En komodo-drage som ligger på et underlagt dekket av stein og gress. En komodo-drage som ligger på et underlagt dekket av stein og gress.
Asia / Indonesia
Kultur / Natur / Rundreise / 13 dager

Bali, Lombok og Flores i stil

Fra 48465,- pr. pers.
Bali, Lombok og Flores i stil
13 dager
Fra 48465,- pr. pers.
Send forespørsel →

Denne reisen er spesielt designet for de som ønsker å oppleve det beste Indonesia har å by på. En perfekt kombinasjon av Balis magi, den ville naturen på Rinca-øya og koralløya Gili Trawangan.

Reisen begynner på Bali for å oppdage kulturen og det drømmeaktige landskape, før den går videre til en organisert båttur til Komodo-øya for å se de forhistoriske Komodovaran i sitt eget habitat. Reisen avsluttes med Lombok-øya som trekker besøkende til sine nydelige strender og undervannsverden.

Bilde av av en risåker på Ubud, med palmer i bakgrunnen
En Komodo-Drage på nærthold.
Overblikk av Komodo-øyen ovenfra, med fastland i bakgrunnen og lyse og møre skyer.
En strand på Lombok med bebyggelse ved strandlinjen, og båter på det asurblå havet.
Icon
Avreise: Oslo

Icon
En dame på en huske i en tropisk jungel
Dag 1-5

Ubud

Denner reisen starter i Ubud, kjent som Balis kunstneriske og kulturelle hjerte. Ubud tilbyr en unik blanding av natur og kreativitet. Utforsk byen på egen hånd ved ankomst til Bali, delta i balinesisk matlagingskurs og rafting. Opplev en sykkeltur rundt Mount Batukaru med stopp ved lokale gårder og de vakre terrasserte risfeltene i Jatiluwih.

I tillegg får dere muligheten til å besøk ikoniske attraksjoner i Ubud som Sacred Monkey Forest og Puri Saren Agung-palasset, og mer.

En komodo-drage som sniker seg langs sandete grunn i skyggen.
Dag 5-8

Komodo

Turens neste destinasjon er Komodo. Labuan Bajo er porten til Komodo og Rinca-øyene, med vakre kystlandskap og livlige lokale markeder. Dra på eventyr til Komodo-øya, hvor dere vil møte de berømte Komodo-dragene under en tur gjennom skog og savanne.

Dere vil også seile til Padar-øya hvor dere vil få oppleve en fantastisk natur før snorkling på Pink Beach og Manta Point. Cunca Wulang Canyon står også på menyen, kjent for imponerende fossefall og turstier gjennom frodig tropisk regnskog.

Icon
Solnedgang i Sanur med oransje himmel og hav.
Dag 8-11

Sanur

Turens tredje destinasjon er Sanur, en av Balis mest avslappende stranddestinasjoner, og kjent for sine rolige omgivelser og vakre soloppganger.

Her vil dere få utforske Nusa Penida Island med en spennende båttur. Besøk Angel Billabong, Broken Beach og den spektakulære Kelingking Beach, hvor dere kan ta en selfie med utsikt over en unik klippeformasjon.

Dere vil også få muligheten til å snorkle med erfarne guider og oppleve det varierte undervannslivet, inkludert møter med majestetiske Manta Rays.

Icon
Strand på Lombok, med lyseblått hav, hvit strand og jungel i bakgrunnen.
Dag 11-14

Lombok

Dere avslutter turen i Lombok, kjent for sine uberørte strender og avslappede atmosfære. En rask båttur med muligheten til å se delfiner underveis vil ta dere med til dette paradiset for avslapning og eventyr.

Disse dagene står til fri disposisjon til å nyte dert Lombok har å by på, men dere vil få muligheten til å utforsk Gili Trawangan. På denne utflukten vil dere snorkle i det krystallklare vannet og beundre det fantastiske marine livet.

Icon
Hjemreise: Oslo

Icon

Rundreisen inkluderer følgende:

 • Fly, Oslo – Bali t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting i delt dobbelt/twinrom, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter, som spesifisert i programmet.
 • Privat transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.
 • Engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.


Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.

Merknader:

 • Prisen gjelder for minimum to reisende (tillegg for enkeltreisende).
 • Avreiseskatt på 200 000 IDR per person må betales ved avreise fra Bali i lokal valuta (ca. USD20,- per person).
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Dette er kun et reiseforslag, så rundreisen kan legges opp etter ønske med andre reisemål, hoteller, flere/færre netter etc.
 • Mulig med rabatt ved 3 eller flere reisende.
 • Norske borgere kan også få utstedt visum ved ankomst Indonesia. Dette visumet gir maksimum 30 dagers gyldighet. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder utover oppholdets varighet. Dette visumet kan ikke endres eller forlenges. Visumgebyret er USD 15,- for turistvisum gyldig inntil 7 dager og USD 35,- for turistvisum gyldig inntil 30 dager. Gebyret anbefales betalt i kontanter i USD eller andre større valutaer.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.

Utvalgte hoteller og rom:

Ubud: Alaya Resort, Deluxe Room
Komdo: Sudamala Resort, Kelimutu Deluxe Suite
Sanur: Bali Beach Hotel, Deluxe Ocean View Room
Lombok: Katamaran Resort, Premier Room

Icon

Kvalitet

Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur.

Icon

Høy kompetanse

Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius.

Icon

Fleksibilitet

Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise.

Vil du ha hjelp til å finne din reise, eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Rezo
Ring oss! Hverdager 09-16
Eller send en e-post
Asia – 9 dager

Nyt avslappende dager i eksotiske Maldivene

Fra 37480,-
Asia – 10 dager

Usbekistans høydepunkter

Fra 28950,-
Asia – 22 dager

Øyhopping Indonesia med Singapore og Bintan

Fra 49850,-
Asia – 17 dager

Rundreise i Indokina

Fra 36450,-
Asia – 17 dager

Familieferie i Japan med klatring til Mt. Fuji

Fra 45450,-