte fra turistmengdene. Disse lodgene er strategisk plassert i private verneområder, noe som gir dere en ekte følelse av å være ett med naturen.

Bærekraftighet i fokus: Lodgene drives på en bærekraftig måte, og gjestene støtter aktivt Secluded African Conservation Trust med oppholdet sitt, slik at vi sammen kan bevare den fantastiske naturen og dyrelivet for kommende generasjoner.

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Et rom på Instinct of Mara. Rommet er dekorert i trefarger. Et par holde rundt hverandre i dørkarmen ut mot altanen.
Dag 1

Masai Mara

I Masai Mara er det flate sletter og bølgende daler i grønt og dyr overalt. Det er vanlig å se sebraer, sjiraffer, flodhester, aper, forskjellige antiloper, bøfler, elefanter og løver. Det er også en sjanse til å se leopard, gepard og neshorn hvis dere blir i flere dager. Uansett vil dere garantert se mange dyr og ta med dere fantastiske minner hjem.

Dere deler de unike safariopplevelsene med bare noen få andre likesinnede.

Det er ingen faste tider for aktiviteter. Gjestene tilbringer dagen etter deres ønsker, på for eksempel game drives, bush walks eller fossevandringer. Hver dag planlegges individuelt sammen med guiden.


Icon
En man og en dame, sitter på hver sin pute og skåler med noe godt å drikke. De er omgitt av to latterner, vakker afrikansk natur og en solnedgang.
Dag 2-3

Masai Mara

Dagene tilbringes på safari i reservatet. Med både morgen og ettermiddag game drives, har dere god tid til å oppdage alt denne verdensberømte og uberørte villmarken har å tilby. Her er det overflod av dyreliv, frodig fugleliv og enestående mulighet til å se og oppleve alle medlemmene av "Big Five" på en dag!

Etter endt safaridag arrangerer lodgen “sundowner” på nærliggende høyder, hvor dere kan nyte solnedgangen mens masaiene lager bål, serverer drikke og snacks stekt på bålet.

Etter at dere har nytet en magisk “sundowner” blir dere fraktet ned igjen til lodgen og dere kan gjøre dere klar til middag. Mens dere spiser kan det av og til komme elefanter, sebraer, leoparder og aper på besøk i hagen, men de holder litt avstand og det er alltid en masai i nærheten.

Icon
Instinct of Mara sin bungalow omgitt av frodig natur, med to mennesker som slapper av i solstoler ute på altanen.
Overnatting Dag 1-4

Instinct of Mara

Lodgen ligger i det 260 km2 store Olderkesi Conservancy på den sørøstlige grensen til Masai Mara og grenser til Serengeti, Tanzania

Det er et uberørt naturreservat preget av frodig vegetasjon, bølgende kratt og små elver, og ligger langt unna den turistmessig mer besøkte Mara-regionen i nordvest

Gjemt bort i et hjørne av Olderkesi Concervancy, gir Instinct of The Mara den sanne luksusen av privatliv og uendelige muligheter. Med privat kjøretøy inkludert for hver bestilling, får hver gjest sin egen erfaring og egen historie å fortelle fra opplevelsene på game drives, og fra avslapning og benyttelse av tilbudene på lodgen.

Hvert luksustelt, dekorert i kenyansk stil, er utstyrt med en king size-seng eller dobbeltseng, bad med dusj/toalett og en møblert veranda

De har også 2 luksuriøse familiesuitene, som har to separate soverom med eget bad, en stor stue og møblerte terrasser


Icon
Hvit villa inn omgitt av afrikansk skog, med et basseng utenfor.
Dag 4 – Dag 8

Mombasa Nord

Videre går turen til kysten nord for Mombasa, et paradis av sand og knallblått hav. Nå er det tid for å nyte livet på det koselige og elegante boutiquehotellet Cardamom House i Kuruwitu Beach. Cardamom er bygget i swahili-stil blandet med moderne afro-chic design.

Hotellet ligger ved en lang sandstrand unna de kjente turistområdene. Dere ønskes personlig velkommen av personalet med velkomstdrikk og store smil, og kanskje er dere heldig å bli møtt av to vakre løvehunder, også kalt Ridgebacks. Den avslappende atmosfæren føles med en gang dere går inn dørene, og dekoren og fargene på interiøret gir dere ro i sjelen. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Dagene ved kysten kan du nyte akkurat slik du vil.

Icon
Et par soler seg i solnedgangen på en steinlagt altan på Cardamom House.
Overnatting Dag 4-9

Cardamom House

Hotellet, Cardamom House, er et boutiquehotell som ligger på den langstrakte Kuruwitu Beach, en times kjøretur nord for Mombasa, bortgjemt fra de vanlige turistområdene. Med bare 10 rom fordelt på 3 bygninger, tilbyr det en intim atmosfære der hvert rom er unikt i størrelse og design, og har private balkonger eller terrasser som vender mot havet eller den frodige jungelen.

Dette boutiquehotellet, en elegant blanding av swahili-stil og moderne afro-chic design, er innlemmet i den jungelaktige naturen og omgitt av bevarte trær som skaper en atmosfære av ro og forbindelse med naturen. Fra de forskjellige fellesområdene tilbyr hotellet gjestene muligheten til å slappe av og nyte utsikten, enten det er ved det deilige bassenget, den private sandstranden med palmer og badehytter, eller loungen på takterrassen til tårnet, ideelt for å beundre solnedganger.

Kjøkkenet på Cardamom House fokuserer på fersk fisk og sjømat, og skaper retter som går utover det vanlige og som kan anbefales på det varmeste. Middagene blir servert på forskjellige steder hver kveld, fra hovedhuset til den fantastiske pergolaen, fra bassenget til hagen rundt bålplassen, og gjestene kan nyte gourmetmåltider i selskap med lyden av bølgeskvulp og tropiske omgivelser.

I tillegg til kulinariske opplevelser, tilbyr hotellet også aktiviteter som snorkling, kajakkpadling, og golf på den nærliggende PGA-banen Baobab-banen Vipingo Ridge. Med sitt unike preg og eksklusive atmosfære gir Cardamom House gjestene en uforglemmelig opplevelse av avslapning, eventyr og luksus ved kysten av Kenya.

Icon
Dag 9

Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly Oslo – Kenyai t/r inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide/sjåfør som spesifisert i programmet.
 • Transport med 4x4 jeep som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet.
 • Transport fra/til flystripe
 • Fullpensjon
 • Alle drikkevarer
 • Alle safariaktiviteter
 • Alle nasjonalparkavgifter
 • Vaskeri service


Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.To damer i Afrika sitter foran et brett med mat og drikker, mens de smiler til kameraet.
Et ørneblikk over et bassen på Cardamom House, med rødrosa vegetasjon ved siden av.
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia – 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,-
En oversikt over Machu Picchu, som viser de gamle Inka-ruinene mot en klar blå himmel. Scenen er fremhevet av frodig grønt gress som omgir det historiske stedet, og fremhever den velbevarte naturen og den rolige skjønnheten til denne ikoniske lokasjonen."
Sør-Amerika – 10 dager

Perus høydepunkter

Fra 27750,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-