Oppdag Colombia og Ecuador

Fra 38950,- pr. pers.
Oppdag Colombia og Ecuador
11 dager
Fra 38950,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på denne 11-dagers reisen gjennom tid i Colombia og Ecuador. Se snødekkede vulkaner på ekvator linjen, besøk glitrende laguner mens guiden forteller spennende historier, lær alt om kaffeproduksjon, møt lokale urbefolkninger med deres fargerike markeder og fantastiske vevkunster og kom hjem med en drøss suvenirer og utallige minner.

Icon
Avreise: Oslo

Dag 1-3

Bogotá

Velkommen til Colombia og hovedstaden Bogotá - en by med en 500 år gammel historie som kombinerer rester fra kolonitiden med moderne skyskrapere. Neste dag vil du bli guidet gjennom gamlebyen, der du vil oppleve den imponerende arkitekturen i kolonialsk, spansk og barokk stil. Området huser også flere museer, universiteter og biblioteker. Etter å ha krysset torget Simon Bolivar, vil dere komme til myndighetsbygningene og Gullmuseet.

Den påfølgende dagen vil du dra på en spennende utflukt utenfor byen, der dere besøker den unike saltkatedralen. Her vil du utforske tunneler, kapeller og til og med en madonna-statue - alt under bakkenivå.

Icon
Dag 4-7

Armenia og Cartagena

Turen går videre til Armenia, hvor dere vil besøke kaffe-triangelet - en region kjent for sin kaffeproduksjon. Her får dere muligheten til å smake, føle og lære om hvordan kaffebønnene blir tørket og stekt, og oppleve hele prosessen fra bønne til kopp.

Siste stopp på turen går til den tidligere kolonihavnen Cartagena. Byen, som tidligere var et viktig knutepunkt for handel, har i dag blitt forvandlet til et ferieparadis for turister, takket være sine vakre strender og øygrupper. I gamlebyen vil dere finne en rik historie som reflekteres i gamle klostre, kirker, hus og en mektig festning som vitner om Cartagenas fortid.

Dag 8-11

Quito og Otavalo marked

Dere drar videre til Quito, hovedstaden i Ecuador. Byen ligger omgitt av majestetiske fjelltopper og vulkaner, og den bærer tydelige spor fra tidligere kolonitider. Neste dag vil dere bli guidet gjennom sightseeing i Quitos historiske gater. Dere vil besøke regjeringspalasset, se den imponerende englestatuen, og ikke minst oppleve Ekvator-linjen.

Siste utflukt blir en heldagstur til det berømte Otavalo-markedet, hvor dere får muligheten til å kjøpe autentiske ponchoer, belter og annet håndverk laget av lokale indianere. Dere vil også besøke Laguna Cuicocha, en kraterinnsjø som ligger hele 3000 meter over havet.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly Oslo – Bogotá t/r inkludert alle skatter og avgifter.
 • Innenriks fly Bogotá - Armenia inkludert alle skatter og avgifter
 • Innenriks fly Armenia - Cartagena inkludert alle skatter og avgifter
 • Fly Cartagena - Quito inkludert alle skatter og avgifter
 • Overnatting som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger til utflukter som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet.
 • Lokale engelsktalende guider og sightseeing som nevnt i programmet.Pakkeprisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, visum, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:

 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Mulig å endre reiseruten med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller, utflukter etc.Utvalgte hotellet:

 • Bogotá - Hotel Casa Deco, Standard rom
 • Armenia - Hotel Finca Combia, Standard rom
 • Cartagena - Hotel Don Pedro de Heredia, Standard rom
 • Quito - Alameda Hotel Mercure, Standard rom
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Asia – 9 dager

Nyt avslappende dager i eksotiske Maldivene

Fra 37480,-
Asia – 10 dager

Usbekistans høydepunkter

Fra 28950,-
Asia – 22 dager

Øyhopping Indonesia med Singapore og Bintan

Fra 49850,-
Asia – 17 dager

Rundreise i Indokina

Fra 36450,-
Asia – 17 dager

Familieferie i Japan med klatring til Mt. Fuji

Fra 45450,-