Destinasjon

Eksklusive reiser til Sør-Afrika

Velkommen til Sør-Afrika - et land av storslått naturlig skjønnhet, kulturelt mangfold og historisk betydning. Utforsk det spektakulære landskapet, fra de majestetiske Table Mountain i Cape Town til de endeløse savannene i Kruger nasjonalpark. Opplev Sør-Afrikas bemerkelsesverdige historie, fra kampen mot apartheid til den inspirerende nasjonale forsoningsprosessen. Se våre reiser til Sør-Afrika og la oss ta deg med på en uforglemmelig reise gjennom dette mangfoldige og fargerike landet!

Afrika – 8 dager

Cape Town og naturskjønne Garden Route

Fra 28250,-
Afrika – 15 dager

Opplevelsesreise i Sør-Afrika

Fra 36540,-
Afrika – 11 dager

Luksuriøs rundreise med Rovos Rail i Sør-Afrika

Fra 44540,-
Afrika – 9 dager

Safari i Krugerparken og avslappende Mosambik

Fra 23650,-
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post