Solnedgang over Singapore, med skyskrapere i forgrunnen ved havnen. Solnedgang over Singapore, med skyskrapere i forgrunnen ved havnen.
Destinasjon

Eksklusive reiser til Singapore

Utforsk den pulserende sjarmen til Singapore, en moderne metropol som kombinerer kultur, teknologi og enestående arkitektur. Fra de ikoniske skyskraperne i Marina Bay til de frodige hagene i Gardens by the Bay - oppdag et eventyr du aldri vil glemme. Opplev det autentiske Singapore gjennom våre skreddersydde reiser - les mer nedenfor!

Asia – 13 dager

Avslappende Da Nang med stopover i Singapore

Fra 23790,-
Asia – 22 dager

Øyhopping Indonesia med Singapore og Bintan

Fra 49850,-
Utsikt over fjell, med en oransje solnedgang, med japansk natur og arkitektur i forgrunnen.
Asia – 18 dager

Rundreise til Singapore og Japan

Fra 45000,-
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post