Øyhopping Indonesia med Singapore og Bintan

Fra 49850,- pr. pers.
Øyhopping Indonesia med Singapore og Bintan
22 dager
Fra 49850,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på øyhopping til eksotiske Indonesia, og opplev de tre ulike øyene Bali, Gili og Lombok. Velkommen til en uforglemmelig øyhopping-tur i Indonesia og Singapore! Opplev det beste av øyenes skjønnhet og variasjon.

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dag 1-6

Ubud - Pita Maha Resort & Spa

Ved ankomst blir dere møtt av vår representant og transportert til det sjarmerende Pita Maha Resort & Spa. Resorten tilbyr personlig service med kun 24 private villaer omgitt av frodig jungel, og deres villa er en romslig 200 kvm med eget basseng på 20 kvm. Beliggenheten er perfekt, kun 5 minutter fra Ubuds sentrum.

Dagene i Ubud har dere til fri disposisjon, og mulighetene er mange for å utforske den vakre øya Bali. Vi anbefaler spennende utflukter som trekking ved soloppgang til Mount Batur med piknikfrokost, dagsutflukt til Nusa Penida, romantisk middag i en grotte, og balinesisk kokkekurs.

Opplev det beste av Bali i Ubud og skap uforglemmelige minner på denne øyhoppingsturen gjennom Indonesia med et vidunderlig opphold på Pita Maha Resort & Spa.

Icon
Dag 6-9

Gili Air - Anahata Tropical Private Villas

Velkommen til paradiset på Gili Air! Villaene tilbyr barfot luksus i idylliske omgivelser, og deres villa har tilgang til et eget privat basseng på 4x3 meter samt terrasse.

Dagene på Gili Air er til fri disposisjon for å nyte øyens skjønnhet. Slapp av, bade og snorkle i det klare vannet, eller utforsk nærliggende øyer som Gili Trawangan og Gili Meno på spennende dagsutflukter.

Icon
Dag 9 - 14

Senggigi - Jeeva Klui Resort

Velkommen til Jeeva Klui Resort - et sjarmerende boutique-hotell som ligger rett ved stranden. Her kan dere nyte havbrisen, den fantastiske havutsikten og ikke minst oppleve den magiske solnedgangen. Resorten har et sterkt fokus på bærekraft, og benytter lokale materialer og håndverk for å bidra til samfunnet.

Dagene her er til fri disposisjon for å slappe av og nyte de vakre omgivelsene. Hvis dere er eventyrlystne, anbefaler vi en dagstur for å vandre langs Mount Rinjani, en imponerende vulkan med enestående naturskjønnhet.

Nyt rolige dager på Jeeva Klui Resort og skap uforglemmelige minner i dette lille paradiset ved havet.

Icon
Dag 14-16

Singapore City - Goodwood Park Hotel

Velkommen til Goodwood Park Hotel i hjertet av Singapore!

Her venter historisk sjarm og moderne bekvemmeligheter på dere. Hotellet, som har sine røtter tilbake til 1900-tallet, har blitt nydelig restaurert og tilbyr en sentral beliggenhet ved Orchard Road, kjent for sitt yrende handelsliv. Dere vil få en unik opplevelse av kolonitiden mens dere bor her.

Her kan dere nyte det første dagene til å utforske Singapore på egen hånd, og la dere fascinere av byens pulserende atmosfære, kulinariske mangfold og imponerende attraksjoner.

Icon
Dag 16-18

Singapore City - Marina Bay Sands Singapore

Nyt Marina Bay Sands, et flott hotell med verdens største takbasseng som gir dere en fantastisk utsikt over byens skyline. Rommene er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter. Hotellet har direkte tilgang til kjøpesenter, kasino, spa, danseklubb og flere spisesteder med kjendiskokker. Beliggenheten er sentral og nær Bayfront MRT-stasjon, perfekt for å utforske den pulserende byen.

Icon
Dag 18-22

Bintan Island - The Residence Bintan

Turen avsluttes på paradisiske Bintan Island, hvor dere kan slappe av på det fredelige The Residence Bintan Resort. Nyt havutsikten og late dager med sol og bad før dere tar ferja tilbake til Singapore for hjemreise.

Icon
Retur: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Oslo - Istanbul - Bali / Lombok - Jakarta - Singapore / Singapore - Istanbul - Oslo med Turkish Airlines og Garuda inkludert alle avgifter.
 • Overnatting med måltider som spesifisert i programmet.
 • Transport med bil og båt som spesifisert i programmet.

Rundreisen inkluderer ikke:

Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.

Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.

Utvalgte hoteller:

 • Ubud - Pita Maha Resort & Spa
 • Gili Air - Anahata Tropical Private Villas
 • Senggigi - Jeeva Klui Resort
 • Singapore City - Goodwood Park Hotel
 • Singapore City - Marina Bay Sands Singapore
 • Bintan Island - The Residence Bintan
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Asia – 17 dager

Rundreise i Sør-Korea og Japan

Fra 36920,-
Bilde av en bakhodet til en mann som ser utover fjellene i Inkaens helligedal.
Asia – 54 dager

Jorden rundt til Sør-Amerika og Asia

Fra 130000,-
Asia – 9 dager

Rundreise i Georgia og Armenia

Fra 30450,-
Elv i Japan, belyst av rosa latterner og omgitt av trær med rosa blader
Asia – 15 dager

Utforsk Japan med stopover i Bangkok

Fra 28000,-
Karibia – 15 dager

Rundreise på Cuba

Fra 34500,-