Rio de Janeiro i solnedgangen. Høye frodige klipper, blågrått hav dekket av små båter langs havnen, og Rio de Janairo i forgrunnen med høye sement blokker. Rio de Janeiro i solnedgangen. Høye frodige klipper, blågrått hav dekket av små båter langs havnen, og Rio de Janairo i forgrunnen med høye sement blokker.
Destinasjon

Eksklusive reiser til Brasil

Velkommen til Brasil – landet med pulserende kulturer, frodige jungler og storslåtte fossefall. Opplev alt fra karnevalet i Rio til solkysset strender og livlig gateliv. Enten du søker eventyr, kultur eller avslapning, tilbyr våre nøye utvalgte reiser en autentisk og uforglemmelig opplevelse. Utforsk Brasil med oss og finn din perfekte ferie!

Kristus Frelseren i Rio de Janeiro, står på et fjell over Rio de Janeiro. Solstråler fra en lav sol skinner over de omkringliggende fjellene.
Sør-Amerika – 9 dager

Opplev Formel 1 i São Paulos og Rios landemerker

Fra 40750,-
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post