Klipper i Khao Sok med blå himmel og hav, og trær på klippene. Klipper i Khao Sok med blå himmel og hav, og trær på klippene.

Øyhopping og jungel utenfor allfarvei i Thailand

Fra 28000,- pr. pers.
Øyhopping og jungel utenfor allfarvei i Thailand
20 dager
Fra 28000,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på en uforglemmelig reise gjennom noen av Thailands mest pittoreske øyer. Denne eventyrlige turen tar dere fra de livlige strendene i Phuket til de rolige og uberørte omgivelsene på Koh Ngai, Krabi, Khao Sok, Koh Ngai og Koh Lipe, før den avsluttes i den pulserende metropolen Bangkok. Opplev en perfekt blanding av avslapning, kultur og naturskjønnhet mens dere utforsker krystallklare vann, frodige jungler og rike kulturelle landskap.

En bratt øy i Thailand strekker seg opp mot en blå himmel fra det klare, blå havet.
Vakker kystlandskap i Thailand med høye, frodige fjell og klart, grønnblått hav.
En båt på en strand i Thailand med hvit sand og asurblått, klart hav.
Icon
Avreise: Oslo

Icon
En Buddhastatue på et platå i Phuket, omgitt av mange mennesker, med en klar himmel i bakgrunnen.
Dag 1-3

Phuket

Denne reisen starter med et opphold i Phuket, hvor dere vil ha muligheten til å utforske denne eksotiske øya i eget tempo. Phuket, kjent for sine idylliske strender, livlige natteliv og rike kulturelle landskap, tilbyr en perfekt blanding av avslapning og eventyr. Dere kan nyte solrike dager ved stranden, utforske lokale markeder, eller delta i vannsportaktiviteter som dykking og snorkling. Phuket er også kjent for sin deilige sjømat og spennende thailandske kjøkken, så dette er en utmerket anledning til å smake på lokale delikatesser.

Icon
Et lite, enkelt hus omgitt av frodig natur, med en eng i forgrunnen og høye klipper med trær på toppen i bakgrunnen.
Dag 3-6

Khao Sok

Videre reiser dere fra Phuket til Khao Sok, her vil dere oppleve en rekke naturskjønne og eventyrlige aktiviteter. Oppholdet på Khao Sok byr på utforskning av spektakulære nasjonalparkområde, en båttur på det turkise vannet i Cheow Lan Lake, og en jungelvandring hvor dere kan oppdage eksotiske planter, blomster, sommerfugler, fugler, ekorn og reptiler. Turen inkluderer også et besøk til Pakarang Cave (Coral Cave), kjent for sine stalagmitter som ligner koraller, og en lunsj på en flytende restaurant.

En av dagene venter en jungeltrekking i Khao Sok nasjonalpark, en av de eldste regnskogene i Sør-Thailand. Denne trekken byr på muligheter til å se ville dyr og eksotiske blomster, og leder dere gjennom tett jungel til flere fossefall hvor dere kan svømme og nyte den kjølige jungelluften.

Icon
En stråparasol med noen blader i forgrunnen og en liten båt på havet i bakgrunnen.
Dag 6-9

Krabi

Etter oppholdet i Khao Sok, tar dere turen til Krabi og videre til Tubkaek. Her får dere to dager til å fordype dere i den rolige livsstilen som preger området. Tubkaek er berømt for sine pittoreske strender og den avslappende atmosfæren. Bruk tiden til å vandre langs kysten, oppdag små, lokale kafeer hvor dere kan prøve tradisjonelle thailandske retter, eller ta en tur til nærliggende kunstgallerier som viser lokal kunst og håndverk.

Icon
En frodig øy på et asurblått hav, med blå himmel og en liten båt på vannet.
Dag 9-12

Koh Ngai

Neste stopp på reisen er den fredelige øya Koh Ngai, som nås via hurtigbåt fra Krabi Pier. Øya er et sant tilfluktssted for de som søker ro og naturskjønnhet. Her kan dere bruke dagene til å utforske de uberørte strendene, ta en kajakktur langs kysten, eller delta i en guidet snorkletur for å se de fargerike korallrevene og det mangfoldige marine livet. Øyas avsondrede beliggenhet gjør den ideell for avslappende dager fylt med soling og sporadiske svømmeturer i det klare vannet.

Icon
En mann nyter strandlivet på en thailandsk strand, hvor båter ligger fortøyd langs kysten og et frodig fjell strekker seg i bakgrunnen. Den hvite sanden strekker seg foran ham, mens den klare blå himmelen skaper en perfekt ramme rundt scenen.
Dag 12-16

Koh Lipe

Den siste øyen på reiser er Koh Lipe, en øy som er kjent for sin eksotiske skjønnhet og livlige atmosfære. Med en direkte hurtigbåt fra Koh Ngai, ankommer dere denne sjarmerende øya hvor dere har tre dager til å utforske dens mange tilbud. Koh Lipe er et eldorado for vannsportentusiaster med muligheter for alt fra dykking blant korallrev til paddleboarding i solnedgangen. Øyas små, sjarmerende gater er fylt med butikker og markeder hvor dere kan kjøpe håndlagde suvenirer. Avslutt dagene med et besøk på en av de lokale restaurantene for å nyte fersk sjømat mens dere ser solen gå ned over horisonten.

Icon
En gult tuk-tuk i forgrunnen av et strålende gult tempel i Bangkok, Thailand.
Dag 16-20

Bangkok

Etter et fortryllende opphold på Koh Lipe, vil dere reise tilbake til det urbane landskapet ved å først ta en hurtigbåt til Pakbara pier, deretter transporteres dere til Hat Yai flyplass for en flyreise til Bangkok.

I Bangkok vil dere tilbringe tre dager med fritid, hvor dere har muligheten til å utforske Thailands pulserende hovedstad på egen hånd. Bangkok er kjent for sin livlige gatekultur, historiske templer, og omfattende markeder. Dere kan besøke berømte severdigheter som Grand Palace og Wat Pho, ta en båttur på Chao Phraya-elven, eller utforske byens moderne kjøpesentre og pulserende natteliv. Byen tilbyr også et bredt utvalg av kulinariske opplevelser, fra tradisjonell thailandsk mat til internasjonale retter.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly Oslo – Thailand inkludert alle skatter og avgifter.
 • Fly Hat Yai Airport – Bangkok inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting i dobbelt-/twinrom, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Transport med bil, båt og buss, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:

 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Familierabatt kan tilbys (minimum 2 voksne og 2 barn)
 • Grupperabatt kan tilbys dersom dere er 7 personer eller flere som reiser.
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/fære netter, andre reisemål, utflukter, hotellet etc.Utvalgte hoteller:

 • Dere vil bo på 4*hoteller eller lignende
En båt med fire personer cruiser på vannet i et sund, omgitt av høye og frodige klipper på en varm sommerdag.
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia – 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,-
En oversikt over Machu Picchu, som viser de gamle Inka-ruinene mot en klar blå himmel. Scenen er fremhevet av frodig grønt gress som omgir det historiske stedet, og fremhever den velbevarte naturen og den rolige skjønnheten til denne ikoniske lokasjonen."
Sør-Amerika – 10 dager

Perus høydepunkter

Fra 27750,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-