Eksotiske Kuala Lumpur og Langkawi

Fra 23560,- pr. pers.
Eksotiske Kuala Lumpur og Langkawi
10 dager
Fra 23560,- pr. pers.
Send forespørsel →

Kombinasjonen av det pulserende bylivet i Kuala Lumpur og den avslappende atmosfæren på Langkawi gir deg en perfekt balanse mellom eventyr og avslapning. Bli med på denne eksotiske reisen og skap uforglemmelige minner i det fantastiske Malaysia!

Icon
Avreise: Oslo

Icon
Dag 1-3

Kuala Lumpur

Tilbring de første 3 nettene i den moderne hovedstaden Kuala Lumpur, som tilbyr gode shoppingmuligheter, spennende utflukter, variert mat fra hele verden og et livlig natteliv. Ta turen til det imponerende 421 meter høye KL-tårnet, som er Asias høyeste bygning. På toppen finner du en restaurant som dreier rundt, og gir deg en uforglemmelig utsikt over Kuala Lumpur.

Icon
Dag 4-10

Langkawi

Etter oppholdet i Kuala Lumpur, flyr dere videre til den eksotiske øya Langkawi. Langkawi byr på rikt marineliv, vakre sandstrender og krystallklart vann. Nyt 7 uforglemmelige netter sammen med din kjære på Casa del Mar (5*) i deres Casa Seaview Studio Suite med inkludert frokost.

Casa Seaview Studio Suite er 37 kvadratmeter med praktfull havutsikt og en privat terrasse med bord og stoler. Suitene er perfekte for opptil 2 voksne som deler rom.

Casa del Mar har kun 34 rom, noe som gjør at de kan prioritere personlig service til sine gjester. Ved å velge Casa del Mar kan du være sikker på at dere blir godt ivaretatt under oppholdet på denne idylliske øya.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

  • Fly, Oslo - Kuala Lumpur - Langkawi t/r inkludert alle skatter og avgifter.
  • Hotell i Kuala Lumpur, Traders Hotel by Shangri-La (4*) 'Deluxe Twin Tower View Room' inkludert frokost for 3 netter.
  • Hotell i Langkawi, Casa del Mar (5*) 'Casa Seaview Studio Suite' inkludert frokost for 7 netter.


Merknader:

  • Prisen gjelder for minimum to reisende (tillegg for enkeltreisende).
  • Dette er kun et reiseforslag, så dersom det er ønskelig med andre hoteller, flere/færre netter eller reise til andre reisemål i Malaysia eller Østen, ta kontakt.
  • Mulig å kombinere med stopover i Singapore eller andre byer i Asia.
  • Vi tilbyr tilslutning fra andre byer i Norge.
  • Forbehold om ledige plasser, prisendringer og trykkfeil.


Vi anbefaler å bestille eller holde av rom på Casa del Mar god tid i forkant av reisen da det av erfaring blir raskt fullbooket.

Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Koronareisefrykt 8593
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Karibia – 12 dager

Cubas høydepunkter

Fra 28590,-
Afrika – 14 dager

Egypts høydepunkter

Fra 39950,-
Afrika – 9 dager

Rundreise i Uganda

Fra 52190,-
Asia – 11 dager

Rundreise i Stan-Landene

Fra 45420,-
Asia – 9 dager

Nyt avslappende dager i eksotiske Maldivene

Fra 37480,-