Destinasjon

Eksklusive reiser til Malaysia

Reis til Malaysia, et land som forener en rik kulturell arv, fascinerende historie og overflod av naturlige underverker. Fra skyskraperlandskapet og himmel barer i Kuala Lumpur. Til fjellklatring på Sørøst-Asias høyeste fjell Mount Kinabalu, jungel og fantastiske opplevelser på Borneo, og de uberørte strendene på Tioman, – Eventyret venter på deg!

Asia – 10 dager

Eksotiske Kuala Lumpur og Langkawi

Fra 23560,-
Asia – 11 dager

Fascinerende Sarawak

Fra 21690,-
Asia – 11 dager

Tioman - en av verdens vakreste øyer

Fra 26950,-

Reis til opplevelsesrike Malaysia

En reise til Malaysia gir deg fantastiske opplevelser i et land med rik historie og kulturarv. Malaysia gir deg mulighet til å oppleve vakker natur, uansett om du vil bestige Sørøst-Asias høyeste fjell Mt. Kinabalu, eller koble helt av på en av landets mange kritthvite paradisstrender, som for eksempel en av verdens vakreste øyer, Tioman eller Tanjong Jara.

For en foodie som elsker kulinariske opplevelser er en reise til delstaten Penang noe du absolutt ikke må gå glipp av. George Town i Penang er en vakker kunstnerby, bevart på UNESCOs verdensarvliste og et sted du kan oppdage smaker du kan drømme om lenge om etter du har kommet hjem.

Reis til Malaysia fordi:


 • Du ønsker en variert ferie med muligheter for fjellvandring, jungeltrekking og andre vannsporter.

 • Besøke luksuriøse øyer og fantastiske strender

 • Du ønsker en reise som gir deg innsikt og kunnskap, i et land med viktig og fascinerende historie

 • Oppdage majestetiske fjell, trekking i frodige jungelområder og en imponerende undervannsverden

 • Smake autentisk malaysisk mat, helt utsøkt fra et verdenskjent kjøkken inspirert fra flere verdenshjørner

 • Du vil vekke sanser og omfavnes av energien fra et mangfoldig og fantastisk multikulturelt samfunn.

 • Du ønsker muligheten til å oppdage forskjellige destinasjoner på samme reise i samme land. Malaysia har en god infrastruktur og det er enkelt å forflytte seg. Kombinasjonsreiser er derfor helt perfekt i Malaysia.
Asia – 11 dager

Bestig Mt. Kinabalu på naturskjønne Borneo

Fra 29950,-
Asia – 11 dager

Fascinerende Sarawak

Fra 21690,-
Asia – 11 dager

Tioman - en av verdens vakreste øyer

Fra 26950,-
Asia – 11 dager

Paradisøya Pangkor Laut

Fra 24890,-
Asia – 11 dager

Autentiske og eksotiske Tanjong Jara

Fra 24350,-
Asia – 11 dager

Eksotiske Tioman og Kuala Lumpur

Fra 24950,-
 • Tioman

  Tioman er kåret til en av verdens vakreste øyer. Og det er ikke vanskelig å forstå når du ser denne naturlige skjønnheten for første gang. Krystallklart vann, hvite sandstrender, avslappende atmosfære og en fantastisk undervannsverden, gjør Tioman til en svært populær destinasjon for dykke- og snorkleentusiaster. Er du heldig kan du få øye på den sjeldne hvalhaien med sine karakteristiske mønster. Ta med undervannskamera.

  På Tioman bor du Japamala Resort i et nydelig Tree Top Chalet-rom. Som er like nydelig som det høres ut som. Disse tretopp -hyttene er plassert høyt over det frodige jungeltaket, som kjennes tilbaketrukket og intimt, men er likevel bare en kort spasertur fra stranden. Her vil du høre den myke susingen av vindblåste palmeblader og kvitringen av sirisser og fugler. En fantastisk drøm som går i oppfyllelse og en opplevelse alle burde unne seg minst en gang i livet. Reis til Tioman mellom mars og oktober for best værforhold, med høysesong i juli og august.


  Reiser til Tioman passer for deg som:

  • Kan se for deg sitte på restaurant på stranden i gyllen solnedgang, palmebladene i forgrunn og høre bølgesus. Det eneste som betyr noe er hvor tidlig du skal stå opp neste dag for å utforske denne nydelige øya.

  • Du har alltid ønsket å bo i en luksuriøs tretopphytte trygt over palmetoppene i regnskogen.

  • Hvite, myke paradisstrender tiltrekker deg, og er en drøm du lengter etter å oppfylle.

  • Du savner å leve spontant og følge eventyrlysten. du elsker å reise på øyhopping, fottur på jungelstier og oppdage korallrev og livet under vann.

