Utforsk Ecuador med Wanderbus

Fra 33700,- pr. pers.
Utforsk Ecuador med Wanderbus
14 dager
Fra 33700,- pr. pers.
Send forespørsel →

Bli med på dette 14-dagers eventyret gjennom Ecuador, fra nasjonalparker og kakao-gårder til tåkeskoger og Stillehavskysten. Utforsk både ikoniske steder og skjulte perler, og avslutt reisen i Amazonas for en uforglemmelig opplevelse av Ecuadors mangfoldige natur og kultur.

To personer sitter og ser over en innsjø i fjellene i Ecuador
Icon

Om Wanderbuss

Wanderbus gir besøkende en autentisk opplevelse av Ecuador gjennom øynene til lokalbefolkningen. Uansett destinasjon, enten det er på de mest populære eller de minst kjente stedene. De har utviklet en reiseopplevelse for uavhengige reisende som er det perfekte stedet mellom en hop-on-hop-off buss og en organisert tur. Disse opplevelsene inkluderer alle betalte aktiviteter, overnatting og gir deg friheten til å bli i unike destinasjoner så lenge eller så kort som dere trenger. Vi tar oss av å organisere logistikken, slik at du kan fokusere på det morsomme.

Den turen som beskrives her, er basert på deres lengste reise, med Amazonas som prikken over i-en til slutt. Disse turene kan skreddersys, og vi kan tilpasse dem etter dine ønsker ved å utvide eller forkorte dem, samt legge til flere utflukter. Vi kan også organisere privat kjøretøy for å gi deg den intime turen du måtte ønske.

Ta gjerne kontakt slik vi kan skreddersy ditt eventyr med Wanderbus.

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Overblikk over byen Quito, med snødekte fjell i bakgrunnen
Dag 1

Quito - Baños

På første dagen vil dere utforske Cotopaxi nasjonalpark, som huser en av verdens høyeste aktive vulkaner. Start dagen med en gåtur og nyt synet av den majestetiske Limpiopungo-lagunen, som speiler det omkringliggende fjellandskapet.

Etter en lunsjpause fortsetter turen med en guidet tur til Quilotoa, hvor dere vil få se den vakre turkise fargen på den 3 km brede vulkanske kraterinnsjøen. Utforsk kraterkanten og nyt den spektakulære utsikten over landskapet.

Underveis vil dere få muligheten til å smake på deilige tradisjonelle iskrem fra Salcedo, en lokal delikatesse som gir en forfriskende pause fra utforskningen.

Icon
Elv som renner ned en frodig fjellvegg.
Dag 2-4

Baños

Nyt to til fri disposisjon i Baños, Ecuadors eventyrpark. Dere kan prøve bungee jumping, rafting eller ta en sykkeltur. Alternativt kan vi legge til noen utflukte.

Icon
Dag 4

Baños - Alausí

I dag reiser dere fra Baños ved Basílica mot "nasjonens hjerte", Riobamba. Dere blir servert frokost i lag med innfødte fra Puruhá-stammen, og får en autentisk smak av lokal kultur og tradisjoner. Deretter besøker dere det tradisjonelle markedet i Guamote, et av landets største og mest fargerike markedsplasser.

På ettermiddagen går dere i åsene i Ozogoche, hvor dere utforsker et område med over 45 laguner og observerer faunaen der i et imponerende landskap.

Icon
Utsiden av gammel bygning bygget i kolonialstil
Dag 5

Alausí - Cuenca

Start dagen tidlig i Caguanapamba for å delta i noen aktiviteter med lokalbefolkningen, og opplev autentiske øyeblikk med den innfødte kulturen. Deretter drar dere til Ingapirca-ruinene, det største og best bevarte inka-arkeologiske stedet i Ecuador.

Dere returnerer deretter til Kañari-stammen for en lunsj, hvor dere blir servert tradisjonelle retter og lære mer om stammens kultur og historie. Om ettermiddagen stopper dere ved det majestetiske Biblian Sanctuary, et imponerende arkitektonisk mesterverk som gir en storslagen utsikt over landskapet.

Icon
Dag 6

Cuenca

Nyt en fri dag i Cuenca, Ecuadors kulturelle juvel. Dere kan utforske de brosteinsbelagte gatene, besøke spennende museer som Museo Pumapungo eller Museo del Sombrero de Paja Toquilla, eller ta en avslappende spasertur langs elvene Tomebamba eller Yanuncay.

Ta en tur til den pittoreske landsbyen Gualaceo, kjent for sitt håndverk og vakre landskap, eller besøk de mystiske ruinene av Ingapirca og dykk ned i landets fascinerende historie.

Alternativt kan vi legge til noen utflukter.

Icon
Dag 7

Cuenca - Montañita

I dag drar dere til El Cajas nasjonalpark, bestående av 200 innsjøer byr denne nasjonalparken på et spektakulært landskap. Utforsk den unike floraen og faunaen mens dere vandrer gjennom parken.

Etterpå får dere oppleve hvordan dere lager deres egen sjokolade på en lokal kakao hacienda ved kysten, hvor dere vil lære om prosessen fra "bean til bar" mens dere nyter smaken av fersk, håndlaget sjokolade. Deretter venter en lunsj av lokale delikatesser.

Om ettermiddagen kan dere slappe av langs kysten mens dere beundrer de vakre strandbyene på vei til Montañita.

