Skjem deg bort på unike hotell på Okinawa

Dette innlegget er skrevet av våre flotte kollegaer i vårt datterselskap, Japaneksperten.

Hvis man skal besøke Okinawa trenger man også et sted å bo! Her er fem hoteller vi anbefaler på Okinawas hovedøy, med alternativer for familier, vennegrupper og par.

Vessel Hotel Campana Okinawa

Første hotell på lista er Vessel Hotel Campana Okinawa i Chatan. Hotellet passer for alle målgrupper, men er et spesielt godt alternativ for familier med barn og tenåringer!

Det finnes mange forskjellige romtyper å velge mellom, og alle gjesterommene har balkong. Hotellet ligger like foran Sunset Beach og har både onsen og basseng på takterrassen. Merk at sistnevnte krever inngangspenger.

Hotellets nærhet til underholdningskomplekset American Village gjør at det er mye å finne på hvis man mot formodning skulle bli lei av strand og bading. Her finner man shopping, karaoke, spillarkader og mye mer!

Vessel Hotel Campana Okinawa
Vessel Hotel Campana Okinawa

Hotel Nikko Alivila Yomitan Resort

Hotel Nikko Alivila er et eksklusivt resorthotell med beliggenhet i Yomitan. Hotellfasaden med hvite vegger og rød takstein er inspirert av klassisk spansk arkitektur, et unikt syn i Japan!

Gjesterommene er meget romslige, og ellers kan hotellet by på fasiliteter som et stort hagebasseng og flere restauranter.

Alivila ligger like foran den 400 meter lange sandstranda Nirai Beach. Her arrangerer hotellet ulike vannaktiviteter som leie av pedalbåter, kano og SUP.

Hotel Nikko Alivila Yomitan Resort
Hotel Nikko Alivila Yomitan Resort

Moon Ocean Ginowan Hotel & Residence

Moon Ocean Ginowan legger vekt på at du skal føle deg som hjemme fra øyeblikket du ankommer hotellet! Gjesterommene er store, med et hyggelig interiør samt fullt utstyrt kjøkken.

For bading kan man enten bruke hotellets hagebasseng, eller man kan ta turen til den menneskeskapte stranda Tropical Beach ca. et kvarters gange fra hotellet. Reisende med barn og ungdom kan gjerne besøke nærliggende Round1 Stadium for sport og underholdning.

Det er enkelt å komme seg til både Naha og flyplassen, noe som gjør hotellet til en fin base på Okinawas hovedøy.

Hotel Palm Royal Naha Kokusai Street

Dersom du ønsker å bo på hotell i Naha kan vi anbefale Hotel Palm Royal Naha Kokusai Street. Hotellet har en praktisk beliggenhet like ved monorailen, og ellers befinner man seg i gangavstand til mat, shopping og underholdning.

I 2019 åpnet hotellet det som var det første utendørs bassenget i Kokusai Street, og det er fortsatt ikke så mange hoteller i Naha som kan tilby både såpass sentral beliggenhet og bademuligheter!

Halekulani Okinawa

Til sist vil vi komme med en anbefaling for den som er på utkikk etter et rent luksusopphold på Okinawa. Halekulani Okinawa er et 5-stjerners hotell som oser av diskret eleganse - perfekt som en destinasjon for bryllupsreisen!

Alle gjesterommene har havutsikt og er på minst 50 kvadratmeter. Det eksklusive designet går igjen over hele hotellet - fra gjesterom og lobby til restauranter og bassengområdene!

For at gjestene skal få mest mulig ut av oppholdet tilbyr Halekulani en rekke aktiviteter, både for den som ønsker fart og spenning og den som foretrekker avslapping og velvære.

Halekulani Okinawa
Halekulani Okinawa


Dette innlegget er utarbeidet i samarbeid med Visit Okinawa og Japan Airlines.

Visit Okinawa
Japan AirlinesOppdag skattene i India med Maharajas’ Express

Har du noen gang drømt om å utforske India med en sjenerøs dose av luksus og komfort? Da kan Maharajas’ Express være svaret på dine drømmer.