 • Langkawi

  Langkawi er et naturparadis for sol- og bad entusiaster, romantikere, eventyrere og naturelskere. Øya tilbyr flere aktiviteter for deg som liker å holde deg aktiv på ferie, som zip lining, snorkling, dykking, parasailing og øyhopping.

  Langkawi har tre geoparker, som huser noen av de eldste fjellformasjonene i Sørøst-Asia, og gjør Langkawi til et perfekt reisemål for oppdagelser og fotturer. Stig ombord i taubane til Gunung Machinchang og bli bergtatt av ubeskrivelig vakker utsikt fra toppen. Besøk fossefall i jungelen, oppdag den mystiske og fascinerende mangroveskogen og la naturens opplevelser virkelig synke inn.

  Langkawi passer også utmerket for deg som søker stillhet og hvile. Nyt vakre strender, eksotisk stemning og total avslapning.

  Den beste tiden å reise til Langkawi er fra november til april. Da er sjøen stille, det er lite regn, og perfekt for å utforske eventyr både over og under vann.


  Reiser til Langkawi passer for deg som:

  • Lengter etter å oppleve noen av verdens beste strender.

  • Dere drømmer om et stille, romantisk paradis og ønsker tid for hverandre.

  • Ønsker å utforske vakkert landskap og et mangfoldig dyreliv.

  • Vil ha frihet og valgmuligheter til å fylle med dagen med akkurat det du ønsker, enten det er et flust av aktiviteter, fantastiske restauranter, god mat, naturopplevelser, øyhopping, rusle rundt på nattmarked og la sansene lede vei, eller trekke deg tilbake i ro og idyll i vakre omgivelser.

 • Pangkor Laut

  Pangkor Laut betyr “vakker øy” og er en luksuriøs paradisøy, kun 20 minutter med speedboat fra fastlandet. På øya kan du nyte roen på uberørte hvite strender med sand som føles som silke mot føttene , bade i det klare grønne vannet i Emerald Bay, oppdage romantiske solnedganger, og jungelstier i frodig jungel.

  Pangkor Laut er en luksuriøs destinasjon med en elegant atmosfære. Men Med Eastern Travel reiser du til Pangkor Laut Resort, et hotell som oser avslappet luksus i nydelige omgivelser. Pangkor Laut Resort er perfekt for romantiske bryllupsreiser og til par som ønsker det lille ekstra. Reis til Pangkor Laut mellom mars og november, men januar til februar er også en fin periode å reise.


  Reiser til Pangkor Laut passer for deg som:

  • Har en stort ønske om å koble av i luksuriøse omgivelser, og nyte hvert åndedrag.

  • Ønsker å være fri til å ta deg uberørte strender og oppdage autentiske små fiskerlandsbyer, helt i ditt eget tempo. Sykkel er et perfekt fremkomstmiddel for å oppdage denne øya på.

  • Vil reise til et litt annerledes og litt mindre kjent paradis.

  • Som vil kombinere sol og avslapning med vannsport og aktiviteter. Kajakk og snorkling er lett tilgjengelig.

  • Koloni- og krigshistorie er noe som interesserer deg, her kan du oppdage severdigheter med mening, og komme hjem med ny forståelse.

 • Penang

  Er du en kunstinteressert foodie med hjertet for historie og arkitektur, og i tillegg liker imponerende landskap og jungeltrekking? Da er Penang og George Town stedet ditt.

  Georgetown kan minne litt om Havana med sine fargerike bygninger, men har likevel sin egen særegenhet. George Town er kjent for sin fantastiske gatekunst, som har som intensjon å øke bevisstheten rundt stedets rike historie, et fantastisk skue og en unik måte å oppdage historien på. Beste tiden å reise til Penang er fra november til april.

  Vi har skreddersydd en reise hvor du kombinerer Penang med Kuala Lumpur og Langkawi, da disse reisemålene er så unike i seg selv får du med deg alt det beste landet har å tilby.

  Reiser til Penang passer for deg som:

  • Nesten ikke kan vente med å la smakssansene løpe løpsk. Maten i Penang er helt magisk. Du kan rusle rundt i et streetfood-mekka og la sansene fascineres.

  • Er en eventyrer og vil ha muligheten til å oppdage ny kultur, la deg synke inn i en kreativ atmosfære, ta del i spennende aktiviteter og oppdage vakker natur.

  • Vil oppdage byens skjønnhet og årsaken til hvorfor George Town er vernet på UNESCOs verdensarvliste.

  • Elsker storbypuls.

 • Borneo

  Borneo er kjent for sin frodige jungel, mangfoldige natur og dyreliv. Visste du at Borneo også er øya med verdens eldste regnskog? Det finnes arter her du ikke finner noen andre steder i verden, som for eksempel den fascinerende neseapen og den kjøttetende planten Nepenthes rajah. Du finner vakre sommerfugler, lysende ildfluer som lyser opp mørket , pygmé elefant og mange flere.

