Overblikk over Japamala Resort. En bygning på et blått hav med en gangbru til en strandlinje og frodig skog, med tre bygninger i skogen. Overblikk over Japamala Resort. En bygning på et blått hav med en gangbru til en strandlinje og frodig skog, med tre bygninger i skogen.

Oppdag Kuala Lumpur, Tioman og Singapore

Fra 29950,- pr. pers.
Oppdag Kuala Lumpur, Tioman og Singapore
15 dager
Fra 29950,- pr. pers.
Send forespørsel →

Velkommen til en uforglemmelig reise hvor vi tar dere til Tioman - et tropisk øyparadis langt vekk fra masseturismen. Før og etter avslappende dager på denne anerkjente øyen, tilbringer dere dager til utforsking i de pulserende metropolene og livlige gatene i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur og bystaten Singapore.

Overblikk over Kuala Lumpur i solnedgang med byens skyline og kjente bygninger opplyst i kveldslyset.
Bassenget ved Villa Samadhi, omgitt av hvite murhus med tretak og et tre.
Bassenget ved Japamala Resort, med solstoler, trær og blått hav i bakgrunnen.
Skyline av Singapore, med mørkt hav og mørk himmel i bakgrunnen.
Icon
Avreise: Oslo

Icon
Petronas Towers omgitt av andre skyskrapere, opplyst av lysene i bygningene og med grå himmel i bakgrunnen.
Dag 1-4

Kuala Lumpur

Dere starter deres eventyret i Malaysias pulserende hovedstad, Kuala Lumpur, hvor dere får muligheten til å utforske byen på egen hånd. Derimot kan arangere:

En tur til Elefantsenteret i Kuala Gandah, hvor dagen begynner med en lunsj i en lokal by. Deretter tar dere en reise gjennom det naturskjønne landskapet på Østhalvøya. Her får dere muligheten til å observere majestetiske elefanter og oppleve gleden av å samhandle med reddede elefanter i deres naturlige habitat. Dere vil også lære om de omfattende omsorgspraksisene som kreves for å ta vare på disse milde pattedyrene. Turen inkluderer tur-retur transport til elefantsenteret og varer i omtrent 8 timer.

Et besøke til Batu Caves, et av Malaysias mest ikoniske severdigheter og helligste hinduistiske helligdommer. Her kan dere komme tett på verdens høyeste statue av Lord Murugan. Besøket inkluderer også en tur til de berømte naturlige hulene, hvor dere kan klatre de 272 fargerike trappetrinnene og beundre de gigantiske kalksteinsgrottene. Avslutt besøket med et generøst måltid servert på et bananblad. Turen tar omtrent 4 timer.

En spasertur i Kampung Baru, den siste malayiske enklaven i sentrum av Kuala Lumpur. Dette området gir et innblikk i den etniske malayiske livsstilen og er hjem til malayiske familier som har bodd der i de siste fire generasjonene. Her får dere oppleve det lokale livet, maten, arkitekturen og kulturen med Petronas Twin Towers som bakteppe. Turen avsluttes med et deilig lokalt måltid og varer i omtrent 3 timer.

Muligheten til å utforske Chow Kit, et nabolag i Kuala Lumpur kjent for sitt livlige marked, det største våtmarkedet i Kuala Lumpur. Her vil dere oppleve Malaysias berømte blanding av kulturer, med alle språk og dialekter som snakkes på gatene. Sammen med de karakteristiske gatene og innbyggerne som har bodd der i generasjoner, er dette Kuala Lumpurs mest autentiske nabolag, uberørt av skyskrapere og forretningsdrakter. Turen varer i omtrent 2 timer.

Icon
Svømmebassenget ved Villa Samadhi, omgitt av hvite bygninger med tretak og et stort tre.
Overnatting i Kuala Lumpur

Villa Samadhi (5*)

Under deres opphold i Kuala Lumpur, vil dere bo på Villa Samadhi Kuala Lumpur, en favoritt blant par og en ideell stopp for de som er på gjennomreise til andre destinasjoner. Dette skjulte tilfluktsstedet ligger bare 10 minutter fra hjertet av byen, og gir dere den perfekte basen for å utforske byen og oppleve lokal kultur.

Villa Samadhi skiller seg ut med sin oppmerksomme service og evnen til å skreddersy opplevelser etter deres ønsker. Personalet er alltid tilgjengelige for å sørge for at oppholdet blir så personlig og unikt som mulig. Enten dere ønsker et solnedgangsbad dekorert med blomsterblader, eller friheten til å sjekke inn og ut etter eget ønske, vil de gjøre sitt ytterste for å tilfredsstille deres behov.

Denne eksklusive villaen tilbyr en rolig atmosfære som er perfekt for par som søker en romantisk getaway, samtidig som den gir enkel tilgang til byens pulserende liv. Med sin nærhet til Kuala Lumpurs mange attraksjoner og kulturelle skatter, er Villa Samadhi Kuala Lumpur det ideelle stedet for å kombinere avslapning med urbane eventyr under deres reise.

