Om oss – Eastern travel & Tours

Vi verdsetter personlig service og gir gjerne våre kunder råd og veiledning!

Eastern Travel & Tours er et reisebyrå med en lidenskap for å utforske verden og skape uforglemmelige eventyr for våre kunder. Vi har, siden vår oppstart i 1996, tilegnet oss bred kompetanse over reisemål i Østen og resten av verden. Vi liker å si at vi tilbyr «rundreiser for de kresne».

Eastern Travel & Tours er dedikerte til å imøtekomme dine behov og gi deg en reiseopplevelse som åpner dører til nye kulturer og skaper minner for livet. Vårt erfarne team legger vekt på kvalitet og personlig service. Vi vet at detaljene gjør forskjellen, og vi tar oss av alt for å sikre at du får den beste reiseopplevelsen. Fra det øyeblikket du tar kontakt med oss vil vi skreddersy hver detalj etter dine ønsker og drømmer.

Vi er stolte av våre eksklusive avtaler med partnere i forskjellige destinasjoner. Dette gjør oss i stand til å tilby unike opplevelser som ikke er tilgjengelige hvor som helst. Vi tar deg med til skjulte hjørner av paradis, der du kan oppleve autentiske kulturer og naturlige skatter på en unik og personlig måte.

For oss er ansvarlig turisme en kjerneverdi. Når vi samarbeider med lokale partnere i ulike destinasjoner sikrer vi at våre reiser har en positiv innvirkning på både reisende og destinasjoner. Når du velger oss som din reisepartner, velger du ikke bare en reise, men en opplevelse som forhåpentligvis vil vare livet ut. Vi tar vårt ansvar på alvor, og vi er stolte over at våre reiser ikke bare gir deg fantastiske minner, men også bidrar til en positiv innvirkning.

Velkommen til vårt reisebyrå, hvor vi er dedikert til å skape magiske øyeblikk og opplevelser for livet. Ta kontakt med oss i dag, og la oss ta deg med på en reise du aldri vil glemme!

Beliggenhet
Tollbugata 59
3044 Drammen

Åpningstider
Hverdager: 09-16

Org. nr:
986 354 476

pernille

hkjhlkjhkjhkjhkjhkjhkjhkj kjhiluhliuhkjhkjh hjkhkjhkjhkjhkjhkjhkjhkjh