  Ønsker du eventyr og liker fotturer og vakre soloppganger, er en klatring på Sør-Asias høyeste fjell Mount Kinabalu en fantastisk opplevelse, hvor en storslått utsikt og vakker soloppgang venter deg.

  Borneo er en av Asias få sommerdestinasjoner og høysesongen varer fra mars til oktober. Da er været varmt, mye sol, og passer ypperlig til å utforske og oppleve forskjellige aktiviteter.

  Eastern Travel har vært eksperter på unike reiser siden 1996 og vi elsker å gi opplevelser og til våre gjester som er litt utenom det vanlige.Vi liker å gjøre det umulige mulig og åpne dører til en verden full av muligheter.


  Reiser til Borneo passer for deg som:

  • Er en skikkelig globetrotter som lades av natur- og dyreopplevelser. Ikke glem kamera, her kan du fylle opp flere minnekort med vakre fotografier av unike motiv.

  • Ønsker å oppleve noe ikke alle andre opplever, og du vil komme hjem med spennende historier og uforglemmelige minner i bagasjen.

  • Kjennetegner deg som en foodie. Og kan ikke vente med å smake all den fantastiske maten fra det lokale kjøkkenet, inspirert av malaysiske, indonesiske og indiske smaker.

  • Kan se for seg å slappe av i et fargerikt paradis med idylliske strender.

 • Tanjong Jara

  Tanjong Jara ligger på en halvøy tilknyttet fastlandet Malaysia. Tanjong Jara Resort er designet til å imøtekomme elegansen fra malaysiske palasser fra 1700-tallet. Hit reiser du når du ønsker en unik opplevelse og vil realisere drømmen om å nyte luksus fra fjerne østen, med dagens komfort.

  Den malaysiske filosofien om Sucimurni har stor innflytelse på stedet, og begrepet handler om renhet i ånd, helse og velvære. Dette er årsaken til at denne resorten er så populær.

  Resorten har en fantastisk arkitektur med kun 99 rom, så du vil aldri oppleve at det blir trangt om plassen. Klikk deg inn for å lese mer om reisen vi har skreddersydd til denne drømmedestinasjonen. Reis til Tanjong Jara mellom mars og oktober. Klikk deg inn for å lese mer om denne fantastiske resorten.

  Reiser til Tanjong Jara er for deg som:

  • Har en drøm om å sjekke inn på et palass og nyte luksus fra en svunnen tid i fjerne øste

  • Vil erfare og lære alt om Sucimurni. En filosofisk praksis som handler om å oppnå renhet i ånd, helse og velvære. Dette utføres i kombinasjon av yoga, spabehandlinger, aktiviteter og mat for å oppnå fred og balanse. En kunnskap og erfaring du kan ta med hjem og praktisere for å holde på den gode følelsen.

  • Ønsker valgmuligheter i løpet av oppholdet ditt. Enten du ser deg selv langsomt nyte stranden og omgivelsene, en stemningsfull middag på stranden, kun dere og månestråler, eller du vil oppsøke aktiviteter full av energi og opplevelser, både over og under vannoverflaten.

  • Dere skal på bryllupsreise og ønsker et unikt hotell og opplevelse, som virkelig gir dere den drømmereisen dere har drømt om. Alle bryllupsgjester får i tillegg gratis oppgradering til Bumbung Room til Serambi Room.


 • Kuala Lumpur

  Kuala Lumpur gir deg opplevelser og storbypuls som bare en metropol i Sørøst Asia kan tilby deg. Horisonten i skyskraperlandskapet er imponerende. Og det er flere severdigheter du må få med deg, som Petronas Towers, som en gang var verdens høyeste. Du har fantastiske himmel barer med suveren utsikt, hvor du kan nyte en nesten merkelig stillhet, men pulserende atmosfære og fascinerende utsikt.

  Kuala Lumpur gir deg en god dose kultur og er et mekka for foodies med alle sine food courts og hawkers. Kuala Lumpur er en hub for videre reise innenlands til paradisøyer og naturopplevelser. Kombiner din drømmereise med et stopp i Kuala Lumpur, du vil definitivt ikke angre. Vil du unngå det meste av regnet, bør du reise til Kuala Lumpur mellom desember til februar og mai til august.

  Reiser til Kuala Lumpur passer for deg som:

  • Du vil oppleve en av sørøst-Asias største og mest pulserende metropoler. Med viktige kulturelle og historiske severdigheter. Oppleve fascinerende arkitektur og livlige markeder.

  • Du elsker å oppdage nye atmosfærer, og andre levemåter.

  • Er foodie og elsker å vandre rundt i et kulinarisk mekka.

  • Elsker å oppdage nye kulturer og mangfold. Kuala Lumpur er en by hvor det snakkes over 100 språk. Alt dette mangfoldet bidrar til å skape en livlig og spennende destinasjon.

  • Vil ha et spennende tillegg til reisen din, og bekvemmelighet for videre reise.

Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post