Sporty aktiviteter på Okinawa

Dette innlegget er skrevet av våre flotte kollegaer i vårt datterselskap, Japaneksperten.

Med hvite sandstrender og subtropisk klima er Okinawa en fantastisk destinasjon for avslapping. Men Japans sydligste øygruppe kan også by på mange spennende ting å gjøre hvis man foretrekker en mer aktiv ferie! Her kommer vi med fire tips til sporty aktiviteter man kan prøve på Okinawa.

Dykking i Kerama-øyene
Dykking i Kerama-øyene

Dykking

Hvis du har en drøm om å prøve dykking, er Okinawa et supert sted for dette! På Okinawa kan du bli kjent med en spennende undervannsverden med korallrev, tropiske fisker og skilpadder - for å nevne noe.

På Okinawa tilbys det mange introduksjonskurs i dykking, såkalte “discovery dives”. Her kan nybegynnere lære det grunnleggende innen dykking med en trygg instruktør ved sin side under hele utflukten. Mange blir så hektet at de bestemmer seg for å ta dykkelisens i fremtiden!

Dykking i Kerama-øyene
Dykking i Kerama-øyene

Snorkling

Hvis du tenker at dykking virker litt utfordrende eller skummelt, kan snorkling være et bra alternativ. Det er ikke uten grunn at snorkling er en av de mest populære marinesportene på Okinawa!

Ettersom man hverken behøver spesielt gode svømmeferdigheter eller mye utstyr, er dette en bekymringsfri måte å utforske livet under vann. Ofte kan man se et rikt marineliv bare ved å snorkle nære stranda. Snorkling på Okinawa passer derfor nesten alle!

Vil man snorkle i enda mer unike omgivelser kan man dra på en båtutflukt, for eksempel til Blue Cave utenfor Onna Village på Okinawas hovedøy eller til de vakre Kerama-øyene.

Snorkling i Okinawa
Snorkling i Okinawa

Kajakk, kano og SUP

Ulike sjøfarttøyer hører også til blant Okinawas populære marineaktiviteter. Med kajakk, kano og SUP tilbys det mange spennende utflukter som passer til både nybegynnere og de mer erfarne.

Utfluktene går ofte til spennende steder som ubebodde øyer, korallrev eller mangrover, så dette er en artig og økovennlig måte å bli bedre kjent med Okinawas marine landskap!

Kajakkpadling i Okinawa
Kajakkpadling i Okinawa

Karate

Hvis du foretrekker å holde deg på land, er karate aktiviteten for deg! Som fødestedet for den populære kampsporten finnes det mange muligheter til å prøve seg på karate på Okinawa.

Det tilbys alt fra enkle prøvetimer til mer omfattende karate-camper som varer over flere dager, alt etter hva du ønsker! Spesielt for utøvere som holder på med karate i Norge vil nok det å oppleve karate på Okinawa være en helt unik erfaring.

Karate
Karate
Dersom du ønsker å prøve noen av disse aktivitetene på Okinawa, er det bare å ta kontakt med Japaneksperten! De hjelper deg gjerne med å finne spennende utflukter som passer dine interesser.Dette innlegget er utarbeidet i samarbeid med Visit Okinawa og Japan Airlines.

Visit Okinawa
Japan AirlinesOppdag skattene i India med Maharajas’ Express

Har du noen gang drømt om å utforske India med en sjenerøs dose av luksus og komfort? Da kan Maharajas’ Express være svaret på dine drømmer.