To smilende personer står ved siden av en safari jeep på den vidstrakte savannen i Gorongosa, Mosambik, med en klar blå himmel som bakgrunn. Deres ansiktsuttrykk utstråler glede og spenning mens de utforsker dette naturskjønne området. Det er et øyeblikk av ren lykke og frihet fanget i dette bilde, som minner oss om gleden ved å oppdage det ukjente og dele eventyret med noen vi er glad i. To smilende personer står ved siden av en safari jeep på den vidstrakte savannen i Gorongosa, Mosambik, med en klar blå himmel som bakgrunn. Deres ansiktsuttrykk utstråler glede og spenning mens de utforsker dette naturskjønne området. Det er et øyeblikk av ren lykke og frihet fanget i dette bilde, som minner oss om gleden ved å oppdage det ukjente og dele eventyret med noen vi er glad i.

Eventyrlige Gorongosa, safari & øyutforskning i Mosambik

Fra 54500,- pr. pers.
Eventyrlige Gorongosa, safari & øyutforskning i Mosambik
13 dager
Fra 54500,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på en uforglemmelig reise til Mosambik, hvor dere vil oppleve en perfekt blanding av spennende safari i Gorongosa National Park og avslappende dager ved de eksotiske strendene i Vilanculos og Dovela. Denne turen tar dere med gjennom storslåtte landskap og tilbyr unike aktiviteter som dykking, snorkling, og møter med det lokale dyrelivet både på land og i vann. Fra de rike økosystemene i Gorongosa til de idylliske Bazaruto-øyene og det fredelige Dovela, er dette en reise som lover eventyr, avslapning og kulturell innsikt.

På den vidstrakte savannen i Gorongosa, Mosambik, ser vi et vakkert syn av en flokk antiloper som beiter fredelig i det frodige landskapet. I bakgrunnen maler en grå himmel et rolig bilde av kommende værskiftninger. Over horisonten flyr to majestetiske afrikanske fugler, symboler på frihet og villmark.
På den pittoreske Dune de Dovela ser vi en sjarmerende liten bungalow, omgitt av frodig vegetasjon og en bølgende strandlinje som møter det endeløse havet i horisonten.
Et overblikk over den fortryllende stranden ved Dunes de Dovela. Med hvite bølger som kruser seg langs kysten og det endeløse blå havet i horisonten, er dette et paradis for avslapning og eventyr.
Icon
Avreise: Oslo

Icon
I hjertet av Gorongosa-jungelen ser vi tre eventyrlystne sjeler, vandrende gjennom det frodige grønne landskapet. Omgitt av tett vegetasjon og lyden av eksotiske dyrelyder, utforsker de ukjente stier og oppdager skjulte skatter i dette uberørte naturområdet.
Dag 1-5

Gorongosa

Under deres opphold i Gorongosa National Park i Mosambik, vil dere få en unik mulighet til å utforske en av de mest biologisk mangfoldige nasjonalparkene i Afrika. Fra det øyeblikket dere ankommer, vil dere bli tatt hånd om av erfarne guider som vil lede dere gjennom parkens vakre og ville landskap.

Dere starter dagene tidlig med soloppgang og en næringsrik og dere legger ut på deres første safari. Med safarier planlagt både om morgenen og ettermiddagen, får dere sjansen til å observere et rikt dyreliv i deres naturlige habitat. Dette inkluderer store pattedyr som er mest aktive på kjøligere tidspunkter av dagen. Gorongosa er også kjent som et paradis for fugletitting, og deres guide vil hjelpe dere med å spotte og identifisere forskjellige arter.

En av dagene vil dere tilbringe hele dagen i parken, med en piknik i bushen, noe som gir en dypere forbindelse til det naturlige miljøet rundt dere. For de eventyrlystne tilbyr parken også alternative safarier som kanoturer eller vandreturer, avhengig av tilgjengelighet og vannnivå, som gir en mer hands-on opplevelse av parkens rike økosystem.

En spesiell opplevelse tilbys også hvor dere kan velge å tilbringe en natt eller flere i et "camp out" i villmarken. Dette inkluderer overnatting i telt med sengetøy, hvor dere kan nyte en tradisjonell "sundowner" i bushen, en deilig middag under stjernene, og sovne til lydene av det omkringliggende dyrelivet.

