Oppdag skattene i India med Maharajas’ Express

Maharajas' Express

Dette anerkjente luksustoget transporterer reisende tilbake til en tid der togreiser var fylt med en aura av mystikk og eleganse, en tid da det britiske aristokratiet og de indiske kongelige foretrakk å reise i stil langs det enorme indiske kontinentet. I dag kan vi takke Maharajas' Express for å bringe denne prakten tilbake til livet, og tilby moderne reisende en glitrende reise gjennom Indias mest fascinerende destinasjoner.

Reis gjennom legendariske byer og få et inngående innblikk i Indias rike kulturarv. Hver rute er nøye planlagt for å sikre at reisende får oppleve det beste av India, fra majestetiske fort og palasser til de fargerike sidene av det indiske dagligliv. Maharajas' Express er ikke bare et tog; det er en anerkjent reiseopplevelse som har vunnet titlen "Verdens Ledende Luksustog" ved World Travel Awards fra 2012 til 2018. Dette vitner om kvaliteten og den enestående service som tilbys om bord.


Med sine 23 vogner, herunder luksuriøse sovevogner, to spisevogner, en bar og en avslappende lounge, er Maharajas' Express designet for å tilby maksimal komfort og eleganse. Rajah Club, loungen med privat bar, tilbyr en eksklusiv atmosfære der gjestene kan slappe av og nyte reisen. Toget tilbyr fire forskjellige reiseruter som går gjennom Nordvest- og Sentral-India, med et spesielt fokus på det kulturelle landskapet i Rajasthan. Disse turene holdes fra oktober til april, den ideelle tiden for å utforske regionen.


Når du reiser med Maharajas’ Express, kan du være trygg på at alle detaljer er tatt hånd om. Med fasiliteter som vannfiltreringssystem ombord, og inkluderte måltider som reflekterer det gastronomiske mangfoldet i regionene du besøker, er hver del av din reise reflektert med tanke på maksimal komfort og nytelse.


Eksotisk togreise i India med Maharajas Express med Eastern Travel & Tours

Vår togreise med Maharjas express gir dere mulighet til å utforske det gyldne triangelet. Det Gyldne Triangel i India er en av de mest populære turistkretsene i landet, og består av de tre ikoniske byene Delhi, Agra og Jaipur.Denne reisen tilbyr en perfekt balanse mellom historiske steder, kulturell rikdom og naturlig skjønnhet, pakket inn i en opplevelse av ypperste luksus. På denne reisen vil dere få muligheten til å oppleve:

Taj Mahal – monumentet av evig kjærlighet

Reisen begynner i Indias pulserende hovedstad, Delhi, hvor du blir ønsket velkommen om bord i det overdådige Maharajas’ Express. Togets første destinasjon er Agra, byen som rommer det legendariske Taj Mahal. Dette arkitektoniske mesterverket, opprettet av Mughal-keiseren Shah Jahan til ære for hans elskede kone Mumtaz Mahal, er en hyllest til evig kjærlighet og betraktes som en av de sju verdensunderverkene. Med sin blendende hvite marmorfasade og fascinerende detaljarbeid, står Taj Mahal som et symbol på både menneskelig ingeniørkunst og dyp romantikk. En guidet tur gir dypere innsikt i monumentets design og de rørende historiene som ligger bak dets skapelse.


Ranthambore National Park

På Natursafari Etter Agra fortsetter reisen til Ranthambore National Park, tidligere en kongelig jaktmark. Dette reservatet er nå en av de beste stedene i verden for å observere tigre i deres naturlige habitat. Parken gir også hjem til et bredt spekter av andre dyrearter, som sambarhjorter, nilgai, leoparder og mer. En tidlig morgensafari tilbyr en unik mulighet til å se disse majestetiske dyrene våkne til liv i den mystiske morgenlyset.

Jaipur – den rosa byens kongelige arv

Neste stopp på denne luksusreisen er Jaipur, kjærlig kjent som Den Rosa Byen på grunn av sine karakteristiske bygninger av terrakottastein. Høydepunktet her er det imponerende Amber Fort, en majestetisk festning som viser en fengslende blanding av hinduistiske og mughalske arkitekturstiler. Inne i fortet avsløres labyrinter av praktfulle palasser, templer og hager. En eksklusiv middag ved det historiske Rambagh Palace Hotel, en gang residensen til Jaipurs Maharaja, tilbyr et gastronomisk eventyr som kombinerer royal historie med moderne luksus.Se vår reise med Maharajas Expres her: Eksotisk rundreise i India med Maharajas Express

En reise som overgår alle forventninger

Maharajas' Express er mer enn bare et transportmiddel; det er som å reise i en tidsmaskin til et landskap rikt på historie og kultur. Hvert aspekt av toget, fra vognenes raffinerte innredning til de gourmetmåltidene som serveres, er skreddersydd for å frembringe en enestående opplevelse. Det er ikke uten grunn at toget ble hedret med Condé Nast Traveler Readers' Choice Travel Award i 2022, som bekrefter dets posisjon som et av de fremste luksustogene på verdensbasis.Uansett om du er en historieinteressert, en eventyrlysten sjel eller en som søker det ypperste innen luksuriøse reiser, vil et eventyr med Maharajas' Express fylle din minnebok med uvurderlige øyeblikk. Len deg tilbake, slapp av, og la Maharajas' Express føre deg inn i hjertet av det praktfulle India på en reise du sent vil glemme.


Idylliske Ishigaki

Dette innlegget er skrevet av våre flotte kollegaer i vårt datterselskap, Japaneksperten.

Fram til nå har vi fokusert mye på Okinawas hovedøy med alt den har å by på. Men de aller mest idylliske omgivelsene finner man på øya Ishigaki! Dette er også inngangsporten til resten av Yaeyama-øyene, som har en unik kultur og vill natur.