Destinasjon

Eksklusive reiser til Mosambik

Velkommen til Mosambik - en skjult perle langs det indiske hav med sin fantastiske kystlinje, kulturelle rikdom og naturlige skjønnhet. Utforsk de vakre strendene, de fargerike korallrevene og det varierte dyrelivet som gjør Mosambik til et eksotisk reisemål.

Afrika – 9 dager

Safari i Krugerparken og avslappende Mosambik

Fra 23650,-
Afrika – 13 dager

Eksotisk rundreise i Mosambik

Fra 36540,-
Et elegant dekket bord med hvit duk på Dunes de Dovela Eco Lodge. Stråtaket gir skygge over bordet, mens den spektakulære utsikten viser havet, frodig natur og en klar blå himmel i bakgrunnen.
Afrika – 10 dager

Strand og Hvalsafari i Sør-Mosambik

Fra 37750,-
Afrika – 13 dager

Eksotisk rundreise i Mosambik

Fra 36540,-
Afrika – 9 dager

Safari i Krugerparken og avslappende Mosambik

Fra 23650,-
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post