Eksotiske Le Mauricia på Mauritius

Fra 19950,- pr. pers.
Eksotiske Le Mauricia på Mauritius
7 dager
Fra 19950,- pr. pers.
Send forespørsel →

Opplev vakre Mauritius og nyt oppholdet på det sjarmerende og eksotiske Le Mauricia.

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dag 1-7

Le Mauricia

Le Mauricia er et sjarmerende 4-stjerners resort som ligger ved stranden i en naturskjønn bukt på nordkysten av Mauritius. Resorten befinner seg i hjertet av Grand Baie, et område med flere restauranter, barer, nattklubber og butikker.

Le Mauricia er kjent for sin koselige og avslappede atmosfære med arkitektur i tradisjonell middelhavsstil. Komfort og enkelhet står i sentrum her. Rundt de to store bassengene finner du to restauranter og en bar med unik panoramautsikt over Mauritius' fineste bukt. Når du ankommer restaurantene, vil du føle den avslappende og behagelige atmosfæren.

Icon
Aktiviteter

Le Mauricia


Resorten tilbyr et eget Kids Club for barn mellom 3 og 12 år, hvor hotellets ansatte holder de små underholdt fra morgen til kveld. Klubben har en lekeplass, innendørs spill og leker, samt TV med DVD-spiller. Aktivitetene inkluderer modelleringsleire, maskelaging, indisk kveld med kostymer, tur i glassbunnbåt og sandslottbygging.

For de som ønsker en aktiv ferie, har sportssenteret et bredt utvalg av fasiliteter. Her finner du utstyr til styrketrening, bordtennis, volleyball, terrengsykler og tennisbaner. Resorten tilbyr også utstyr til spennende vannaktiviteter som vannski, seiling, dykking, glassbunnbåt, snorkling, kajakk, vindsurfing med mer. Perfekt for både par og familier som ønsker å være aktive under oppholdet.

Icon
Romtyper

Le Mauricia

Standardrommene er romslige med 32 kvadratmeter og tilbyr komfortable fasiliteter som dobbeltseng, TV, gratis WiFi-tilgang og eget bad med dusj. De friske og fargerike rommene har også en koselig balkong med utsikt over hotellets tropiske hager.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

  • Fly Oslo - Mahe t/r med Qatar Airways eller Emirates.
  • Transport t/r fra flyplass til hotellet med bil og båt.
  • Alle skatter og avgifter.
  • 7 netter, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa, i Garden Villa (88kvm2) inkludert halvpensjon (frokost og middag).Merknader:

  • Vi tilbyr andre resorts og tilslutning fra andre byer i Norge.
  • Forbehold om ledige plasser, prisendringer og trykkfeil.
  • Mulig med oppgradering til andre romkategorier og
  • helpensjon.Spesielt for bryllupsreisende:
Bryllupsreisende får en flaske sprudlende vin og kake ved ankomst samt t-skjorter fra resorten.

Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Koronareisefrykt 8593
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Asia – 17 dager

Rundreise i Sør-Korea og Japan

Fra 36920,-
Asia – 9 dager

Rundreise i Georgia og Armenia

Fra 30450,-
Karibia – 15 dager

Rundreise på Cuba

Fra 34500,-
Afrika – 9 dager

Historiske Egypt

Fra 47590,-
Karibia – 12 dager

Cubas høydepunkter

Fra 28590,-