Icon
Badevakttårn av tre.
Dag 8

Montañita

Nyt en fri dag i Montañita, den avslappede strandbyen som er kjent for sitt livlige surfemiljø og bohemske atmosfære. Utforsk de kritthvite strendene, slapp av i en hengekøye under palmene eller nyt de fargerike solnedgangene mens dere svinger til den pulserende rytmen av lokale musikere.

Utforsk det nærliggende Machalilla nasjonalpark, hvor dere kan oppleve mangfoldet av økosystemer, fra tåkeskog til kritthvite strender, og se dyrelivet som bebor dette unike området. Ta en båttur til Isla de la Plata, kjent som "Galápagos for de fattige", hvor dere kan snorkle blant fargerike korallrev og se sjeldne fuglearter som blåfotede suler og albatrosser.

Alternativt kan dere bli med på en heldagstur som vi kan arrangere for dere.

Icon
Dag 9

Montañita – Manta

I dag beveger dere dere oppover kysten og besøker fascinerende steder underveis. Dere tar en lett tur i det eldgamle Agua Blanca-området, en arkeologisk perle kjent for sine historiske ruiner og kulturminner. Utforsk de kalkhvite stiene og lær om områdets rike historie og innfødte kulturer.

Deretter fortsetter dere til de uberørte strendene ved Los Frailes, et naturskjønt paradis med krystallklart vann og gyllen sand. Nyt en avslappende tid ved sjøen og la dere fortrylle av den naturlige skjønnheten i dette bortgjemte hjørnet av kysten.

Før dere når deres endelige destinasjon i Manta, stopper dere ved Montecristi, berømt for håndverket av toquilla-stråhatter, som er kjent som Panama-hatter. Få et innblikk i den tradisjonelle prosessen med å veve disse ikoniske hattene og lær om håndverkets betydning for lokalsamfunnet.

Icon
Glade reisende poserer med medlem fra stammefolk i Ecuador.
Dag 10

Manta – Santo Domingo

Etter å ha forlatt Manta, besøker dere Chorrillos-stammen for å lære om den nesten utdødde kunsten å lage cabuya, en tradisjonell teknikk for å lage tau fra agavefiber.

Dere fortsetter deretter til La Segua, en av Manabí-provinsens skatter, våtmarker som er fylt med et rikt fugleliv.

Dere avslutter dagen med en smakfull lunsj som inkluderer emblematiske retter fra regionen, som stekt chame (en type fisk) og en deilig kyllingtonga (kyllingsuppe). Nyt den autentiske smaken av Manabí-provinsens kulinariske arv.

Til slutt, om kvelden, ankommer dere Mushily, et prosjekt i et innfødt Tsáchila-stammesamfunn i Santo Domingo. Utforsk stammens kultur og tradisjoner mens dere bor blant lokalbefolkningen og deler deres livsstil og håndverk.

Icon
Dag 11

Santo Domingo – Quito

I dag inviterer vi dere på en tur til øko-turismeområdet Mindo for en fantastisk opplevelse med kolibri- og tangarfuglkikking i en kolibrihage. Dere vil også ta en avslappende spasertur inne i en orkide-skog, hvor dere vil oppdage den utrolige skjønnheten og mangfoldet av denne spesielle plantefamilien.

Underveis vil dere få muligheten til å lære om kaffeskaping og smake på de forskjellige kaffesortene som dyrkes i området.

Deretter går turen oppover skråningene til de tørre høylandene rundt Mitad del Mundo, det ekvatoriale monumentet, hvor dere vil få bevege dere mellom jordens halvkuler.

Icon
Bilde tatt fra båt i elv i Amazonas.
Dag 12-14

Amazonas

Opplev tre uforglemmelige dager i Amazonas i Puerto Napo eller Puerto Misahuallí. Her venter:

 • Jungelturer
 • Elvebading
 • Tubing
 • Valgfri nattvandring
 • Besøk til AmaZOOnico Animal Rescue Center
 • Båttur
 • Kichwa-familiebesøk
 • Caimans lagune.
 • Napo Runa Territory med besøk til Kamasmaki-museet
 • Monkey's Beach
 • Paikawe-lagunen for fugletitting
 • Tradisjonell kanoopplevelser.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly som spesifisert i reiseprogrammet inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting og måltider som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet.
 • Transport med bil og båt som spesifisert i programmet.Rundreisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc.


Merknader:

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Ved forlengelse på Galapagos er Innenriksfly Quito – Galapagos / Galapagos – Guayaquil inkludert.Utvalgte hoteller:

  • Dere vil bo på minimum 4* stjernede overnattingsteder, eller tilsvarende.
Overblikk av en innsjø inn i et vulkankrater.
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
En stor elv i Tokyo med små båter, omgitt av blomstrende kirsebærtrær, rosa himmel og Tokyo skyline i bakgrunnen
Asia – 21 dager

Kirsebærblomstring og Formel-1 i Japan

Fra 35000,-
En oversikt over Machu Picchu, som viser de gamle Inka-ruinene mot en klar blå himmel. Scenen er fremhevet av frodig grønt gress som omgir det historiske stedet, og fremhever den velbevarte naturen og den rolige skjønnheten til denne ikoniske lokasjonen."
Sør-Amerika – 10 dager

Perus høydepunkter

Fra 27750,-
En tradisjonell bygning i Seoul står omringet av trær, med en klar, blå himmel som bakgrunn.
Asia – 22 dager

En kulturell oppdagelsesreise i Sør-Korea, Japan og Qatar

Fra 29500,-