Icon
Under den blendende blå himmelen ser vi en majestetisk elefant som drikker stille fra en liten dam omgitt av det frodige gresset i savannen. Med et enkelt tre som vokter over scenen, maler dette bilde et øyeblikk av ro og harmoni i naturen.
Dag 5-10

Vilanculos

Etter frokost vil dere sette kursen mot Vilanculos.I Vilanculos vil dere sjekke inn på Vilankulos Beach Lodge, hvor dere vil tilbringe fem netter i et rom med havutsikt. Lodgen ligger idyllisk til rett ved stranden med fantastisk utsikt mot Bazaruto-øyene og er omgitt av en frodig hage.

Dagene i Vilanculos byr på absolutt avslapning og nytelse. Dere vil ha muligheten til å oppdage det fantastiske Bazaruto-arkipelet gjennom ulike aktiviteter som seiling, dypvannsfiske, kitesurfing og dykking på de vakre uberørte revene. Nyt fantastiske muligheter for snorkling, kajakkpadling, stand up paddling, hvalsafari, og delfin- og hvalhaiobservasjoner (i sesongen). Dere kan også gå turer, drive med fugletitting, ta båtturer til øyene, ri på hest, og ikke minst øyhopping.

Under oppholdet er en båttur til Bazaruto-øyene inkludert. Turen starter tidlig om morgenen og tar dere med til Bazaruto Island på omtrent 45 minutter. Her kan dere snorkle, utforske øya og vandre i de høye sanddynene for enda mer spektakulær utsikt over øyene og sandbankene. Lunsj vil bli servert på stranden, og på vei tilbake til lodgen vil det bli gjort et stopp på Benguerra Island for en herlig svømmetur.

På den pittoreske Dune de Dovela ser vi en sjarmerende liten bungalow, omgitt av frodig vegetasjon og en bølgende strandlinje som møter det endeløse havet i horisonten.
Dag 10-13

Dunes De Dovela

Etter oppholdet i Vilanculos, vil dere reise videre til Dovela i Inhambane-provinsen, hvor dere sjekker inn på Dunes de Dovela. Her vil dere tilbringe tre netter i et sjøutsikt-chalet på full pensjon. Dette øko-vennlige lodget er omgitt av Det indiske hav, kystskog og innsjøen Dongane, og tilbyr en unik mulighet til å oppleve og utforske miljøet på en følsom måte.

Fra juli til oktober kan dere se majestetiske knølhvaler rett fra terrassen. Dere kan nyte en uberørt strand, en tidevannsdam perfekt for snorkling, og avslappende turer på stranden. Om ettermiddagen kan dere ta en guidet tur gjennom skogen til innsjøen Dongane og lære om tradisjonell bruk av planter.

Dere vil også ha muligheten til å observere fugler og vervetaper fra skjulesteder eller plattformer rundt lodget. En nærmere forbindelse med det lokale samfunnet tilbys gjennom guidet besøk til nærliggende landsbyer, hvor dere kan lære om dagliglivet i Chope-samfunnet og lokale tradisjoner som maniokmelproduksjon.

Deres opphold i Dovela avsluttes med en overføring tilbake til Vilanculos flyplass, hvorfra dere vil fortsette deres reise.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly Oslo - Vilankulos t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting på hotell som nevnt i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.


Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:

 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/fære netter, andre reisemål, utflukter, hoteller etc.Norske statsborgere må ha visum for å reise til Mosambik. 30 dagers turistvisum kan kjøpes ved ankomst på flyplassen i Maputo. Husk å sjekke at passet ditt er gyldig minimum 6 måneder før hjemreise dato.


Utvalgte hoteller:

 • Gorongosa: Montebelo Gorongosa lodge & safaris
 • Bazaruto: Vilanculos Beach lodge
 • Dovela: Dunes de Dovela
En flokk bisoner beiter fredelig på den afrikanske savannen, med grønne trær og en blå himmel i bakgrunnen.
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia – 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,-
En oversikt over Machu Picchu, som viser de gamle Inka-ruinene mot en klar blå himmel. Scenen er fremhevet av frodig grønt gress som omgir det historiske stedet, og fremhever den velbevarte naturen og den rolige skjønnheten til denne ikoniske lokasjonen."
Sør-Amerika – 10 dager

Perus høydepunkter

Fra 27750,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-