Et overblikk over den kinesiske mur som strekker seg over flere fjelltopper under en blå himmel Et overblikk over den kinesiske mur som strekker seg over flere fjelltopper under en blå himmel
Destinasjon

Eksklusive reiser til Kina

Utforsk Midtens rike med våre unike og omfattende reisepakker, skreddersydd for å gi deg en autentisk opplevelse av Kinas mangfoldige kultur, historie og spektakulære landskap. Fra Den kinesiske mur til skyhøye metropoler – vi tar deg med på en uforglemmelig reise!

Bilde av skylinen i Shanghai tatt fra vannet. Rosa skyer på en blå himmel over høye skyskrapere over et blått vann.
Asia – 7 dager

Opplev Formel 1 i Kina med utforsking av storbyene Shanghai og Beijing

Fra 27700,-
Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post