Icon
Strandkanten ved Tioman ved Japamala Resort, med turkis vann, frodig tropisk natur, og bungalower under palmene.
Dag 4-11

Tioman

Videre går turen til Tioman, hvor dere vil tilbringe de neste åtte dagene. Tioman er øya for dere som ønsker å oppleve et ekte paradis langt unna masseturismen. Dette er stedet dere vil lengte tilbake til! Øya er omtalt som en av verdens vakreste øyer av TIME Magazine, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Med sin frodige jungel og hvite strender, beliggende utenfor østkysten av Malaysia, tilbyr Tioman en unik kombinasjon av naturlig skjønnhet og ro.

Her kan dere dykke i krystallklart vann, utforske korallrevene som er hjem til et mylder av marint liv, eller rett og slett slappe av på de idylliske strendene. Øya er også perfekt for trekking gjennom jungelen, hvor dere kan oppdage sjeldne planter og kanskje til og med få et glimt av noen av de eksotiske dyrene som bor der.

Tioman tilbyr en avslappende atmosfære med små, sjarmerende landsbyer spredt langs kysten. Her kan dere oppleve lokal kultur og nyte fersk sjømat direkte fra havet. Øya er også kjent for sin vennlige lokalbefolkning, som er mer enn villige til å dele sin livsstil og tradisjoner med besøkende.

Gangbro til sandstranden ved Japamala Resort, omgitt av frodig natur og turkis vann.
Overnatting Tioman

Japamala Resort (5*)

Under deres opphold på Tioman, vil dere ha muligheten til å bo på det eksklusive Japamala Resort, en 5-stjerners boutique resort som tilbyr en unik og intim opplevelse. Med kun 16 hytter og villaer, garanterer Japamala personlig service og privatliv i et idyllisk miljø, langt unna andre bebyggelser.

Resorten er nøye integrert i det omkringliggende landskapet for å bevare og fremheve det rike dyre- og plantelivet. Ingen av hyttene eller villaene er bygget på samme måte; hver struktur er unikt designet for å harmonere med naturen rundt, noe som gjør oppholdet deres både luksuriøst og bærekraftig.

For de av dere som er interessert i marine aktiviteter, tilbyr Japamala Resort fantastiske muligheter for snorkling og dykking. Et frodig korallrev ligger bare noen få meter fra stranden, og tilbyr et rikt marineliv som er lett tilgjengelig rett fra kysten. Resorten tilbyr også gratis bruk av svømmeføtter, masker og snorkler, slik at dere kan utforske undervannsverdenen så mye dere ønsker.

I tillegg er det mulig å ta turer til nærliggende øyer som Renggis Island, Coral Island og ABC Marine Park, hvor dere kan oppleve enda mer av regionens marine biodiversitet.

Gardens by the Bay i Singapore med Supertree Grove og Flower Dome under en klar blå himmel. De karakteristiske vertikale hagene stiger opp mot himmelen mens den store glasskuppelen av Flower Dome skinner i sollyset. Folk og turister nyter den botaniske hagen omgitt av moderne arkitektur og grønne omgivelser.
Dag 11-15

Singapore

Siste destinasjon på deres reise er Singapore, hvor dere vil ha dagene til fri disposisjon. Singapore er en fascinerende blanding av moderne storby og rik kulturell arv, og byr på en rekke opplevelser som passer for enhver smak.

I denne pulserende bystaten kan dere utforske verdenskjente attraksjoner som Marina Bay Sands, med sin ikoniske SkyPark og det spektakulære Infinity Pool. Ikke gå glipp av en tur til Gardens by the Bay, hvor dere kan beundre de futuristiske Supertrees og de imponerende klimakontrollerte konservatoriene, Cloud Forest og Flower Dome.

For de shoppingglade byr Orchard Road på en uendelig rekke av butikker og varehus, mens kulturinteresserte kan dykke ned i byens rike historie i områdene Chinatown, Little India og Kampong Glam. Her kan dere også smake på autentisk street food som speiler Singapores mangfoldige kulinariske landskap.

Dere kan også velge å slappe av ved en av byens mange grønne lunger, som East Coast Park eller Singapore Botanic Gardens, en UNESCO verdensarvsted. For en unik opplevelse, ta en kveldssafari i Singapore Zoo, hvor dere kan se nattaktive dyr i deres naturlige habitat.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

  • Fly, Oslo – Kuala Lumpur t/r inkludert alle avgifter.
  • Transport med bil og båt, som spesifisert i programmet.

Utvalgte hoteller og rom.

  • Kuala Lumpur: Villa Samadhi, Crib
  • Tioman: Japamala Resort, Tree Top Chalet.
  • Singapore: 4* Hotell eller lignende.

Prisen inkluderer ikke:

  • Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.

Merknader:

  • Prisen gjelder for minimum to reisende (tillegg for enkeltreisende).
  • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller, rom og utflukter.
  • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
  • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.

Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia – 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,-
En oversikt over Machu Picchu, som viser de gamle Inka-ruinene mot en klar blå himmel. Scenen er fremhevet av frodig grønt gress som omgir det historiske stedet, og fremhever den velbevarte naturen og den rolige skjønnheten til denne ikoniske lokasjonen."
Sør-Amerika – 10 dager

Perus høydepunkter

Fra 27750,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-