Et elegant dekket bord med hvit duk på Dunes de Dovela Eco Lodge. Stråtaket gir skygge over bordet, mens den spektakulære utsikten viser havet, frodig natur og en klar blå himmel i bakgrunnen. Et elegant dekket bord med hvit duk på Dunes de Dovela Eco Lodge. Stråtaket gir skygge over bordet, mens den spektakulære utsikten viser havet, frodig natur og en klar blå himmel i bakgrunnen.
Afrika / Mosambik
Natur / 10 dager

Strand og Hvalsafari i Sør-Mosambik

Fra 37750,- pr. pers.
Strand og Hvalsafari i Sør-Mosambik
10 dager
Fra 37750,- pr. pers.
Send forespørsel →

Opplev hvaler, delfiner, fugler, natur og vannsport i de mest utsøkte omgivelsene dere kan forestille dere. Den beste tiden å utforske dette paradiset er fra juni til slutten av oktober, når knølhvalene svømmer langs kysten for å føde i de varme vannene før de migrerer tilbake til det kalde Antarktis. Fra deres private terrasse kan dere iaktta disse majestetiske skapningene, og dere får muligheten til å komme enda nærmere under havsafarier.

En sjarmerende liten bungalow med stråtak på Dunes de Dovela Eco Lodge. Omringet av frodig natur og med havet og en klar blå himmel som bakgrunn, er dette en perfekt oase for avslapning og fornyelse. Opplev freden og skjønnheten i denne fantastiske destinasjonen for ditt neste eventyr.
Et overblikk over den fortryllende stranden ved Dunes de Dovela. Med hvite bølger som kruser seg langs kysten og det endeløse blå havet i horisonten, er dette et paradis for avslapning og eventyr.
En elegant dobbel himmelseng med hvite gardiner og sengetøy danner midtpunktet, omgitt av tre tak og gulv samt hvite vegger som skaper en avslappende atmosfære. Utforsk roen fra din private veranda, komplett med en hengekøye som vugger deg inn i en tilstand av fullstendig avslapning og tilfredshet.
Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dobbel himmelseng med hvite gardiner og sengeklær i et ovalt rom med hvite vegger, tak og et tregulv.
Dag 1-5

Dunes de Dovela Eco Lodge

Dere starter denne reisen med et opphold ved Dunes de Dovela Eco Lodge. Dunes de Dovela er en enestående økolodge som ligger på sanddyner med fantastisk utsikt over Det indiske hav, endeløse strender og urørt kystskog. Lodgen tilbyr den perfekte ferien for de som ønsker å komme tilbake til naturen og det autentiske.

Dagene vil være fylt med aktiviteter som lar dere komme tett på naturen og kulturen i området. Dere kan starte med snorkling i en tidevannsdam nær en uberørt strand, hvor alt nødvendig utstyr blir levert av lodgen. For de naturinteresserte tilbyr lodgen også en guidet tur gjennom kystskogen til Dongane-innsjøen, hvor dere kan lære om tradisjonell bruk av planter og utforske et lokalt frukthage.

En tidlig morgen kan starte med en kaffekopp ved soloppgang over Det indiske hav, etterfulgt av en fugletittingstur ledet av en profesjonell guide. Dere vil få muligheten til å observere forskjellige fuglearter, som Trompeter Hornbill og Livingstone’s Turaco, og kanskje også få et glimt av Vervet-apene.

For å dykke dypere inn i den lokale kulturen, tilbyr lodgen en guidet tur til nærliggende landsbyer hvor dere kan møte medlemmer av Chope-samfunnet. Denne turen inkluderer besøk til lokale borehull, skoler, grønnsakshager og maniokmelproduksjon, noe som gir innsikt i den daglige livsstilen og gir muligheter for meningsfulle utvekslinger med lokalbefolkningen.

Icon
Bilde av et blått basseng på Barra Beach med tre solstoler og en parasol i forgrunnen. Havet og et hvitt hus synlig i bakgrunnen.
Dag 5-10

Barra Beach

Dere forlates Dunes de Dovela og setter kursen mot Barra-stranden. På veien vil dere besøke byen Inhambane. Her får dere muligheten til å kjøpe lokalt kunsthåndverk og frukt på det lokale markedet, samt besøke en kokosoljefabrikk.

Her vil dere bo på Sava Dunes, som ligger mellom Barra og Tofo og omtrent 25 km fra Inhambane, en skjult strand-oase som tilbyr enkel eleganse og enestående utsikt over Det indiske hav. Lodgen er designet slik at alt fra baren, restauranten, loungen, bassenget og villaene gir panoramautsikt over havet, noe som skaper en perfekt ramme for avslapning og fritid.

Dagene på Barra vil være fylt med fritidsaktiviteter hvor dere kan nyte fantastisk dykking, snorkling, kajakkpadling, stand up paddleboarding, fiske, surfing, og hvalsafari fra stranden. Barra og Tofo er kjent som et av de tre beste dykkestedene i verden, spesielt kjent for sitt høye antall manta-rokker. Dere vil også ha muligheten til å lære å dykke eller delta på morsomme dykketurer (pakker tilgjengelig på forespørsel).

I tillegg til vannsport, kan dere gå lange turer på den endeløse stranden, se på fugler, ta en dhow til øyene i Inhambane-bukten, eller delta på en spennende safari i gummibåt på havet. Hesteridning og besøk til lokale landsbyer står også på programmet, noe som gir dere en dypere forståelse av det lokale livet og kulturen.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

  • Fly Oslo - Vilankulos t/r inkludert alle avgifter.
  • Overnatting på hotell som nevnt i programmet.
  • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
  • Transport, som spesifisert i programmet.
  • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.

Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.

Merknader:

  • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
  • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
  • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/fære netter, andre reisemål, utflukter, hoteller etc.


Norske statsborgere må ha visum for å reise til Mosambik. 30 dagers turistvisum kan kjøpes ved ankomst på flyplassen i Maputo. Husk å sjekke at passet ditt er gyldig minimum 6 måneder før hjemreise dato.

Utvalgte hoteller:

  • Dovela: Dunes de Dovela, Sea view chalet
  • Barra Beach: Sava Dunes, Sea view chalet
Liten hvit båt flyter på det rolige havet i Mosambik under en vakker solnedgang med oransje og rosa nyanser i himmelen.
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia – 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,-
En oversikt over Machu Picchu, som viser de gamle Inka-ruinene mot en klar blå himmel. Scenen er fremhevet av frodig grønt gress som omgir det historiske stedet, og fremhever den velbevarte naturen og den rolige skjønnheten til denne ikoniske lokasjonen."
Sør-Amerika – 10 dager

Perus høydepunkter

Fra 27750,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-