Referanse

Fantastisk tur! Alt gikk på skinner – alle guidene var flink og hjelpsomme.

Fra ,- pr. pers.

Ville gjerne takke for en fantastisk tur! Alt gikk på skinner – alle guidene var flink og hjelpsom, alltid ble møtt når vi skulle, osv. I at vi var en mindre og egen gruppe så kunne vi gjor små justeringer underveis og det var ingenting som var et problem. Som eksempel, dagen på sykkelturen i Hoi An var det 30+ grader. Vi nevnt at kanskje 15 km var bedre en 30 km og de ordnet deretter med litt bil/båt istedenfor bare sykkel.

Jeg kommer til å anbefalle dere til andre som vurdere en sånn tur.

I Siem Reap la vi til en båttur til en floating village. Den tur kan sterk anbefalles. Kom litt ut i landlig omgivelser og ser noe helt spesielt. En del kjøring, men verdt det. Vann puppet show i Hanoi var ikke noe for meg – ren turistopplegg – men dette er bare smak og behag, sikkert mange som liker det.

3 dager i Ha Long Bay er å anbefalle. På 2 dagers tur går du i flotilla med mange båter. På den ekstra dag kommer du litt lengre unna massene! I vår tilfelle hadde vi egen båt med mannskap for dagen som var helt spesiell.

Salinda Resort på Phu Quoc er å anbefalle. Fint anlegg og service. Eneste er at mann burde la være å spise der! Dyrt men dårlig, med et godt tilbud rett utenfor porten.

The Myst i Saigon har en perfekt beliggenhet og god service, men rommene er litt spesiel og falt ikke i smak hos oss. Det er en «boutique» hotel hvor arkitektene har fått frie toyler uten å tenke på hvordan mann bor på et hotel rom.

Alle guidene var flink, men som en generel kommentar de vi likte best var de som var villige å dele sin egen erferinger, kulter, hvordan livet er, osv. Husker ikke en eneste vietnamesisk konge, men husker at faren til guiden i Saigon ble en budhist monk og fikk se bilder fra søsterens bryllup! Har lyst å nevne spesielt hun som vi hadd fra hotllet til flyplass i Hoi An, tror hun het Oahn #2. Veldig livlig og forklart mye om Vietnamesisk kultur i løp av en kort time.

– Eksotiske Vietnam og Kambodsja med Phu Quoc

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post